Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 70
Raspunsuri - Pagina 3
georgia_c spune:
rocsy .. imi pare rau de z1... te rog io sa nu pangi mult ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
zuzulina spune:
buna fetele, am fost astazi la eco si bebe este f bine, are 8 sapt si 3 zile, are 160 de batai pe minut , inima (tre sa fie intre 110-180), are 1 cm si 47 mm, se va naste pe 4 martie, este voios; mi-a dat sa fac niste analize sa vedem cum ies
va pupic pe toate
aerlilian spune:
Dragelor,am lipsit cateva zile pt ca am mai fugit un pic la mare.Ieri mi-a fost cumplit de rau din cauza unui carnacior mancat cu pofta.Am crezut ca e un semn si acum,de dimneata,am facut test care este negativ.Deci...urmeaza sa-mi vina,avand in vedere ca e z26.
Rocsy,asa cum imi pare rau pt mine,asa sufar si pt tine!Mergem inainte,da?
Georgia,cum procedezi cu spermograma?Stiu ca ai ratat programarea de sambata.O suni pe dr.Matei sau suni la IDS?
Aris,tu esti exemplul clar ca se poate si ca Dumnezeu face minuni!Felicitari si multa sanatate!
Fireyes,evident ca imi pare rau si de a ta z1,dar...tu te asteptai...tu stii bine ce ai de facut.Sa nu uiti sa ne spui de efectul multimaca.
felix76 spune:
Cafeluta, ceiutul, lapticul, 3in1, lapticul cu cereale si praji va asteapta pregatite!
Felix
felix76 spune:
Rocsy, imi pare rau pentru z1 dar este inceputul unei noi sperante! Iti dau un pupic sa treaca supararea!
Aerlilian, si ce daca a iesit testul cu o singura liniuta! Pana nu vezi rosu esti gravi, da? Io una sunt gravi in fiecare luna, macar la cap daca nu la burta!
Zuzi, ma bucur ca sunteti bine! Sarcina usoara in continuare si sa ne mai spui si noua cum va este, sa ne bucuram si noi! La fel si Arisica!
Tamy, bun planul de bataie! Simti ca faci ceva si nu stai pe loc!
Georgia, mersic! Am primit pliculetul! Te rog trimite-mi si instructiunile de folosire! Pup!
Magdita, ce mai faci draguta? Te pregatesti de petrecere?
De ieri m-am apucat de tinctura de cretisoara, ce scarboasa esteeee!!! Macar de si-ar face efectul si sa nu mai apara petele alea inainte de ciclu! De fapt ar fi bine sa nu mai apara ciclu deloc!
Pupacesc toate fetele,
Felix
georgia_c spune:
hellooo ...
ce mai fac micutele ... mei fetelor , mie incepe sa nu-mi mai placa treaba asta cu z1.. io nu sunt veterana la incercari , insa ma cam irita aceasta "minunata" z1...asa ca va pupacesc pe toate si sa nu plangeti prea tare ..daca se poate deloc , e ideal ..
liliana , tu pana nu vezi rosu , lasa testul ala ca e prost nu stie ce face ...esti gravi , uita-te dupa hainite de gravi
felix , maine ai instructiunile ... sper ...sa nu uit
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
felix76 spune:
Anaconda, te-a monitorizat atunci sau a fost o simpla echo? Endometrul cum era? Poate ca ar fi bine sa te mai duci inca odata sa vezi cum a evoluat, sa nu cumva sa se fi transformat in chist si din cauza lui sa nu apara menstruatia.
Eu stiu ca menstruatia se poate provoca si cu progesteron, iei o perioada, opresti si la cateva zile vine ciclul dar mai bine vb cu Tutu din nou, ca el stie cel mai bine ce este de facut! Eu sper sa fii totusi graviduta si sa nu mai fie nevoie nici de histero nici de rugaminti pentru a veni rosu.
Felix
magdita spune:
Neata tutunici,
Feli, mersi pentru ceiutz. Imi pare rau ca nu-ti place tinctura de cretisoara, pe care eu nu am incercat-o, dar ceaiul e ok. Legat de petrecere, mai sunt trei saptamani pana la nunta fratelui meu si de-abia o astept, in special ca imi vad nepotelul scump, cu care o sa petrec si o saptamana la mare.
Zuzi, felicitari pentru vestile bune, sa ai o sarcina usoara si la termen si bebe sanatos.
Coco, nu te-am uitat ca joi faci laparo + histero, sper sa le faci 2in1. Tinem pumnii sa vii cu rezultat bun.
Ubi, maine mergi la eco, asa-i? Sper sa vii si tu cu vesti foarte bune.
Aerlilian, pana nu vezi rosu, esti gravidutza, da?
Rocsy, te simti mai bine?
Madutz, tu ce noutati mai ai?
Pup toate fetele si va urez o zi insorita.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
crisarh spune:
"neata fetelor!!!si o zi buna va dorescanaconda, eu am avut avortul/chiuretajul in 23ian si in 21 februarie mi-a venit cm-ul. asa a fost la mine, am inteles ca e posibil sa vina mai tarziu la unele femei. iti tin pumnii sa nu ai probleme. sa tii legatura cu tutu.eu m-am hotarat sa nu mai merg la monitorizari luna asta si poate si urmatoare, sa incercam fara, poate asa vrea. apoi daca nu, sa merg sa-i spun si de histeroscopie. sper ca procedez bineva pupaspiranta la
lalitica2000 spune:
neatza fetele mele dragi,
iata ca m-am intors si eu de pe plaiuri salajene.
felix, ai ras tu de mersul cu pluta la zalau, dar sa stii ca in unele sate din judetul salaj chiar au fost probleme cu inundatiile. Bine ca nu am avut de trecut pe acolo...
rocsy, imi pare tare rau ca nu a fost cu ochisori nici luna asta. O noua luna, o noua sansa.
fetelor eu sunt in Z15 si pana acum nu mi-a aparut mucusul ala care este premergator ovulatiei. Eu de obisei ovulez in Z15 sau 16. sa inteleg ca luna asta voi ovula mai tarziu de atat sau nu e obligatoriu sa apara acel mucus.
va pup pe toate fara exceptie si sper sa vaem un capitol plin de gravidutze