vreau detalii gradinita Prikindel

vreau detalii gradinita Prikindel | Autor: loren@

Link direct la acest mesaj

Mi-am inscris fetita la gradinita Prikindel, strada Sh. Ilie si nu stiu daca sa o dau pe fetita de 2 ani si 7 luni din sept. la gradi.
Doresc sa stiu detalii de la mamicile care au copilasii mici acolo, despre cit pret pun pe sanatatea copiilor, cit de des li s-au imbolnavit in primele luni micutii, cum se poarta educatoarele, cum este mincarea, etc...Eu nu as putea sa o dau la program scurt, asa ca ma interesaza si daca si cum dorm la prinz, si cum e la program lung.
Multumesc!

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena25+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Lorena, noi am inceput gradi la Prikindel de o saptamana. Poate ca primele impresii nu sunt intotdeauna prea obiective, dar pot sa iti ce mi-a placut mie:
- gradinita este pe un singur nivel (fara scari periculoase) iar usile sunt permanent inchise pt siguranta
- mancarea este gatita acolo (inclusiv deserturile). Meniul se bazeaza pe carne de pui si vita (deloc porc), iar felurile de mancare sunt diverse si nu se rezuma doar la friptuta cu cartofi (de exemplu: chiftelute cu sos, mancarica de mazare sau fasole verde, sote de ficatei cu mamaliguta)
- este foarte curat.

Dudu a mancat si a dormit foarte bine inca din prima zi; educatoarele si ingrijitoarele mi s-au parut foarte dragute. A contat mult faptul ca acum sunt mai putini copii si au avut timp sa se ocupe de el.

Acum inca plange putin la despartire, dar sper ca in scurt timp sa se acomodeze pe deplin.

Cat priveste riscul de imbolnavire, acesta exista in orice colectivitate. Macar aici (ca la orice gradinita particulara) sunt mai putini copii in grupa fata de gradinitele de stat. Eu inca sper sa nu avem parte de prea multe "incidente" de acest gen, deocamdata nu este sezon de viroze deci nu ma pot pronunta.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Inca ceva off-topic: uitandu-ma la pozele tale, mi-am amintit de tine. Cum a trecut vremea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Pe unde e gradinita asta ?

Mergi la inceput

Pe str. Sf Ilie, pe langa Unirii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Adriana cum mai merge cu gradi? Mai esti incintata? O voi da pina la urma de la 1 sept. si pe Bia acolo, ca m-am lamurit cu bonele...o femeie cu care am vorbit la telefon sa fie bona, mi-a zis franc ca ei nu-i convine sa fie bona daca mama sta si ea acasa..cu alte cuvinte ma trimitea la munca in 8 luni!

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena26+

Mergi la inceput

Pai, nu pre avem noutati decat referitoare la acomodarea lui Dudu: ieri dimineata nu a plans aproape deloc, astazi insa a scancit un pic pentr ca l-a dus doar sotul meu.

In ceea ce priveste mancarea, dat fiind faptul ca a "incercat" in ultimele 2 saptamani o multime de feluri noi, a avut kk mai neomogen, cu "bucatele" nedigerate din felurile zilei precedente. Dar nu cred ca este asta o problema; eu chiar sunt bucuroasa ca au un meniu diversificat, pana acum bona ii gatea, de cele mai multe ori din lipsa de timp, doar cateva feluri de mancare.

Sunt ferm convinsa ca venirea toamnei va aduce ceva viroze; noi speram sa nu fie pre grave si mai ales sa nu puna in discutie continuarea anului de gradi. Pana acum Dudu nu a fost un copilas bolnavicios, cea mai "grava" dintre problemutze speram sa o rezolvam prin operatie de polipi.

Stiu insa de la alte mamici ca este destul de dificil sa ai un copilas la gradi (mai ales in primul an) si bebe mic acasa. Din pacate, la nici o gradi nu ti se poate garanta ca Bia nu va face nici o viroza si ca nu exista riscul sa o transmita celei mici. Pe de alta parte, stiu ca este foarte greu sa gasesti o bona de incredere.

Multa bafta, poate piticii vor fi colegi din toamna.

Mergi la inceput