Loc de intalnire al vechilor aspirante,cap. 14

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Scuze dragelor, am uitat sa va felicit:
Pe Madyn pt. baietel. Bravo, o sa fii rasfatata casei cu trei barbati langa tine!
Pe Asi pentru ca a ajuns aproape la final. Hai ca mai e putin. Veti avea un Craciun minunat in patru!
Iar pentru Liana sarcina usoara in continuare, stai cuminte, nu te agita, ai grija de samburel!
Flori, deja 31 de saptamani ? Doamne ce trece timpul.... Ce putin mai este si-ti vezi si tu visul implinit! Abia astept sa ne anunti... As vrea sa-ti vad si eu burtica, nu trimiti un link ceva? Sau o poza pe email (ralu_si_ioana@yahoo.com) Pliiiizzzzz.....

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border=0" target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Buna dragele lu' mama.

Madynutza felicitari soacra dublu mare ce vei fi , sa fiti sanatosi si fericiti
Asi tin pumnii si sa faci chef de sa aud pana aici !
Laurici mi-a fost tare dor de tine, pupici !
Liana bafta maxima, tinem pumnii, sa va ajute Dumnezeu !
Tumpilina LMA cu intarziere, da mai bine si mai tarziu, sa fii sanatoasa si voioasa!
Vale nu inteleg nimic cu contu, da te pup si sper sa mai aflu de tine

va sunt datoare cu poze, dar am zis ca nu imi place sa pun pe net, eventual pe mail daca doriti, am si eu un fix, imi permit, ca sunt asa mai "tinerica"

pupicei tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

io-s una dintre dragele lu mama..intrai sa o pup si sa.i urez multa sanatate...si daca vii aci la Viena stai linistita ca totul va fi bine..pup io..
lachiiii apropo La multi ani hai fatooo ca de data asta am fost prin urgente..pi la spitale cu o gramada pe cap .sper sa ma intelegi..lasa ca ma revansez io

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

draga lu' mama Liana, prompta ca de obicei, mersi mult, sa fie, sanatate si tie si la toata lumea, ca e tare importanta !
am uitat sa pup mama bursuc Raluca, Floricelu care se apropie cu pasi repezi de momentul cel mare si pe toate toate cu mult drag !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Lachi, sa fiu iubita si fericita alaturi de printesele tale si taticul lor.

Sorina, sanatate multa.

Asi, asteptam poze de la marea intalnire care sper ca va fi cat mai curand.

Anca, ce mai faci, cum merg demersurile?

Mai revin maine, ca la ora asta cerebelul meu e prea obosit.

Pup toate fetele.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Raluca:incerc sa trimit poze pe mail,insa nu ma lasa...Cred ca-s ceva probleme cu yahoo...Mai incerc,sper sa reusesc pana la urma

Sorinush:trimit PM cu adresa de mail.Abia astept sa te vad pe tine si printesica ta

------------------
Flori 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Floricel vezi ca e ralu_si_ioana cu underscore, da?
Sorina, sanatate multa multa iti doresc!!!!! Sper sa se rezolve, Doamne ajuta!

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border=0" target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Ralucutz mersi mult

vazut poze cu burticutza frumoasa foc de Floricel

o zi faina tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Fetelor, Vale-orgolioasa, a luat o pauza. Nu e ceva grav, stati linistite! Va reveni in curand.

Sorina, Flory, abia astept sa vad si eu pozele: ancaq2001@yahoo.com.
Madyn, inca un voinic? Felicitari! Sa fie sanatos si norocos!
Tumpi, anul asta nu am mai fost pe faza iertare! Dar iti urez acum La multi ani, fericire si impliniri!
Parca urma si ziua lui Vale, nu?

Procedura merge in reluare, cu viteza melcului. Am obtinut plasamentul si va trebui sa astept 90 de zile pentru pasul final. Marea mea durere e ca dosarul ei prin care devine adoptabila, e la al 6lea termen. Ma rog, e o procedura alambicata si de durata, dar cel mai important e ca acasa si suntem fericiti toti 3.

Ralu, ai dus-o pe pitica ta la locul ala de joaca de la Palatul Copiilor? E super! Ma gandeam s-o punem de-o intalnire acolo.

Liana, sanatate multa.

Weekend placut gagici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Anca,mercic, la fel iti urez si tie.Bafta multa in continuare.Cat de ziua lui Vale, e abia in februarie.

Sorina, trimit PM cu adresa mea sa trimiti si la mine poze

Liana, sarcina usoara in continuare

Vale, sper ca mai citesti pe aici si te razgandesti.VAd ca nu raspuzi nici pe ym

Mady, RAluca, pup fetele frumoase.

Un we placut si insorit va doresc.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput