Clubul moldovencelor de peste Prut (58)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Lilia, la multi ani, plini de iubire, fericire si implinire.
Iti doresc sanatate,prieteni adevarati, copii sanatosi, sot iubitor si mult, mult soare in calea ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alegrutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Davina
Veronica ce bine ca micutul Oliver n-a mai vomat,sper sa nu fie nevoie si de alte controale .V-au dat banii inapoi de la bilete ?Daca tot tu esti cu organizatul excursiilor de ce nu faci o escapada in we la munte ?

Fetelor am o mica problema ,la mine pasaportul expira in octombrie dar vineri imi dau viza transit pentru Ro. Cind ajung la MD musai trebuie sa-mi schimb pasaportul .Daca-mi schimb pasaportul ce se intimpla cu viza ?Poate cunoasteti pe cineva care a trecut prin asa ceva.Multumesc anticipat.

poze

Chiar mi-ai citit gandurile, sambata asta facem 5 ani de la cununia civila, asa ca planuiesc un weekend surpriza la munte, sper sa nu intervina ceva, dar de obicei, parca in we nu programeaza nika important sotu',vedem cum o sa iasa, dar parca tot mi-as dori sa organizeze si el vreo surpriza, nu-mi place cand ori imi zice sa-mi cumpar ce vreau ori ma intreaba ce-mi doresc si sa cumpere el, de fiecare data ii zic ca vreau surpriza, dar zice ca nu se pricepesi decat sa ia ceva aiurea... trag sperante ca in septembrie va fi altfel:))

Banii de bilete inca nu i-am vazut inapoi, iar le-am scris mi-au dat o adresa postala (chiar acum ma uc sa cupar timbre:)))) si una de mail, sa vad cat o sa mai lungeasca...

In privinta pasaportului, eu tot asa stiam ca poti calatori cu 2,dar poate te lamuresc aia de acolo, ca sigur au mai intalnit asa situatii

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007
www.facebook.com/album.php?aid=40383&l=f9dd7&id=564320406" target="_blank">poze noi
www.facebook.com/album.php?aid=43130&l=b9f9c&id=564320406" target="_blank">poze noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

La multi ani draga Lilia!Iti doresc multa sanatate ,bucurii de la cei dragi,prieteni adevarati si sa-ti realizezi tot ce ti-ai pus in gind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

La multi ani, Lilia! Fii sanatoasa si fericita, si sa ti se implineasca toate dorintele, chiar si cele mai ascunse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Lilia La Multi Ani!!! Sa fii fericita, iubita, respectata si stimata de toti care te inconjoara.

Karina mamica lui LUCIAN Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Multumesc pentru felicitari. Imi cer scuze ca nu am reusit sa scriu zilele astea. Pentru ca ne pregatim sa plecam, am avut de lucru la serviciu iar acuma sunt cu nasul in bagaje. Va pup pe toate si cand revin va scriu detalii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

salutare
cu teama sa nu ajunga subiectul la arhiva - scriu, stiu ca am promis sa scriu mesaj mai lung, da m-am pierdut in photoshop deja aproape de o saptamina si sotul ma cearta ca stau pina la 5 dimineata... Dar m-am imbolnavit de el...
Azi e o caldura insuportabila, plus au inchis gazul pe 3 zile - deci nici apa calda nu avem - ieri, azi si miine...
Diana, ce mai faci? ai trecut la noul job? cum e? cum harbujii? Poate devenim clienti fideli ai tai - ca nu-mi prea place ce cumpara sotul din oras... Cum Lenuta cu gradi?
Alina/Davina, drum bun in MD si sedere placuta!
Llia, sedere placuta si voua!
Corina, e bine ca stai in medical - las ca banii vor veni pe urma, acum e important tu si bb sa fiti bine.
Natali, ce mai faceti? Ce fac piticii?
Alinka, ati mai fost la bulgari? ce mai fac piticii?
Alincic, cum te simti? Ma bucur ca rezultatele au iesit bune. La voi cum e? Ce mai fac piticii?
Veronica, ce mai face Oliver? Ati fost la munte? Si la noi eu is cu organizatul, sotul in schimb organizeaza acolo traseile, ce de vizitat... Voi in ce zona ati fost/sau veti pleca? Eu deja m-ams aturat de Sinaia-Brasov, as vrea altceva... si iaka stau si investighez...
Rodica, ce mai faceti? sinteti ca 2 porumbei acum, nu? Cind aduceti buburuzele? E sezon de reduceri la noi? sau la voi e sezon de reduceri tot anu
Mariana, voi ce mai faceti? Ce mai face Alice? Dadaca inca sta la voi?
Tanea, voi ce mai faceti? ati fost in vacanta?
Aliona, s-au mai terminat ploile la voi? Si la noi anu asta ba sint calduri insuportabile, ba ploi...
Lucia, tu cum te mai simti? Laura cum? Ati aflat cine se ascunde in burtica?
Tanea din Kiev, bravo ca ai curajul sa schimbi job-ul!!! Pe unde ai mai fost? Cum e timpul in Kiev? sper ca mai racoros!!!
Violeta, da voi ce mai faceti? Ai mai fost prin Franta?
Nati - mami de Cami, ce mai faceti? probabil sinteti inca prin Ro...
Maria, voi ce mai faceti? Iulian e flacau deja, nu?
Iulia, da baietii tai ce mai fac? Tu cum te descurci?
acest mesaj a fost scris pe parcursul mai multor ore... intre timp au dat si gaz - au efectuat lucrarile mai repede decit preconizau...
Recomandati va rog in ce zona am putea sa mai mergem la munte... Lacul Rosu e cam frig seara, mai ales cu Mirela...

lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Privet padrugele.
Imi era dor de voi.
In primul rind la multi ani la toti sarbatoritii.
In al doilea mi sa pus net la serviciul nou.
In al treilea imi place lucrul tare mult, ii mult de lucru dar e bine.
Cornelia, da avem harbuji, suna-ma o sa vorbim.
Miine revin mai detaliat.
Va pup.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Buna fetelor, mai da ce liniste pe aici..
Nici eu nu am timp sa intru ca sunt atat de ocupata ultiul timp..nu am timp nici de mine.
Azi plecam in Moldova, pe la 5.. ma duc sa-mi iau baiatul, ca avem mai mult de o luna decand nu l-am vazut si tare ne este dor. Si miercurea care vine, pe 20 august mergem cu toata familia la mare in Bulgaria, Albena. Sunt tare nerabdatoare si abia astept sa stau cu burta la soare, fara griji, doar cu sotul si copilul(de fapt mai merge un cuplu cu noi, niste prieteni, ca sa nu fim chiar singuri, cuci)
Va povestesc impresii cand vin. Va doresc la toate fetele o vacanta frumoasa la fiecare, care si incotro le petreceti!
V-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Salut frumoaselor!!
Eu dupa o saptamina fara net,credeam ca nu mai rezist,parca eram rupta de lume(stiri,e-mail,DC...)
Dar voi sunteti bravo,toate plecate in vacanta,la mare la soare,la munte.... ce vreau si eu.Dar mai mult vreau in MD in vacanta

Eu sunt bine,lucrez deja de 2 saptamini.Copii au inceput scoala pe 11 august.Asa ca am deja 2 scoleri.

Gravidutele noastre ce mai fac?? stiti deja sexul copilasilor??
la burtici si sarcina cit mai usoara in continuare.
Diana, succese la servici si Lenutei.
Oxi,Lilia,Alina,drum bun si sa aveti un timp frumos.

Mergi la inceput