Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 70
Raspunsuri - Pagina 7
georgia_c spune:
felixica , buna cafa virtuala ....
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
felix76 spune:
Mada, vb cu cumnata-mea ca atunci cand esti mami ajungi sa te bucuri de un partz sau de o eructatie de porcusor! Intre timp ma bucur de relaxare, am constatat ca trecea timpul si noi ne chinuiam cu tot felul de ganduri negative asa ca am invatat sa ne si bucuram de viata si de ceea ce avem deocamdata! Restul, cum o vrea Seful, vorba Georgiei!
Sorela, ce-i cu smiorcaiala? Ia pune tu manuta si repeteaza analizele astea ca eu cred ca nu-i dracu asa de negricios! S-apai daca e asa, exista medicamente care regleaza TSH-ul! N-am mai luat eu l-arginina dar cu muschi inca am ramas! Vin si te scot din butoi cat ai zice peste!
Crisarh, deci ovulezi si dupa laparo! Asta e o superveste! Stai bine si cu endo si cu grasanu de folicul, mai ai putin si se sparge! Presteaza din doua in doua zile, daca-i musai cu placere! Intrebare intrebatoare: de ce n-ai face inseminare????
Rocsyca, imi place despre tine ca esti optimista! Va fi bine, sunt sigura de asta!
Fetele cu eliminarile ciudate, eu cred ca nu are cum sa se vada embrionul si casuta lui deoarece sarcina ar fi fost foarte, foarte mica daca ciclul a venit la data la care trebuia... Eventual sangerarea ar fi fost mai abundenta si cu dureri mai mari decat de obicei.
Magdi, te prinse sefu ieri, asa-i? Sper sa ai o zi buna astazi!
Fetile, va pupacesc pe toate, sa auzim numa vesti bune!
Felix
magdita spune:
Neata fete dragi,
Feli, saru'mana pentru ceai .
Georgi, imi pare rau pentru rezultatul la TSH, probabil o sa mergi la endocrinolog, din ce am citit pana acum dr.Corina Neamtu si dr.Magda Bajenaru ar fi doua dr. apreciate de fetele pe forum. Hai iesi din butoi ca toate au o rezolvare. Bafta multa la dr.Matei, sa veniti cu un rezultat si mai bun decat data trecuta.
Aerlilian, stii bine ca simptomele se aseamana, asa ca astepta cumintica si nestresata. Poate nu mai e nevoie de nici o spermograma refacuta, insa daca trebuie s-o refaceti, rezultat beton va urez !
Crisarh, bune valori la monitorizare, endometrul trebuie sa mai creasca putin, insa valoarea foliculului e foarte buna, urmeaza sa se sparga zilele astea.Ia spune-ne, te-ai programat inainte la monitorizare ? Legat de histero, hm, nu stiu ce sa zic, pentru ca nici mie la laparo nu mi-a gasit nimic la uter, si dupa 4 luni, la inseminare, mi-a zis ca vede un polip, care din ce am citit pe site-ul lui, apare de la excesul de estrogeni, deci dezechilibru al balantei hormonale. O sa imi fac si eu hormonalele, insa mai aproape de urmatoare inseminare, pe care oricum n-o voi face inainte de histeroscopie. Ca daca am polip, nu se prinde sarcina in veci amin, nici prin IA nici macar prin FIV. Asa ca iar ma intorc la histero.
Anaconda, imi pare rau ca te-ai dereglat de la chiuretaj, sper sa iti vina cm, imi pare rau ca spun asta, dar stiu ca trebuie sa faci neaparat histeroscopia ca sa iti rezolve septul ala.
Tamy,Rocsy,Mmc,Mada,Anadomnica si toate celelalte fete
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
felix76 spune:
Fetele, am o intrebare: stiti cumva, in afara de dr. homeopat Vladutu (Ivanutu), mai lucreaza si cu altcineva doctorila al nostru? Ca m-am intalnit cu o veche tutunica ce imi spunea ca pe ea a trimis-o la altcineva, n-am retinut numele si poate ma lamuriti voi. Ea a obtinut sarcina in urma tratamentului homeopat, incercau de mai multi ani, nu aveau probleme mari si dupa tratament homeopat au reusit!
