Puiuti de Randunici 2008!! (66)
Raspunsuri - Pagina 14
varuna spune:
Tuchi 

Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564194872iYmogH
gudinde spune:
Am pososit si eu acasa dupa o zi f grea pt mine.
Olga
, multumesc din suflet ca te-ai gandit la mine

si mi-ai fost alaturi.
Roxana
incepem galeria?

Movalindelor
ma bucur ca v-ati simtit bine in weekend. Despre nasa … no comment, oricum faptele vorbesc mai mult decat o mie de cuvinte, doar te felicit ca te-ai tinut tare si Maxinne e nasa.
Ursule,
Eu una nu cunosc rezidenti care sa aiba buzunarele pline de plicuri; decat poate cei de la ginecologie.
Si as avea aici de adaugat niste vorbe despre dr-ita mea endocrinolog tanara si draguta care vine cu metroul la servici, care mi-a raspuns la telefon in fiecare zi la sf saptamanii trecute si care m-a primit lunea trecuta printre programari ca sa nu platesc nici un ban ca stia ca o sa ma rupa analiza de azi si medicatia pe care o va presupune in viitor. Dar deja cred ca deviez de la discutie.
Revenind la problema pusa pe tapet:
Tuchi
,
Nasol moment.
Acum eu stiu ca pt 2 copii pretul ar fi … dar sunt cateva puncte de discutie:
- sunt realmente 2 copii? Caci parca retinusem ca Ilinca va merge la gradinita din toamna si atunci nu sunt 2 copii de care sa aiba grija toate ziua.
- ce intra in banii astia? Ca eu te tot aud ca tu prepari piureul Seb-ului pt toata saptamana etc. Asa, am si eu o colega la care bona nu face absolut nimic in afara de a avea grija de copil (nici macar biberonul nu-l spala, il lasa murdar in chiuveta) dar plateste doar 6 mil pe luna.
- si as mai avea multe de agaugat la capitolul bone si inca cu argumente si principii economice, dar nu e cazul sa incep inca o discutie care in final e doar teoretica.
Nu stiu ce sa-ti zic: poate e un pic de loc de negociere.
Daca nu, situatia nu-i tocmai roza ca-s bani multi. In orice caz: prioritatea nr 1 este sa-ti iei examenul!
Edit: cat timp eu imi scriam precauta mesajul in word a scris si Olga

.
ursuleata spune:
tuchi, sper ca macar tu ai inteles ce am vrut eu sa zic
eu chiar nu am nicio problema cu spaga....si de luat si de dat. Sotul meu a lucrat si el intr-un domeniu, unde lua spaga, si eram f fericiti pt ca at el castiga 5 milioane si eu eram ultimul an la facultate, fara bani, of course. Si el era si este dragutz de fel,,,dar cu unii trebuia sa se chinuie putin,,,,la asta ma refer. La asa zisii "imputiti"...nu eu i-am numit asa.
Nu mai dramatizati, chiar nu e cazul
Vb Varunei
...Tuchi 
Cand medicii vor avea un salariu decent nu voi mai da spaga!
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Ps: nu mai cititi printre randuri sau in diagonala...ca distorsionati realitatea.
1
2
tiker
Mami de ursulet
Olgutzika spune:
Gudinde
! Zici ca ne-am vorbit, zau
! Ma bucur din suflet pentru tine, si as avea nevoie de emoticonul ala care imbratiseaza!!!
Ursulet, nu citesc in diagonala si nu distorsionez nimic, cel putin asta incerc. Insa la faza cu "imputitii", tu ai facut asta. Incearca sa vezi tabloul in ansamblu, si nu vei judeca atat de aspru un cuvant aruncat la deznadejde maxima
.
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
luny spune:
wailyyyyyyyyyyyyyy, ce fel a luat-o discutia!
eu una nu cred ca da cineva cu pietre in medici, cred ca ati inteles-o gresit pe Ursulica, pe bune...dar evident ca NIMENI nu merita sa se gandeasca cum ar fi sa traiesti din spaga, din cauza unui salariu mizer, mai ales cand ai si 2 copilasi...e nedrept..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Hello my friends!
Wow, cat ati scris de cand am disparut ca...in ceata...
Am lectiile nefacute, sa nu ma scoateti la tabla ca nu stiu nimic ![]()
Dupa ce mananc si eu ceva o sa citesc si o sa fac o scrisorica-scrisorea...mi-am pus niste ciuperci si dovlecei pe grill si fierb niste orez si o salatica de varza rosie.
Ursu, observi ca e fara carne, da?? ![]()
Nu va mai zic ce am facut azi ca iar se ia Monix de mine ![]()
Hai ca revin dupa ce pap!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
ursuleata spune:
Bubulino, asa, papa fara carnita![]()
Luny
, ma bucur ca ai inteles
1
2
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
quote:
citat din mesajul lui Olgutzika
Ursulet, nu citesc in diagonala si nu distorsionez nimic, cel putin asta incerc. Insa la faza cu "imputitii", tu ai facut asta. Incearca sa vezi tabloul in ansamblu, si nu vei judeca atat de aspru un cuvant aruncat la deznadejde maxima.
Iar nu ai inteles! nu am judecat un cuvant...ci am fost intr-un fel de acord cu el. Sunt oameni imputiti, chiar exista, si eu o inteleg perfect ca ii este greu sa ii suporte zilnic...pt ca sunt multi. Cum exista oameni buni exista si altii. Si ideea mesajului meu era sa incerce, sa se chinuie sa ii suporte si poate ei vor fi "draguti"...ma rog eu ma gandeam la experienta sotului meu...asa ca hai sa incheiem subiectul si sa o lasam totusi pe tuchi sa inteleaga ce vrea din mesajul meu si sa ma explic ei daca va fi cazul.
1
2tiker
Mami de ursulet
natynic spune:
I-am facut husbandului o mancare criminala (la propriu si la figurat), eu
cand o vad dar e atat de plina de colesterol...Evident, n-are rost sa va zic reteta pt ca toate sunteti la Monti sau daca nu sunteti, mancati inghetata si e de ajuns! Oricum, am un husband multumit si acum se joaca cu Iulia ![]()
Eram absolut convinsa ca nu va intelege nimeni ce vreau sa spun cu spaga; au inteles Olga si Gudinde care au mai multe tangente cu lumea medicala. Si Ioana care face si ea parte dintr-o categorie profesionala-bataie de joc a tuturor. Nu m-am luat de nimeni, n-am distorsionat nimic si daca si eu citesc pe diagonala...Am fost dura, recunosc, dar stiam ce vorbesc...si unele lucruri dor. Iar in gasca noastra de afurisiti de medici care-s rai si iau pielea de pe pacienti multe lucruri dor tare. Tot ce am rugat a fost sa nu continuati o discutie in care nu stiti despre ce vorbiti. In rest...nimic in plus fata de ce a zis Olgutza-daca se poate, pt 1 minut macar incercati sa nu va mai ganditi doar din punctul de vedere al pacientilor...
Iar pt tine, Tuchi, Gudinde are perfecta dreptate: ia macar la bani marunti tot ce are bona de facut; va si cunoasteti demult, imposibil sa nu ajungeti cumva la o intelegere. 

Luny, ma bucur mult ca v-a placut la Giurgiu, se vede ca i-a priit si lui Mufa 
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea