Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 70

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Flacarico...profita si tu de perioada asta, sigur o sa-ti aduca numai lucruri bune relaxarea asta .
acu ai sa incepi valeu nu misca, valeu nu s-a intors, valeu nu papa.....profita si ai grija de sot, mai o lumanarica la o cina romantica, mai o intalnire in oras, ai timp destul sa iti faci griji, si or sa vina cu duiumu in curand
Anaconda....suntem langa tine, tinem pumnii
Rocsy...iubita esti din butoi ca vin cu muschii dupa tine

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

mei , ma omorara astia cu sedintele lor .. ieri sedinta , azi 2 sedinte , si de lucrat io cand mai lucrez , ca sa nu mai zic , cand mai citesc , ca vorba aia am norma de citit pe DC.... eeeeeee
io am luat topicurile la citit , si neam de nu le-am facut un mix , de mai mare dragul ... mi-am dat io seama ca pot sa iau , sa ma si ung cu lecitina ,sa fac baie in ea , si tot nu o sa tin toate alea minte , si mai nou, sau mai corect mai vechi , mi le notez , pe capitole frumos ...deci daca astia de la DC , vor vreodata un conspect din topicurile lor , vine fata cu caietelu'

so , azi sunt prastie , sunt suparata , pe bune , cred ca o sa plang pe 2 voci acasa, caci mi-am luat analizele , ca v-am zis ca pe mine m-a lovit filoxera , si mi-am facut analize , ei si TSH-ul meu este praf ....6.72 , in canditiile in care trebuie sa fie 4.2.. mi-e rau si nu alta ...io stiu si "artista" de drita care a reusit sa-mi strice analize , dar zau de nu imi vine sa o tarai pe strada prin toate gurile de canal fara capac... in fine ma duc acasa , unde imi merge si net-ul mai cu elan , ca aici m-a dat pe spate , melcul e rapid , ziceam ca ma duc acasa , ma mai informez , trag o portie de smiorcaiala , ma i-a sotul la rost , ca de ce plang ...si maine o iau de la capat ... va pupa fata ca altfel plang de acum

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Georgia,scumpa mea,dupa ce ajungi acasa,poate reusesti sa te aduni si sa-mi povestesti si mie cum ai reusit sa faci programarea la dr.Matei.Ai sunat-o pe ea sau ai sunat la IDS?
Cat despre partea cu smiorcaiala,smiorcaie-te tu astazi,ca probabil maine o voi face eu.Mi-ati zis toate ca sunt gravi pana vad rosu si am eu o presimtire ca maine o sa vad rosu.Asa ca...sa te tii smiorcaiala maine!

Mergi la inceput

liliana , zana mica , scuze , am fost azi , ca un cal de cursa mai scurta asa , ca la varsta mea , nu poci sa fiu de cursa lunga ... so , am sunat la IDS dupa ora 12.. si culmea , am prins din prima ... hai poate ne vedem cand doneaza tinerii domni ...ca noi mergem in tandem peste tot... am uitat sa te intreb ...maman te mai suna cand esti prinsa in programul artistic ?

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Aerlilian sotul a sunat-o direct pe dr matei si a stabilit programarea si unde sa mearga pt spermograma, la ce spital.Fetelor, nu mai smiorcaiti atata, lasa ca le-om rezolva noi pe toate.Eu nu am putut sa ma abtin si am fost azi la tutu.La 17.00 eram acolo si surpriza, nu era coada, doar 2 pers in fata mea. Cred c-o fi citit pe forum pe aici.Era linistit si am l-am intrebat si cu mine cum facem. In primul rand la monitorizare am E= 7.2 si OD= 22.3, ginecoloagele de pe aici, cum stau pt a 10a zi?Eu maine cred ca ovulez, cel tarziu poimaine, cred ca trebuie sa prestam din a 8a zi, nu din a 10a.L-am intrebat de cm-ul meu putin si a zis ca asa e la mine, ca asa am ramas insarcinata si ca incercam pe el 2-3 luni apoi inseminare. I-am zis de sinechie si histero, si a zis ca daca la laparo a iesit ok nu imi mai face si histero ca nu are ce sa vada. Dar cred ca peste 2-3 luni o sa stau pe capul lui pt histero. Inseminare parca nu as face. Daca nu imi face merg in alta parte pt histero.Asa ca asta este ultima monitorizare, acum stiu ca ovulez, tot pe dreptul ca si pana acum, stangul e in concediu sau nu stiu pe unde e. Am inceput sa am simptomele de dinainte de ovulatie, asa ca vom incerca cateva luni fara monitorizari si alte stresuri. Incerc sa revin la viata de dinainte. Poate asa reusim. Asa cum am mai reusit o data. va pupaspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

fetelor nu sunt in butoi . ma simt foarte bine. nu am plans deloc . sunt foarte optimista. atat timp cat avem ciclu sanse sunt in fiecare luna. deci stati linistita ca sunt bine. va pup si va multumesc ca va faceti griji pt mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Georgia...mama a fost foarte cuminte in ultima vreme,in sensul ca a asteptat sa fie sunata!Asa ca...a fost bine!Cat despre spermograma,eu as merge cu draga inima in tandem,dar iti dai seama cum ar fi pt ei,sa stie ca mai e unul afara care asteapta,sau ca mai presteaza unul in cabina de alaturi...nu le mai iese nicicum!Inteleg ca la IDS mergeti,nu?

Mergi la inceput

acolo mergem , desi nu-mi place minunatia aia de , sa-i zic clinica , sau e prea mult ?...io cred ca aia nu e clinica , cum nu sunt io fluturas

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Eu sunt o intarziata si vorbesc in contul zilei de ieri, intrucat nu nu prea mai am timp decat pt citit posarile voastre.
Crisarh, daca mai mergi la tutu, te rog mult daca poti sa dezvolti subiectul asta cu histero, poate are el o explicatie a faptului ca nu face lapro+histero.
Si eu am patit in ultimele 2 luni ce spune Anadomnica. Normal, ca si eu m-am gandit ca e avort menstrual, chiar daca testul a fost negativ. Si acum cu spermograma asta stau si ma gandesc ca s-ar putea sa am dreptate, caci am intelesc ca daca ovulul fecundat nu are anumite calitati, atunci se produce acest avort menstrual, organismul il respinge.
Cu toate astea, am mai citit parca pe site-ul lui tutu la ca sprmatozoidul nu face decat sa transporte o informatie genetica- asta pt ca o tipa care a ramas insarcinata cu sotul cu astenoteratozoospermie se gandea sa nu cumva sa aiba bb malformatii.
Georgia, sa ne spui si noua ce inseamna TSH- ul asta.
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata fete dragi,

Va asteptez la cafeluta, ceiut cu lamaie, laptic, 3in1, laptic cu cereale si praji.

Pooop,

Felix

Mergi la inceput