Mersic,
Felix
crisarh spune:
Salut fetelor!!Felix din cate imi aduc aminte, nu sunt sigura, la inseminare trebuie sa faci tratament cu hormonale? as fi vrut sa nu fac tratamente si sa-mi dereglez altele sau sa imi apara tot felul de ... Intelegi? O sa mai citesc sau o sa va mai intreb cum e cu inseminarea asta. tamarillis am sa incerc sa-l descos cu histero si laparo in acelasi timp, data viitoare, desi el a zis ca daca la laparo e ok si la histero va fi.Felix de cand fac monitorizari cu tutu endomedrul si folicululu au avut aceste valori, am ovulat in a 11-12-13 zi, dar cu toate acestea nu am ramas insarcinata si asta nu o inteleg. Da, stau bine si eu si sotul, dar de ce nu se prinde? O intrebare la care nici tutu nu stie sa raspunda. Prestam din doua in doua zile ca intotdeuna, dar ... poate intr-o zi.Mai spune-mi si mie cum e cu inseminarea, cred ca te-am mai intrebat, dar am uitat. Parca se ia tratament cu pastilute, sotul mereg la dr matei cu sperma, ea ii alege pe cei fruntasi si in nu-s ce zi merg la tutu care-i pune acolo unde ar trebui, se face de 3 ori inseminare, dar prea putine fete au reusit? Am retinut bine? E cam varza la mine in cap, as fi preferat sa nu stiu de toate astea, cred ca nici voi nu va doreati asta, dar in final o sa ne fie bine.magdita cum o sa faci tu histero? ti-a propus el? sau ai impus tu? Pt monitorizari am sunat saptamana trecuta dar nu raspunde la telefon, asa ca i-am trimis un mesaj ca vreau sa merg la monitorizari, nu a raspuns nici asa, asa ca am mers la noroc.va pupsper ca am raspuns la toata lumeao zi buna cu vesti buneaspiranta la
crisarh spune:
magdita polipul a aparut in uram inseminarii? sau trebuia sa faci analize de hormonale din timp?aspiranta la
magdita spune:
Crisarh, nu stiu nici eu cand a aparut sau de ce a aparut polipul, cert este ca a fost descoperit in luna aprilie, cand am facut stimulare, inainte de inseminare.Eu oricum mai facusem monitorizari inainte de laparo din decembrie si nu mi-a pomenit niciodata de vreun polip. Am ramas masca atunci cand mi-a zis de el. Chiar nu stiu de ce a aparut, daca are legatura cu stimularea si daca nu cumva s-a eliminat la primul cm dupa IA, cum mi-a zis Tutu ca se poate intampla. Legat de histero, iti dai seama ca nu ii pot impune nimic lui Tutu, sper sa fie de acord sa mi-o faca tinand cont de acest lucru. Oricum, sub nici o forma nu o sa mai fac o alta IA fara sa fi facut histero inainte, ca sunt bani aruncati pe fereastra, timp pierdut si sperante degeaba.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
felix76 spune:
Crisarh, da, inseminarea implica tratamente hormonale usoare dar asta numai daca faci stimulare!
Daca faci inseminare pe ciclu nestimulat, nu trebuie sa iei hormoni!
Stimulare inseamna administrarea de clomifen citrat (ova-mit, clostyl begit), 2 pastilute pe zi din z 5 in z 9, echo in z 10 si din doua in doua zile sau mai des, in functie de cum reactioneaza organismul tau!
Partea proasta este ca fiecare reactionam in felul nostru la stimularea asta, unele dezvolta foliculi buni si multi, altele, ca mine, dezvolta foliculi putini (1 la prima stimulare) sau chisturi (la cea de-a doua) sau ca Magdita, cresc foarte greu nazdravanii. E clar ca aici totul depinde de marfa clientului.
Eu zic sa mai incerci natural ca tu sti cum se face sa ramai gravi! Numa sa fii linistita si nestresata!
Felix
mmc_nd spune:
Dragele mele, mi-e taaaare drag de voi azi, sunteti care mai de care mai haioase !
Georgia, o sa nu te mai stresezi pentru TSH. Nu uita ca este doar o masuratoare la un anumit moment in timp, poate fi si gresita, deci nu cred ca merita sa fii suparata pentru asta. Stii ce inseamna TSH crescut (ca eu habar n-am)? Si vorba cuiva, toate au o rezolvare...
crisarh, uite ca mi s-a aprins un beculet cand am citit ce-ai scris tu - te pomenesti ca de asta nu mi-a raspuns dr.T la SMS pentru histero - i-am scris acolo ca laparo a fost OK. Oricum, cica el a avut telefonul stricat, asa ca i-am re-trimis ieri SMS-ul, sper sa nu-l stresez prea tare, dar sincer nu stiu cum sa mai procedez. Oricum, avand in vedere ca tu ai reusit sa ramai insarcinata, relaxati-va (usor de spus) si bebe vine RPD !
Felix, , dr.T pe mine m-a trimis acum haaat 4 ani la dr. Viviana Popescu (super-draguta si sufletista, acum este in concediu de maternitate). Intre timp am auzit ca o recomanda si pe dr. Vladutu, l-am intrebat daca-i cazul sa schimb si eu macazul, mi-a zis ca depinde pentru ce merg la homeopat (dupa care i-a sunat telefonul si s-a pierdut firul discutiei, insa avand in vedere ca nu mi-a spus direct DA...).
aerilian, gandim pozitiv si repetam in cor: NU vin rushii maine, daaaa?