Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 70

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

Magdita, multumim pentru sustinere, da, maine avem eco si promitem ca venim cu vesti bune!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Am patit ceva ce nu pot inca explica si pun intrebarea aici pe forum poate cineva a mai patit ca mine si poate sa-mi dea o explicatie. Esta a 2-a menstra acum in care am eliminat o "formatiune" de marimea unui varf de deget aratator - lungimea pana la prima falanga de unde se indoaie degetul. Era rotund-lunguiata, tare, plina si avea o terminatie ca un fel de trompa la un capat. M-am temut sa nu fie avort spontan si "formatiunea" asta sa fie tocmai bb. Excact aceeasi forma si dimensiune am eliminat si la ciclu trecut care a fost si mult mai abundent. Acum se intampla a doua oara. Totusi toate testele de sarcina au fost negative... asa ca ma gandesc... sa fie un fel de fibrom sau ceva care se formeaza??? Stiti ceva de asa ceva??? Va rog... sunt intr-o mare dilema... Multumesc.

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele

CASUTA VERDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Of mai Lali, imi pare rau de saracii oamenii aia care au trecut prin inundatiile ingrozitoare! Multi au pierdut tot, mi-e mila de saracii batrani care au ramas doar cu hainele de pe ei si cu imposibilitatea de a recupera macar o parte din agoniseala lor de-o viata...

In legatura cu mucusul iti spun nu e obligatoriu sa apara sau nu, parca asa zicea si Tutu. Important este sa ovulezi si sa prestezi, noi acu prestam cand dorim, n-am mai tinut nici evidenta mucusului nici a intepaturilor in ovare, n-am tinut cont de nimic.

Cocolina, succes la laparo! Asteptam vestile bune!

O fi dat Tutu drumu la clinica aceea? Cand o pleca in concediu? Sper ca nu in septembrie-octombrie cand vreau sa fac eu gonalul...

Magdi, si eu ma pregatesc de petrecere, avem botez curand!

Crisarh, daca ai vazut ca ovulezi si dupa laparo atunci nu ai de ce sa te mai duci la alte monitorizari! Urmeaza histero! Offf, i-ar ma iau naduselile ca nu le-a facut odata!

Mada, pe unde-mi umbli draguta? Ne cetesti din umbra sau esti ocupata sa tii fereastra deschisa la barzoi ?

pooop,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Bine ai revenit in mijlocul nostru, Aerlilian, si tine optimismul la cote maxime! sa iti mai dau o data exemplul cu Ubi?

Anadomnica, eu am mai auzit de cazuri de genul asta pe la fiv-oase, in special atunci cand nu reuseau. dr le-au spus lor ca nu e vorba de embrion, dar mie nu mi s-a parut ca ar fi f. convinse de explicatiile dr. daca insa ai vreo suspiciune, eu data viitoare as face un BHCG cu 1 zi inainte de presupusa venire a cm si te lamuresti daca e vreo problema...

Rocsy, nu te mai necaji, ca parca vad ca in scurt timp te plangi de greturi matinale

Ubi, stai cumintica si grija la tensiune sa nu superi samburelul...

Mada, zau ca sper sa fac foarfeca non stop de la Maca si profertil, numa' ca acum sunt pe tusa de la cm, care e total diferit fata de oricand. dupa ce ca m-a luat prin surprindere venind prematur, acum nici nu se hotaraste, doar asa, cate un stropulet cand si cand... nu mai inteleg nimic si ma intreb daca totul functioneaza ok...

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna dimi
ce fac fetitzili?
Lali...nu-i obligatoriu sa apara mucusul, baga mare lasa semnele
Zuzu..ma bucur ca esti bine, pe burtika
Aerlilian... vb Feliciei pana nu vezi rosu, esti gravi
Feli.. bun ceiutzul , nu te mai gandi ca-i rea tinctura da-i drumul la vale , face bine la outze
Incerc sa scriu un mesaj de la ora 8 , sunt aici....
Anaconda....dute la tutu nu-ti mai face atatea griji inutile,poate ne dai o veste buna
Magditzule...nu am nici o noutate doar ca se aproprie uratii si le fac o super primire
Anadomnica ... nu stiu iubita ce sa iti spun, chiar nu am ideie ce poti sa ai, mai bine discuti cu un medic, decat sa facem noi presupuneri
o zi buna tuturor !

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

felix nu stiu daca ovulez, eu sper sa ovulez dupa laparo, nu cred ca nu. am cam obosit si eu si incerc sa ma odihnecs/destresez un timp, la fel ca tine nu vreau sa mai urmaresc nici un simptom, vreau o viata normala, fara retineri ca vai sunt insarcinata sau nu, deocamdata nu sunt si fac ce vreau, cand vor apare II ma voi abtine, pana atunci liber la orice.anadomnica dupa chiuretaj am eliminat si eu niste chestii, dar la mine erau ca niste pielitze de cul alba si unele de cul rosie aprins, asa au fost la mine. si acum mai elimin niste ramasite de pielitze alb murdare de sange. cred ca se curata uterul dupa chiuretaj, cred. si eu am acuzat atunci avort menstrual, dar testele ieseau neg, desi am avut durerile ca la avortul din iarna. atat pot sa iti spun eu. sanatate.aspiranta la

Mergi la inceput

fireyes - multumesc de raspuns... ... la mine pe langa aceste eliminari au mai fost urmatoarele: luna trecuta ciclu f.abundent insa lung de 5 zile; luna asta ciclu slab cantitativ, aparut cu 3 zile inainte de vreme si eliminarea s-a produs in ziua 5 a ciclului care a fost de 8 zile . Nu mai stiu ce sa cred... sunt asa de trista si dezorientata. Daca la FIV-oase li s-a spus ca nu e embrion... ce li s-a spus ca poate fi? de la ce sa se formeze asa ceva?? si 2 luni la rand... cu dereglarile astea ??? ufff...

CASUTA VERDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Mai Flacarico...nu cumva matale esti ghibort? i-a fa dragutza o testare, dereglare, dereglare da-i ciudata rau treaba

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "

Mergi la inceput

Fetelor, sunteti toate niste dragute ca incercati sa ma ajutati/lamuriti. Cred ca are dreptate mada si ar trebui sa sun sa intreb medicul... ca nu mai am timp sa fac programare. Off... ce obosita sunt... abia astept sa intru in concediu. Mai am pana vineri.
Pup toate fetele dragute de aici

CASUTA VERDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

merci fetele de lamuriri.
conform indicatiilor lui mada diseara voi presta program artistic, poate-poate s-o prinde ceva...

Mergi la inceput