Puiuti de Randunici 2008!! (66)
Raspunsuri - Pagina 17
Simo27 spune:
Multumim celor care s-au uitat la pozele noastre!

A,Cristina,Barosanelul a fost tuns cu masina de 2 ori pana acum
si cred ca sotu il va tunde cat de curand,ca iar are parul mare
Oana,chiar ca tanti Lica e de aur!Tine-o bine![]()
Naty,
tot am vrut sa-ti zica ca mi-ai adus aminte de veriile studentiei la Sibiu(cand te-am vazut in poze) cand mergeam la 2-3 zile la Ocna Sibiului,unde sunt 7 lacuri cu apa fff sarata!eu,care nu stiam si nu stiu sa inot eram ff fericita ,ca ma tinea apa cu popou la suprafata
!dar,cand intra in ochi..jale!asa usturime nu am indurat niciodata!mi-ai facut pofta de o apa sarata![]()
Roxana,multi
si multa sanatate
Plec la nani
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
natynic spune:
noi inca n-am facut baie iuliei pt ca tacso se uita fascinat la un film pe protv! 
. Si nu ma lasa sa-i fac eu, ca vrea si el!
Simo, mie ca inotatoare versata chiar nu mi-a placut ca ma ridica apa la suprafata dar deh, a fost prima mea balaceala...aa, stiu de cand!! Din vacanta de anul trecut cand a fost conceputa Iulia! cumplit de mult pt cat iubesc eu apa...
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
bubu05 spune:
Vad ca am facut furori pe-aici cu tanti Lica ![]()
Va dati seama ca o tin bine de tot! De saptamana viitoare pleaca 18 zile la bai
, noroc ca e socrelu in concediu si o sa vina el sa-l plimbe pe Vlad si sa ma mai ajute, apoi intra randunoiul in concediu.
Luny, pai noi am trecut de curand la RDS ca eram la Astral
Da, e in "industrie". Nu l-ai recunoscut din poze? Era cu camasa rosie 
Mama, ce-am tras de Stefan sa-i facem baie...dormea de la 7, dupa ce nu dormise mai deloc la amiaza si era rupt de somn. Era asa de serios...l-am trezit la 9 si-un sfert, l-a spalat tati, i-a facut masaj si l-am biberonat eu si apoi a adormit imediat la loc.
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
luny spune:
bubu nu mah, ca nu stiam pe care dintre gsp-uri, ca-s 3 parca, si nu aveam rabdare sa ma uit
..zi-mi next time!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Facut baie, a papat Iulia 3 linguri de cereale facute cu 100 ml lapte si apoi inca 100 ml lapte simplu...e drept, tot din bibe cerealele...dar ma declar multumita. Acum inca mai "vorbeste"ea dar curand va trage pe dreapta ca n-are incotro, i-am stins lumina, al meu se baga acu la pat si eu mai stau ca i-am pus apa de bibe la fiert. Bubu, si Iulia a dormit azi mult dar la niste ore mai ciudate.
Auzi, socrelul in concediu...uff, ce tinere sunteti majoritatea!
Asa ca va zic noapte buna si va doresc pt maine sa fiti vesele si sa va mearga tot din plin, lui Ali sa ne scrie si cu vorbulite si mai cu seama lui Tuchi sa vada o luminita la linia orizontului 
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mimonix spune:
Sara buna de la noi!
Vad ca am aparut la spartul targului,s-au dezbatut teme, a fost Aminape la noi si eu nu eram acasa
, deh asa e viata!
Bubuatentie la mine!Am spalat, intins, strans rufe, gatit plimbat copilul de doua ori si am mai dat si cu mopul partial.Sunt pe calea cea buna au ba? Poate se ia nene, stai pe-aproape!
Nu de alta , da' "neamtu'" meu e tot la Cluj si zice ca mai sta, him!
In ceea ce o priveste pe tanti Lica, ai avut mare noroc de-un om bun..asa ceva caut si eu, ca n-o fi tanti Lica unicat.Dar pina acu' nu dadu norocul peste mine!
