Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 70

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Lali... asa ma bucur ca te conformezi vezi si asa si asa , da? is buna rau cu sfaturile, dar practica ma omoara

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Mada, eu cred ca sunt singura de pe aici care n-ar vrea acum sa fie cu ochisori ca nici o luna n-a trecut de la vaccinul de rubeola... dar oricum, sunt destul de sigura ca nu e vorba de asta si cu siguranta nu e un spotting de implantare, ca sunt asa de vreo 5 zile. o fi multimaca asta fenomenala, dar chiar ziua si embrionul implantat... ar fi prea simplu si ne-ar papa toata distractia cu monitorizarile, dozarile hormonale, laparo si alte chestii dragalase din gama asta, la care suntem abonate non stop...

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Felix - din ce zi a CM te-ai apucat de cretisoara? Din ce am citit pe forum si am aplicat personal - cretisoara se ia din ziua 10. Pana atunci ne "tratam" cu branca ursului.
Cred ca asa faci si tu, nu-i asa?

gianina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns COCO2255 spune:

Salut,nu am intrat pentru ca am fugit la mare 2 zile si la munte 2 zile,am facut 2 in 1.
Acum incerc sa-mi fac curaj pentru joi,mi-a dat Tutu mesaj miercuri la 8 sa fiu la spital pentru internare.
Dureaza mult analizele si internarea?
Sper sa pot pleca acasa maine si sa merg joi dimineata pentru laparo.
Acum mai recapitulez o data pagina 1 si imi fac lista pentru bagaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Coco, nu-ti face probleme, va fi foarte usor! Cel mai odihnitor somn la laparo l-am dormit!

Pasii care sunt descrisi la inceputul capitolului sunt de ajutor! Mie mi-a luat internarea cam o ora. Dureaza pana te plimbi cu fisa, vb cu anestezistul si pana iti ia sange. Sa ai halatul cu tine ca sa il iei peste hainele de oras atunci cand te cheama sa iti ia sange, altfel ar trebui sa te schimbi in pijama la garderoba de la parter...Dupa toate astea poti pleca acasa linistita. Sa papi usurel in dupa-amiaza de dupa analize pt ca nu se face clisma. Io am papat friptura (desi era interzis) pentru ca aveam o foame in mineeee!

Succes, iti tinem pumnii si io scot galeria de incurajare!

Pooop,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

mada draga cum sa nu ma conformez eu la asa indicatii. Al meu va fi cu atat mai mult incantat cand ii voi spune ca va trebui in mai multe feluri

coco, iti tinem pumnii sa vii cu un rezultat bun de la laparo. sa ne tii la curent de indata ce poti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Geanina, de cretisoara m-am apucat de cand banuiesc eu ca s-a terminat perioada fertila (adica de prin z 19 ca ciclul meu are acu vreo 27-28 de zile). NU o iau din Z10 deoarece cretisoara este progesteronica si inhiba ovulatia. BU nu iau, in schimb am beut mladite de zmeur, coacaz negru, am luat spirulina, b-complex, multiminerale, lecitina (zice sosul ca locuim intr-o farmacie ambulanta).

Flacarico, io zac ca nu e pt cine se pregateste ci pentru cine se nimereste. Chestia cu distractia mi-a placut, ce? sa nu ma mai duc la nea Tutu cu preze lui cu buburuze si chestiuni placute la pasa??? Puuuup, sa fie cu noroc!

Lali, programu artistic e buuuuun, si noi crez ca bagam in seara asta, si c daca s-a terminat cu perioada fertila!

Crisarh, e bine, da-l in colo de prestat la comanda, e cazul sa ne linistim, io luna asta am foat foarte linistita, mai ales ca mi-am ocupat timpul cu zugraveli, curatenii etc.

Anadomnica, mai e un picut pana la concediu! Ia zi-ne tu pe unde il petreceti? Poate nimeriti si perioada buna da sa nu va ganditi la ea!

Magditule iar hoinaresti pe la alte subecte? De Georgia stiu ca e ocupata cu scarbiciu dar tu? Te mutasi de tot prin tari strchine?

Pupacesc toate fetile si ne videm maine!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Coco..tinem pumnii

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Felicicule, nu prea o nimerisi de data asta , nu prea avusei timp de DC azi. Dar imi fac timp sa va citesc, ca doar sunteti fetele mele.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Feli, da' vad ca esti in forma maxima azi
Eu ma simt plictisita, ca n-am de ce sa ma mai agit: sunt la ovulatie? oare am ramas? parca am simtit o zdruncinatura ca s-a intalnit ala mic cu outzu'... zau asa, sunt fara un tel bine definit...
Am terminat si cu investigatiile de tiroida, doctorita a acceptat sa ma trateze pt ceva ce nu am , doar ca sa dea TSH ca-n carti, desi a insistat ca n-am absolut nimic in regula. am inceput sa iau si tratamentul si dupa ce ma ingrozisem teribil de la toate efectele secundare care pot aparea, constat ca n-am nici pe naiba...
s-au aliniat toate planetele sa ma convinga ca-s sanatoasa (bine, mai putin endo, dar si pe aia am operat-o si acum ma simt bine) si zau ca ma simt inutila... adica nu-mi mai fac griji de nimic??? ce viata-i asta??

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput