Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 70

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Pamy... multa racoare iti doresc si sa nu mai vezi uratii decat dupa ce vin ochisorii

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Scumpele mele,va rog din suflet sa ma mai ajutati si pe mine inca o data cu tel dr. Matei,pt ca de desteapta ce sunt am reusit sa-mi sterg toate pm-urile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Ca tot ma vaitam eu ieri ca abia se storc cateva picaturi, na, ca azi (cam a 5 a zi) m-am transformat in niagara. clar, ceva s-a intepenit pe teava... si nu de alta, dar nu mai apuc sa testez odata efectele de la multimaca

asa... am dat o zgarmare mititica pe net dupa viviana si vreau sa va zic ca n-am prea gasit nika de ea. exista o tanti dr cu acest nume, insa se ocupa cu alte alea, mai pacatoase...

pup cucuietele si trag pe fuga o mama de bataita la fetele din butoi: SUS cu voi!!!

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Aerlilian...ai un PM
Fire..

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

...am aparut si eu intr-un final...

nr de telefon al Dr matei este 0723 210 880

fetelor sa va zic ceva haios. azi am avut treaba prin oras si m-am deplasat ca de obicei cu scuterul. Idea e ca azi sunt in fusta si stand la un moment dat la stop in momnetul cand s-a facut verde am uitat sa imi bag fusta intre picioare ca sa nu mi-o sufle vantul si va dati seama ce reprezentatie am dat atunci cand am prins viteza mi s-a ridicat fusta.Bine ca n-am produs vreun accident....toata ma inrosisem de rusine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Lali, ai fost super tare!
mi-ar fi placut sa te vad!
fetelor, cum se activeaza PM-ul?
stiu ca unora le pare o prostie, dar pt ca nu am de pierdut si mai am 2 luni pana la laparo, ma gandeam sa imi fac polidin. am inteles ca unora le-a iesit asa. Stiu ca tutu crede ca e o prostie, ca de fapt polidinul creste imunitatea, dar ajungi sa le faci pe toate!
Citeam de Sanda Ladosi, care a incercat cativa ani fara reusita, pana cand a facut un tratament cu antibiotice si a ramas. Nu stiu daca o fi adevarat, dar asa am citit intr-o revista. Si facuse si FIV.
ce parere aveti de treaba asta? Ca nu fac nimic fara sa va dati si voi cu parerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Multumesc mult fetele mele!Cum ati sarit voi sa ma ajutati...Am sunat-o si a ramas sa mai vorbim vineri ca sa ne spuna unde o gasim sambata.Sunt devastata.Apar semne de cm...Daca nu ati fi voi,suratele mele care sunteti in aceiasi situatie,as ajunge sa ma simt ca un infirm...e cumplit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata fete dragi,

Va astept la cafeluta, ceiut, laptic, 3in1, laptic cu cereale si praji.

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

m'neata fetili ,
hai ca va invit io azi la cafa , ceai , 3 in 1 , nu numai la cafea , ci si la burtici va doresc

lilica , daca cumva , auzi tu , asa pe la colt ca nu apare dna dr la ids , sambata , ma anunti si pe mine.. plssss?.. nu de alta dar al meu are programare la ids , pt sambata ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Lali, m-am prapadit de ras! Mi te si imaginez cum blochezi tu toata intersectia! Trebuie sa ma uit la stiri, sigur te-a filmat careva!

Tamy, de faza cu polidinul am auzit si eu, ba ma batea chiar si gandul sa il fac! Inca mai cochetez cu ideea! De PM nu stiu ce sa-ti spun ca a trecut mult timp de cand l-am activat si sunt babatie uituca!

Aerlilian, te rog nu intra in butoi, se vor speria ei odata si rusii astia si nu vor mai veni pe la noi!

Magdita, Georgia, Mada, Rocsy, Flacarica, Pamy, Ubi (ce mai faci, creste burtica?), Zuzi (aceeasi intrebarie ca pentru Ubi), Alina (pup graviduta si multumesc pentru numerele de telefon), Anaconda

Felix

Mergi la inceput