Tuchipentru ca ai intrebat, eu am inteles asa : cate ore/zi sta femeia atatea milioane pe luna e salariul .Exemplu: 4 ore/zi= 4 mil/luna. E drept ca se pare, cu cat creste nr de ore cu atat nu se mai potriveste regula. Ca pentru 10 ore/zi salariul e de peste 12 milioane...Acum , daca e vorba de doi copii eu nu stiu, dar mie mi se pare o mare magarie sa ceri salariul functie de nr de copii ca peste tot in lume salariul se plateste pe ore lucrate . Ce tu esti platita functie de numarul de pacienti? Eu n-as negocia asa , ca ala mic doarme la pranz, Ili se va duce la gradinita...si daca tot dai o caruta de bani, macar zi-le sa faca si menajul.Sa calce, sa spele vase, sa fie curat.Habar n-am cum sa procedezi, zic si eu. Niste prieteni tocmai si-au rezovat aceasta problema cu 14 mil pt 10 ore/zi pt un copil. In ceea ce ma priveste , eu sunt cam "dusa de acasa"
.Am gasit pe cineva, e prietena cu nasa copilului, nu e din Bucuresti si in prezent este "interna" la o familie cu f multi bani.Primeste 350 Euro/luna salariu si ar vrea sa plece pentru ca e ca si prizoniera.De banii astia sta cu copiii, face mancare, pune masa-strange masa, face curat, spala rufe, pune muraturi, face zacusca si e supravegheata ca un puscarias zi-noapte.D-aia nu mai vrea si nu mai poate iar eu mi-o doresc din tot sufletul.Numai ca trebuie sa-i platesc si cazarea ca eu nu vreau sa fie "interna" ...am gasit o solutie si pt asta, dar cheltuielile totale se ridica la 500 Euro/luna si nu stiu daca nu cumva e exagerat. Dar ar fi la dispozitia mea cat timp e nevoie, inclusiv in week-end uneori sau cand plec in vacanta fara cel mic.
Si stii ce problema am acum, de zic ca-s "cam dusa de acasa"? Mi-e frica sa incep serviciul, vreau si nu vreau, nu stiu cum sa explic....In fine , oi vedea eu!
In ceea ce priveste discutia ampla despre doctori si spagi, eu am inteles exact care ti-era necazul si nu era vorba despre sistemul sanitar sau despre starea de curatenie a pacientilor
ci pur s simplu despre inversarea sistemului de valori din tara asta de kko si despre cat de deasa si salbatica e jungla in care traim!Eu te pup de 1000 de ori
si incearca sa-ti gasesti satisfactii in ceea ce faci, altele decat financiare. Iar cu banii, incearca sa-i mai gasesti sotului un job , ce face seara? 
Natydraga, eu nu stiu ce oi fi vrut tu sa zici acolo, dar faptul ca tu consideri ca spaga e "un lucru complex" si nu e pe intelesul publicului larg m-a lasat muta, dar cred ca nu asta ai vrut sa spui si/sau n-am inteles eu bine![]()
Nici azi n-am vazut poze, dar e si asta pe lista mea de "to do" si-i vine randul cat de curand
Sovi, Arieldaca mai traiti, sa stiti sa azi am avut o zi Monti fara abatere! Mi-as baga niste ciocolata pe vena, daca se poate!![]()
Cuscra, m-ai distrat azi tare-tare!
Maine poate ai mai mult noroc, se mai evapora din apa peste noapte!
a tzscvsna.,skalal,lalala ca sa vorbesc pe limba ta!Asta la tastatura mea inseamna NOAPTE BUNA! 
Simo
Unde sunt Delphin si Gecko,UNDE?UNDE?
aaaa un pupic si pentru Gudinde si gata...am plecat , pe maine dimineata!
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
bubu05 spune:
Ok, Luny, am inteles ![]()
Azi am reusit sa scot niste poze, toate le am in calculator de cand cu digitala
si vreau sa completez albumul bebelusului lui Vlad
, ca se duce la scoala pana pun eu pozele din primul an de viata
Si apoi sa-l completez si pe al lui Stefan 
Am terminat si cu vasele si cu biberoanele...in fiecare seara fac ordine in bucatarie sa nu ma apuce nervii cand ma trezesc ![]()
Ma duc la lipit poze si poate mai revin. Daca nu, va zic noapte buna anticipat.
Aaa...de cand vroiam sa zic. In legatura cu cerealele. De la 4 luni erau de la Bebelac, cereale cu porumb pt. bebicii care aveau probleme cu kk. Nu stiu daca mai sunt acum ca n-am verificat. Eu ii dadeam lui Vlad in bibele de seara si facea kk zilnic si usor.
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bubu05 spune:
Ah, Mimo, am scris in acelasi timp ![]()
Pai toate randunicile sunt harnice, normal, dar vad ca eu ma laud mai mult
Imi place despre tine, normal! Ai vazut ca eu am zis ca nu mai scriu ce am facut ca sa nu te mai iei de mine. Dar azi m-ai batut, eu mai subtire. ![]()
Am uitat sa zic ca si tanti Lica intinde rufele, imi face si piata daca ii zic eu ce am nevoie
, o gramada face! Chiar nu stiam cu nr. de ore lucrate. Uite, ea vine la 10 si sta pana pe la 17, plus/minus juma de ora sau o ora, depinde daca are ceva de facut sau nu. Eu insa nu i-am zis niciodata ce sa faca, f. rar am rugat-o eu.
Mda...ma duc sa lipesc pozele, da?
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze