Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 70
Raspunsuri - Pagina 8
pamy_ggg spune:
am aparut si eu...
neatza fetele dragute!!
Felix 'am auzit' ca intrebai de mine,sunt aici cu voi tot timpul ,va citesc mereu .Eu m-am hotarat dupa 3 luni de asteptari ,dupa laparo si histero,sa incep Dipherelin-ul.Inainte de al incepe am fost la Tutu sa ma mai 'convinga' putin sa il fac.
Asa ca acum stau pe bara si va urmaresc de aproape .
Pupici
pamy
felix76 spune:
Mmc, da, de ea este vorba! Asa imi amintesc... Cum a fost la ea? A reusit sa iti rezolve problema? Ai un numar de telefon? C ea a rezolvat-o pe tutunica veche si nu Ivanutu! M-ar tenta o programare daca o fi venit din concediu de crestere a bebelui!
Eu una as merge la ea si pentru linistea mea sufleteasca... Sa stiu ca am facut-o si pe asta!
Poop,
Felix
crisarh spune:
Fetelor, eu asa sper sa se intample natural, numai ca pana acum, au tercut 6 luni de la avort, deja trebuia sa se intample, cunosc persoane la care s-a intamplat mai devreme de 6 luni, ma rog, hai sa zic ca la noi se prinde mai greu si o sa incercam cam un an, dar daca dupa un an nu se prinde inseamna ca ceva totusi nu e in regula. Si tot am aceasta impresie, sper sa gresesc. Dr Matei i-a zis sotului ca in urma chiuretajului sa nu se fi obturat ceva pe acolo, de aceea sunt eu asa disperata si cu histero. Inseminare se face si pe ciclu nestimulat?aspiranta la
felix76 spune:
Pamy, ma bucur ca ne urmaresti! Ai inceput deja dife? Daca nu, vezi, poate se sperie bebe de menopauza si apare asa ca la Aris! Ce facu Tutu? Te convinse sa faci dife? Cum era la usa lui? Aflux de bortoase si monitorizate? Se respecta programarea au ba???
Pooop,
Felix
mada23 spune:
buna fetili
Feli....draguza ca in fiecare dimi
mmc, aerlilian... ma alatur si eu pentru maine
Georgi... ma pregatesc cu ciomagu', nici o lacrimioara varsata ai 'nteles?
Doua reguli sfinte: orice analiza rea se repeta, si pentru orice problema exista o rezolvare, te pupacesc de-ti inrosesc boticul, sper ca ai bagat la capushor sorela lu' sorela
Crisarh...buna productie, baga mare
Magditzule...tzuc fata sa dispara polipul ala uricios
Rocsy... ma bucur ca esti optimista
poopi la fete
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "
pamy_ggg spune:
Crisarh, Tutu nu face inseminare decat cu stimulare,eu asa stiu
Felix,eu am fost la cab acum o luna cand inca era coada la usa,asa ca nush daca s-a schimbat ceva.Decizia de a incepe diphe a fost destul de grea pt mine dar am zis ca daca am facut atatea ,2 laparo,histeroscopie,inseminari etc,(si toate intr-un an)am zis sa o fac si pe asta .Acum cum o vrea Bunul D-zeu.Reactii adverse de la diphe au aparut deja dupa o sapt ,adica am bufeuri dar suportabile,si sunt mai sensibila (saracul sotul).
pamy
mmc_nd spune:
felix, eu am mers pentru niste mici noduli la san, rezultatele au fost excelente! Si m-a mai tratat si pentru alte hibe, tot cu rezultate bune. Nu cred ca s-a intors din concediu, abia a nascut prin iunie (m-am intalnit cu ea la dr. T la cabinet, trebuia sa nasca in cateva zile). Stiu ca a lasat pe cineva in locul ei la cabinet, daca vrei incerc sa aflu un numar de telefon.
magdita spune:
Pamy, ma bucur ca ne citesti, sper ca la sfarsitul tratamentului sa ne anunti fericita II.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
felix76 spune:
Pamy, sper sa treaca usor sotul tau prin tratamentul tau! Pe al meu saracu l-am speriat cand am clomifen, norocul lui ca nu a trebuit sa iau si alte alea ca dadea divort... Ma bucur ca nu ai simptome prea violente! Dupa tratament iti doresc sa ne anunti ca esti cu bebe la purtator!
Mmc, ma bucur ca ti-a reolvat problema nodulilor homeopata. Chiar daca a lasat pe altcineva in locul ei n-as avea incredere, mai bine ma duc la Vladutu sau astept sa se intample naturel minunea sau mai incerc o inseminare.
Crisarh, cred ca trebuie sa aveti un pic de rabdare. Intr-adevar daca un cuplu nu poate procrea in decurs de un an, este declarat infertil si este indicat sa inceapa sa faca analize. Deci este buna abordarea ta, un an de incercari si apoi alte investigatii daca nu reusiti.
Va pupacesc pe toate,
Felix