Puiuti de Randunici 2008!! (66)
Raspunsuri - Pagina 16
bubu05 spune:
Ali, te pup si eu!
Am vazut pozici cu Barosanel frumos foc, ce scump s-a facut!
Si pozele cu Mufy de la plimbareala.
Am citit si discutia despre spagi si bone...
Tuchi, eu ii dau lui tanti Lica 6 mil. Ea a venit la noi de 1 an jumate si initial i-am dat 4 mil. ea nu ne-a zis cat vrea, i-am spus noi suma. Si trebuia sa aiba grija de Vlad, sa iasa afara cu el si i-am spus ca as vrea sa-i calce si cateva lucrusoare. Eee, tanti Lica imi facea bucataria luna cand il culca pe Vlad, n-am mai spalat aragazul decat in we, cand nu vea ea. Cateodata imi spala si baia, ca asa vroia ea. Iar rufele mi le calca pe toate, nu numai pe ale lui Vlad. Plus ca se juca si se joaca super cu Vlad, ii citeste, coloreaza etc, ii face ordine in camera. Nu mai zic cand eram gravi in ultimele 2 luni ca imi facea si curatenie luna.
La fiecare 6 luni sotul i-a dat cate 500 de mii in plus si a aajuns acum la 6 mil. Plus ca de paste, craciun, martisor sau de ziua ei i-am dat mereu inca 1 mil. Iar daca nu venea cateva zile pe luna, din diverse motive, ii dadeam salariul intreg.
Acum eu o las si cu Stefan, dar niciodata cu amandoi, nu vreau sa abuzez de ea, mai ales ca stau acasa. Daca plecam undeva il luam pe Vlad cu noi si il las pe Stefan cu ea. Sau, plecam la pranz, cand Vlad doarme si ea sta doar cu un copil.
Maine, de ex, o sa plec si eu cu sotul si Vlad la piscina, eu o sa ma duc la sala si la sauna si baietii la piscina, apoi mergem in Carrefour. Si o las pe Lica cu Stefan, sa-l scoata afara, sa-i dea bibe etc.
Si mie mi se pare mult 13 mil, dar avand in vedere ca sunt 2 copii...oricum e mult!!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
luny spune:
bubu am rds!!:) si al meu fiind pasionat de sporturi, normal ca am la rand toate gsp-urile!![]()
nu stiu care era al tau ca nu mi-ai spus! dar cu ce se ocupa, e din 'industrie'?![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Bubule, am mai zis, tanti Lica a ta e de aur...dar e o raritate. Tine-o cu ambele maini! ![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Olgutzika spune:
Bubule, sa iti traiasca Lica! Poate reusesti sa o multiplici
!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Olgutzika spune:
Am facut primul pas spre diversificare : am cumparat acum lingurita de silicon portocalie de la Primii Pasi
. Ca am vazut ca se vinde si cu pofta de alimente noi
!!!
Roxana, de ce nu vrea sa te opereze?!?!?
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
VioletaH spune:
Naty, care este site-ul de unde comandai tu lapte praf din Germania? Au si lapte fara lactoza?
Am o prietena a carei fetita de 1 an jumate a fost diagnosticata cu intoleranta la lactoza, asta dupa ce 2 luni a varsat incontinuu si a fost prin spitale ca se deshidrata si abia acum nu stiu ce profesor in pediatrie i-a gasit diagnosticul. E poveste lunga, dar in fine, sa speram ca e lactoza de vina.
Insa problema prietenei mele este ca nu gaseste lapte praf in farmacii decat foarte greu, imi zicea ca ultima data a fost la 6 farmacii si abia a gasit o cutie de Milumil Soia.
Ma gandeam sa-i trimit eu de aici, dar poate e mai ieftin din Germania.
Stie cineva un pont?
Vio, mamic fericit
de bebe Sean Adam (16 martie 2008)MIRACOLUL DIN VIATA MEA
luny spune:
Gaza mea nu are somn!! vrea la joaca, pe burta, normal! nu mai pot sa-l tin pe spate nici cu forta!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Vio, inteleg ca prietena e din Romania? Poate comanda de www.newbabymilk.ro/produs136/Humana-SL---Formula-de-Lapte-cu-Soia-600-g.htm" target="_blank">aici, de www.aneline-design.ro/Shop/Lapte-praf/343-Lapte-Humana-SL-cu-soia-600-g.html" target="_blank">aici(dupa 11 august) sau de www.centrofarm.ro/ccS0X010877/detalii_produs/Nestle---Lapte-Nan-Fara-Lactoza.html" target="_blank">aici si nu are nevoie de comanda din Germania, care dureaza si 2 saptamani.
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

,