Puiuti de Randunici 2008!! (66)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Olgutza, Bubu, de acord cu voi, dupa 6 luni trebuie supliment de fier. Cerealele de orez sunt imbogatite cu fier, de aceea se recomanda aici foarte mult.

Naty, multumesc mult de linkuri. I-am transmis prietenei.

Tuchi, iti trimit o imbratisare virtuala. Cunosc foarte bine sentimentul de deznadejde care te incearca. M-a vizitat si pe mine de multe ori inainte sa plec...

Roxana mami de Amira, o imbratisare si pentru tine, ca tare greu tre sa-ti fie... sper sa se rezolve cat mai curand si cu succes operatia.

Delphin, cand ma gandesc la tine ca esti singura cu doi copii mici si mai trebuie sa faci si bagaje si sa si calatoresti cu ei mi se face rusine de mine cand mi se pare ca mi-e greu...

Gecko, ce ma bucur cand te vaz asa rozalie! la multi ani fericiti! Hai mai scrie tu asa optimist, ca-mi place.

La mine nu sunt roz decat hainutele lui Sean, ca am scapat un body rosu azi in masina de spalat
Imi vine sa ma impusc cand vad cate am stricat, iar unele erau noi noute, abia ce le-am taiat etichetele si le spalam prima oara inainte sa le poarte Eu nu am facut asemenea gafa never! Nu stiu ce-am avut azi ca toate mi-au mers aiurea...Asta e...le pastrez pentru sora-sa

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Mi-a placut tare asta!! Si eu care in week-end era sa pierd lingurita pe unde am fost...

quote:
citat din mesajul lui Olgutzika

Am facut primul pas spre diversificare : am cumparat acum lingurita de silicon portocalie de la Primii Pasi . Ca am vazut ca se vinde si cu pofta de alimente noi !!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Vio, sie daca sunt roz? Eu chiar am cumparat 3 body cu roz pt David, ce, e interzis rozul la baieti?

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

quote:
citat din mesajul lui Simo27

De aicipoze noi
M-am uitat la poze si cat ziceam eu ca nu are tendinta de a merge la stanga sau dreapta,am vazut ca o ia lateral

Este un scump

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Am vazut si eu pozele...toate!! Super bebei...fara exceptie!! Am remarcat ce mult s-a schimbat Barosanelul! Arata super!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Doar Ioana si Ursulet la apel? Restul nani!!??!

PS Gecko si Vio nu se pun, ca la ele e alta ora .

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata, neata
M-am culcat tarziu si m-am trezit devreme, nici una nici alta din vointa mea M-am trezit si nu mergea netul motiv pentru care, la ora 7 dimineata, m-am tavalit pe jos pe dupa frigider sa restartez routerul...noroc ca dadusem ieri cu mopul
Doua intrebari de specialitate va rog:
1.Am culcat cupilul in body cu maneca scurta si pantaloni lungi si l-am invelit cu ompaturica subtire.In camera sunt 23 de grade. In aceste conditii, copilul avea dimineata talpile si bratele reci gheata. E de la mine sau e de la el?
2.Dupa mesele de piureuri baiatul meu nu mai vrea lapte deloc.Cantitativ mananca asa: 1 mar mare+ 1 piersica mica dar partial ramane pe barbetica, pe pereti, pe scaun pe el si pe mine ...deci sa zicem 3/4 din cantitate mananca.Iar legume:2 morcovi mici+1/2 ardei gras mic+1 rosie mica (fara seminte).Tot partial, ovcors.In afara de piureurile astea mai papa de 4 ori cate 200 ml lapte (cantitate gata preparata)...E ok sau sa ma lupt cu el sa inghita mai mult?
Acum sa va spun ca nu m-am lasat si am vazut pozele.
Mufarinape faleza e o scumpete.Exact asa sta si Vladut al meu,cu burtica pe picior.Eu zic ca sta la balcon, ca se uita ca o baba curioasa pe jos, numara scamele
Barosanule mortal, zici ca are un an.Ce-am speriat eu vestul cu Vladut, ca e prea mare pentru varsta lui, daca-l vedeau pe barosan cred ca inca mai scriau gazetele
Miaita e un Zozelin mic de tot, ptiu-ptiu ce seamana cu mami!Neamt curat mami, nu alta!Sa fie sanatos si sa se faca mare!
Am mai vazut Diana de Kitzy , Biencuta de Pucca si ursulet la 3 luni + !F frumosi toti copiii, sa da Dumnezeu sa fie toti sanatosi si sa aiba noroc!
Si hai trezirea ca sunt ofticoasa!
Era sa uit....Gecko , nu mai dau cu mopul deloc azi ....m-am asezat direct pe canapea E greva generala din lipsa de "combustibil"! Daca-l vedeti pe Monti sa-i spuneti sa vina el sa termine curatenia, da?

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Era sa uit de Delphin care s-a gandit aseara sa-mi dea o lectie de "vorba lunga, saracia omului" Scurta si la obiect povestea ma soeur Mai, mai, mai chiar asa zici ca s-a intamplat? tztztz, ce romantic !
Altfel, in afara de gluma, sa stii ca inteleg cat iti e de greu acolo singurica dar mai ales nu vreau sa-mi imaginez cum o sa fie cu trasportul, cu copiii, cu bagajele Sunt sigura ca o sa le dovedesti tu pe toate, nu de alta, DAR TREBUIE! Tot ce sper e sa ai net si pe celalalt continent si timp mai mult sa stai cu noi

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Bine ca dormiti .... Na e bine?
Olgutza treci la sedinta!

poze

Mergi la inceput

poze

Mergi la inceput