Puiuti de Randunici 2008!! (66)
Raspunsuri - Pagina 12
Ali_bia spune:
quote:
citat din mesajul lui tuchita
Salut! Voi va distrati, mie imi vine sa plang...bona mi-a cerut 13 mil pt amandoi copiii, sunt cam disperata si suparata si nu stiu ce sa fac!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

gbutucica spune:
Tuchi, naspa faza cu bona , dar vb Movalindei ai tu slariul exagerat de mic . ( e mai bine sa nu ai prea multa carte si sa ai grija de un copil pt ca ai sal mai mare decat daca ai grija de multi pacienti.........)........... eu la bona mea ii dau luna de proba 8 mil + transport si apoi negociem , dar ma astept la 10 + transport deci cam 11 mil , deci a ta la 2 copii nu a cerut mult.( comparativ cu cit sunt salariile in acest domeniu), pt ca in opinia mea si 8 mil mi se pare mult in conditiile in care statul ,ca sa-mi cresc propriul copil ,imi da doar 6 mil.
si sigur gasesti o solutie .
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....andreiul meu
CristinaGoji spune:
Simoooo - cum i-a crescut si parutul zici ca are 1 an Barosanelul!!! Tare scump! Are fatzuca de copil deja, nu de bebe! ![]()
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
Amina_Marina spune:
quote:Nu i-a dat nimeni sfaturi cum sa se comporte cu pacinetii. Mi-am dat seama ca e un om bun in afara de faptul ca e un medic bun. Cindva ii spuneam c-o iubesc, si asta era motivul, pentru ca este un medic bun.
citat din mesajul lui natynic
Ce scump e Barosanul!
Am putea incheia acest subiect al spagilor? Mi se pare aiurea sa se vorbeasca despre lucruri si complexe si putin cunoscute "publicului larg". Cu riscul de a starni suparari, Tuchi n-are nevoie de sfaturi cum sa se poarte de frumos cu pacientii, nu din asta isi va plati bona!...
Naty
mamicaIuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
Reflexia luminii pe suprafata apei
se misca neincetat.
totusi luna straluceste
si nu pleaca nicaieri
ea sta, dar se misca.
mstela spune:
Mey,yo sunt pe aici,va citesc,am vazut poze,am citit ce bine s-au simtit new friends la concert,supararea lui tuchi...etc..
Eu sunt in butoi adanc din multe alte cele si stau pe aproape,fiindca nu pot scrie,deocamdata..Va
si va iubesc.

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
Amina_Marina spune:
Naty, spuneai cindva ca noi suntem ca surorile si putem discuta orice , chiar si latura neagra a realitatii.
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
Reflexia luminii pe suprafata apei
se misca neincetat.
totusi luna straluceste
si nu pleaca nicaieri
ea sta, dar se misca.
numeioana spune:
Naty, sunt de acord cu tine! Un doctor e sau nu e dragut in functie de cum e ca om...nu poti sa te porti frumos sau nu poti sa nu te porti frumos in functie de cati bani iti da fiecare .(nu se pune in discutie aici comportamentul lui Tuchi, ca doar o stim cu totii si sunt convinsa ca nimeni nu crede ca Tuchi nu se poarta frumos cu pacientii) Si cred cu tarie ca sunt oameni care pur si simplu nu au de unde da bani si medici care sunt constienti de lucrul asta...deci nu e cazul sa gandim asa...
Dupa mine spaga ar trebui sa dispara, dar nu e dupa mine, asa ca si eu sunt nevoita sa dau. Si nu e vina doctorilor, ci a sistemului, ca nu ii plateste cat ar merita. Deci nu vad de ce sa ne luam de ei... In ceea ce priveste salariul lui Tuchi... e mizerabil
... Atat am si eu, dar nu sunt doctor... Habar n-aveam ca un rezident poate sa moara de foame!!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
kitzy spune:
No stati asa: cum ma lasa un pic fata sa suflu, consult lista cu printi si...of, nici nu stiu care e liber, aveti la inceput de capitol cuplarile?
Dup-aia ma uit sa vad care-i mai dolofan
si care are ochi frumosi, ca n-o cuplez eu asa cu oricine
sa ramana ochii frumosi in familie, nu?
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157605771628637/" target="_blank">Poze nunta
de
Diana (24.04.2008)
ursuleata spune:
quote:
citat din mesajul lui tuchita
Bai ursulet, draguta sunt de fel, si consider ca intotdeauna ma port bine cu pacientii...din pacate ei sunt amarati, saraci si multi dintre ei nu considera ca au de ce sa-mi dea spaga, ca la diabet totul e gratis!
Da Tuchi, din pacate multi oameni sunt amarati, asta e. Dar chiar e aiurea ca un medic sa aibe asemenea salariu(execrabil).
natynic spune:
Asa e, Ioana...
Amina, sigur ca suntem ca surorile si discutam orice dar...hai sa discutam in cunostinta de cauza, da? Si in fond, despre ce spagi discutati tu si Ursuleata? Tu crezi ca un medic care nu "taie cu cutitul" sau nu e ginecolog primeste de la fiecare pacient spagi cu milioanele? Mai ales in cazul lui Tuchi, diabetul fiind tratat "pe gratis"? Nu, primeste poate de la 10% din pacienti si daca ii da unul 500 de mii zice ca i-a pus Dumnezeu mana in cap. Pe mine m-a enervat sfatul ca sa se poarte mai frumos cu pacientii si atunci din spagi isi va plati bona! Nu asta este problema, nici pe departe!
Stela, zi mami, ce ai patit si tu, hai incoace sa te plangi, macar primesti o imbratisare suroreasca!
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea