Puiuti de Randunici 2008!! (66)
Raspunsuri - Pagina 15
ursuleata spune:
Anca, mii de scuze, dar bebe doarme de rupe.
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
amira_roxana spune:
deja m-am saturat!
sa nu scoateti agitatele ca se pare ca nici sapt asta nu ma opereaza. asta asa ca divagatie asupra sistemului sanitar de stat. ca doar nu o sa ma opereze pe mine daca vine colonelul X. eu pot sa ma mai chinui, ca doar nu o sa mor din atat! am niste draci...si mai zici sa le dai spaga...
am si eu nevoie de ajutor: daca stiti un medic bun neurochirurg care ar vrea sa ma opereze dati-mi si mie un pm cu nr de tel! va multzumesc!
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
pozici
pozici noi
luny spune:
cuscra, nasol rau.oooffff, sper saa nu fie asa naspa pana la operatie!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ursuleata spune:
Roxana
, o sa fie bine pana la urma
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
natynic spune:
Roxy, ai PM! 
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
bubu05 spune:
Asaaa…scrisorica!
Din capitolul precedent(mai e putin si e gata si asta…):
Naty, am vazut pozele, superbe! Are Iulia o poza printre trandafiri, e de pus in rama, foarte frumoasaaaa! M-am relaxat si eu uitandu-ma la pozele voastre, abia astept si eu sa plec la munte!
Mihutzule, sa stii ca asa e!![]()
Am vazut ca Ursuletul mic a implinit 6 kile, bravo lui! Si ca e lungan tare! Stefan avea 64 cm la 3 luni.
Bravo si Bia de Pucca pt. vaccineala si greutate in grafic.
Gecko, delicioasa, ca de obicei! Am citit cum s-au distrat duminica cu schimbatul.
Am vazut ca Butucel a inceput serviciul…ii fac si eu galerie sa se obisnuiasac repede si sa ajunga si mai repede acasa la Andreiu.
Poate citesti pt. fundulet: cremele sunt apa de ploaie, cand e iritat rau si rosu, il usuci cu feonul si il dai cu violet de gentiana, e sfant! Apoi il usuci iar cu feonul si il lasi cu fundul gol putin.
Am vazut ce a scris si Vio. Iar la noi am vazut ca mai toti pediatrii dau supliment de fier la bebelusi de la 6 luni, o cura de 3 luni. Si lui Vlad i-am dat.
Am mai citit de Tuchi si de Mimo care s-au distrat la nunta. Mimo, esti mortala, cum ai povestit!
Luny, pana la urma l-ai vazut pe randunoiul meu? GSP-ul s eprinde doar daca aveti RDS, e un canal de sport. Era invitat acolo la o emisiune.
Send si mai citesc.
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bubu05 spune:
Am ajuns pe la pagina 6 si am ras de nu mai pot de Ali!

Saracuta, ea chiar era supi, dar i-a trecut cu voi!!
Am vazut si poze cu Ursuletul mic!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
natynic spune:
quote:
citat din mesajul lui Ali_bia
mai,funtionata,atva,litr

fataNaty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea