Puiuti de Randunici 2008!! (66)
Raspunsuri - Pagina 13
natynic spune:
quote:
citat din mesajul lui kitzy
No stati asa: cum ma lasa un pic fata sa suflu, consult lista cu printi si...of, nici nu stiu care e liber, aveti la inceput de capitol cuplarile?![]()
Pai io pt cine am muncit aici, bre?
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
VALENTINA C spune:
Salutare!!!!Va pup pe toate!!!!
M-am intors dupa 2 saptamani de plimbari pe la bunici. Ma duc in urma la recuperat si mai scriu.
Valentina si Matei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564048949qNhWqZ
luny spune:
tuchi nici nu-mi pot imagina in ce stare esti, doar ca fff naspa...imi pare rau...este incredibil ce salarii pot avea medicii!
simo, s-a facut flacau in toata regula Barosanell tau!
stela, ce-ai patit, mama??
personal, sunt de acord cu tine ioana, spaga nu ar trebui incurajata, din pacate, asta este tara in care traim..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
quote:
citat din mesajul lui VALENTINA C
Salutare!!!!Va pup pe toate!!!!
M-am intors dupa 2 saptamani de plimbari pe la bunici. Ma duc in urma la recuperat si mai scriu.

Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
luny spune:
poze noi
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
ursuleata spune:
quote:
citat din mesajul lui luny
poze noi

al cui e catelul???www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2tiker
Mami de ursulet
Ali_bia spune:
quote:
citat din mesajul lui luny
poze noi
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
![]()

varuna spune:
Sunt si eu pe aici...acum dupa ce am intrat putin deprimata...Naty brrrrrrrrr ...nu avem niciunul dintre NOI pacientii nici o vina...poate doar ca ne-am nascut aici
. PUNCT
Sa aveti o zi mai buna !!!
Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564194872iYmogH
Olgutzika spune:
Hai hello!
Vazut poze de Diana, Barosan si Mufi
. Cresc tare frumos copiii nostri!!!
Tuchi, este fix suma pe care ti-am spus-o, din pacate...Nu stiu ce sa zic altceva decat : "Pleaca din tzaraaaaaa!!!" Si nu inteleg de ce iti mai cere pentru Ili, ea va fi la program lung sau scurt la gradi? Ca o idee ar fi programul lung la Ili...SI fetelor, eu una nu va doresc sa ajungeti sa traiti din spagile lui Tuchi!! Si nu pentru ca nu ar fi suficient de draguta, ca daca ati cunoaste-o, nu ati crede nici o secunda ca poate fi altfel cu un om, d-apai cu un pacient, insa:
1. cate dintre voi ati dat spaga unui rezident?
2. cate dintre voi ati reusit sa va planificati cheltuielile bazandu-va pe un venit EXTREM de inconstant? In conditiile in care aveti DOI copii, nu unul!
Asa ca va rog eu, nu dati cu pietre! Cu atat mai mult cu cat nu cunoasteti omul...am destui prieteni medici, stiu cat de "bine" traiesc toti la 30 de ani si stiu cu cata pasiune mi-a vorbit Tuchi de medicina. Btw, de cate ori ati raspuns la telefoane de la serviciu de cand ati nascut? Si ati rezolvat probleme cand, de ex, hraneati copii?
De acord ca e un sistem de rahat, asta insa nu ma impiedica sa vreau sa cunosc ambele fete ale monedei...
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Olgutzika spune:
In plus, retineti ca nu dezbat aici sistemul in sine, ci situatia punctuala a unei mame de doi copii. Ca imi vine sa zic si de garzi una, dar nu mai zic! Nu mai priviti NUMAI dpdv al pacientului, ca exista si fata cealalta a problemei....
Claudia, am uitat sa iti spun "Bine ai revenit!", sa te felicit pentru reusita si ca am vazut pozicile. Vad ca aveti loc de promenada Sala Sporturilor...noi nu am mai fost acolo de ceva vreme...
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE