Puiuti de Randunici 2008!! (66)
Raspunsuri - Pagina 18
cleme spune:
Se pare ca din septembrie o sa incep si eu munca, am si gasit pe cineva pt Diana, urmeaza sa vb sa vedem daca ne intelegem. Mimo si eu zic ca tine, m-as duce si nu la munca, offf e tare greu. Tuchi sper sa rezolvi cu bina, nu stiu ce sa zic de bani, dar totusi citeodata ma gindesc ca lumea asta crede ca facem bani pe banda rulanta...
Am vazut poze cu Barosanul, Mufy si movalinde printre flori si intr-o gradina superba.
Roxana
si sper sa rezolvi cu operatia, asta e trist ca daca nu ai pile esti ultimul om (fara aluzii).
Ali sper ca miine sa mearga tastarura mai bine si... am tuns-o si eu pe Diana, doar la spate, motul i-a ramas intact si i se vad si ei asa de bine falcutele acum 
http://community.webshots.com/user/cleme74
Ali_bia spune:
quote:
citat din mesajul lui mimonix
Cuscra, m-ai distrat azi tare-tare!Maine poate ai mai mult noroc, se mai evapora din apa peste noapte!
a tzscvsna.,skalal,lalala ca sa vorbesc pe limba ta!Asta la tastatura mea inseamna NOAPTE BUNA!
Simona,mamica de Teo(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Ali_bia spune:
quote:
citat din mesajul lui natynic
lui Ali sa ne scrie si cu vorbulite
Naty
mamicaIuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
,nb
Ali_bia spune:
quote:
citat din mesajul lui cleme
Ali sper ca miine sa mearga tastarura mai bine si... am tuns-o si eu pe Diana, doar la spate, motul i-a ramas intact si i se vad si ei asa de bine falcutele acum
mami de diana andreea - 18 martie '08
http://community.webshots.com/user/cleme74

nb
mihatp spune:
buna seara la toate
mimo te inteleg perfect. daca inainte de Luca eram cam dependenta de munca, acum tare imi vine sa-mi bag un concediu de risc maternal, plecand de la faptul ca-i trebuie cateva fractiuni de secunda sa se dumireasca cine sunt cand ajung acasa si terminand cu povestile mamei mele cu ce-a mai facut azi...CAND EU NU AM FOST LANGA EL.
inca la serviciu nu mi-am gasit ritmul, "obiectul muncii" m-a primit bine, dar inca nu am tragere de inima, nu ma mai pot "darui" ca inainte.
tuchi
, esti o persoana puternica, am incredere ca o sa gasesti solutia potrivita.
e greu sa se poarte discutii de principiu pe forum, dai usor cu
in balta ca e dificil sa "citesti" nuantele, dar eu stiu ca toata lumea e bine intentionata, si toate aveti niste suflete mari. asa ca

iar pentru gecko si fetele de pe alt fus orar 
ariel, mama, unde esti, ca-mi lipsesti... uite asa o rima mica pentru tine
naty, bine ai revenit
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
luna 3
http://community.webshots.com/album/564132101gIxreH
delphin spune:
Sara buna!
V-am citit, vizionat pozne...putere sa mai scriu, ioc, da' va iubesc! Mai nou plecam pe 6, i-mi vine sa vomit...Dar asta e!
Mimonixo!
Icisha sunt, nu te-am uitat cu povestea...da pe scurt...el roman, in Legiunea Straina, lucra acolo, io romanca lucram acolo...Ne-a lovit Cupidon si am decis sa ramaanem impreuna.Ne-am casatorit in FR
, singuri cu 2 martori!
Still alive!
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
mihatp spune:
delphin, asa se explica de ce aici
http://good-times.webshots.com/photo/2727893300089135164SyNiqx
e asa de calm, ca al meu s-a fi panicat tot si mi l-ar fi plasat de parca ar arde la palme. 
am un mare respect si admiratie...nu stiu de ce ca nu tare cunosc detalii. poate tocmai pentru asta, ca e plin de mister.
a...trimestrial trag si eu cu arma...asa pentru o nota la dosar. am in dotare un "carpat" parca sau ceva rusesc...mai mare rusinea, nici nu stiu cu ce trag
, de m-ar auzi sefii. oricum ceva vechi de nu reusesc singura sa armez.
mare stres cand vine momentul!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
luna 3
mihatp spune:
noapte buna pasarele!![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
luna 3
gecko spune:
'neata stol...gata cafeul
.
nu am stiut eu de unde ati avut atata limbarnita...logic...discutii medici, spagi, pacienti...o floare mare, mare, mare pt olgutza
si gudinde
.
mi-am amintit (pentru a mia oara) de ce am plecat...noi 3 suflete traim dintr-un salar de medic incepator...si traim bine, cu chirie, utilitati, cheltuieli zilnice, viitoare rata la masina....si mai punem si ceva banuti deoparte...tuchi...fugi...cat mai esti tanara si in putere...
ali, din emoticonurile alea sa imi spui si mie ce mai face ochisorul Alexandrei...si sa stii ca exista oricand solutia sa desfaceti tastatura...sa uscati cu feonul circuitele alea...sotul a facut asa...bine-nteles ca tastatura respectiva nu a mai functionat veci pururi...dar el a ramas multumit ca a fost util in casa.
butucica, eu il dau cu o crema cu oxid de zinc. cand l-am adus de la maternitate avea ceva iritatie la fundic...i-am dat si a trecut...acum la fiecare schimbat de pampers ii pun si crema preventiv...iar iritatie nu a mai facut...
bubu, tu chiar esti harnica si nu ca te lauzi....caci atunci cand tu scrii de spalat faianta, aragaz, si multe altele...eu chiar nu fac nimic...si haine de copil calcate????????????? aia mai imi lipsea...imi sunt de ajuns camasile si pantalonii sotului....cu groaza ma gandesc cand voi incepe si eu lucrul...ca numarul lor se va dubla
oricum, mimo te va ajunge din urma...mai da cu mopul si pe cealalta jumate...si e luna casa...doar ca ea cand va termina...se va tranti intr-un fotoliu...cu cafeaua intr-o mana si tigarea in cealalta...iar tu la cum te simt...o vei lua de la capat...
simo27, vazut barosan...flacau mare...ce deja se tine frumos in fundulet....te invidiez ca nu mai trebuie sa duci tu in spate toate sunculitele lui....da' vine ea si vremea mea...
luny, mare razacios e Mateiasul tau...zici ca e pe laughing gas toata ziua. sigur nu ii puteti vreo ceva in mancare?...
cristina, lasa butoiul, mai iesi si tu la suprafata...ca nu mai sunt multi dinti de aparut...
mihap,...respecte...puscoci...eu cu tine nu ma pun...
si ma mai gandesc si scriu...
gecko spune:
si mi-am amintit...azi se implineste un an de cand am aflat ca vom fi parinti...daca in 29 iulie 2007 dimineata mi-ar fi spus cineva cate vom realiza in urmatorul an...i-as fi spus ca se joaca cu sufletul meu...si ca de atata bine nu poate nimeni sa aiba parte in doar 365 de zile...dar uite ca se poate...ma duc sa pup bursucul si sa ii multumesc ca m-a ales pe mine sa ii fiu mama...si deseara imi pup si iubirea...ca m-a suportat si cu bune si cu rele si ca dupa 11 ani de viata impreuna inca mai alearga dupa fundul meu prin casa si inca imi mai spune ca mare noroc a avut ca m-a intalnit pe mine...
va doresc sa fiti la fel de pink
ca si mine...

(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)