Loc de intalnire al vechilor aspirante,cap. 14

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Anis cum a fost nasterea?Bun venit micutei Iris Medeea!

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Tumpilica "La multi ani!", sa ne traiesti 100 de ani, sa fii sanatoasa, sa ai numai bucurii si sa ti se implineasca totde dorintele!

m14+ & m - (1-aug-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

La multi multi ani si de la noi pentru draga noastra Tumpilici! Sa fii fericita si sa ai parte de tot ce e mai bun in viata! Ne e dor de tine!
Anis, felicitari! Sa te bucuri de minunile tale!
Madynutza, 14 saptamani? Wow, ce trece timpul.... Cum esti? Sarcina usoara in continuare!
Asi, felicitari si tie, caci nu cred ca am apucat sa-ti zic. Lasa ca vine ea vremea si cand o veti lua acasa pe scumpa.
Anca, Vale, Sorinache va
Androixa nu mai zice nika?
Laurici, ce surpriza.... Ce mai faci?
Dandana, felicitari pt progrese! Si la noi se observa ca merge la gradi. E mult mai receptiva, stie o gramada de poezii si cantecele... sunt foarte multumita.
Va pup fetelor!

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border=0" target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Vine Raluca si timpul nostru si atunci chiar voi fi pe deplin implinita.O sa am doi pui MINUNATI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Gata bey,venii din conced!
lauricaaaa,ce surpiza,hai cand vii,poate ne vedem si asa vin si fetele astea care mi-au tras tzeapa data trecuta!
Ioana,LMA si tot ce-ti doresti!
Cocoana frumoasa,maine promit ca te sun!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Vale unde ai fost in concediu?Cum a fost?

Raluca ca tot am vorbit de vremea aia uite ca vine.In 19 noiembrie avem procesul si apoi o aducem acasa.

AMR 22 de zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Am fost la Praga si iarasi la Viena,a fost super,Praga este un oras foarte frumos,cu un farmec deosebit!sa va duceti ca n-o sa va para rau!
Bine,pana am ajuns acolo,m-am oprit pe la spital,ca mi-a fost foarte rau,eram ferm convinsa c-o sa dau coltu',da n-ati scapattot aci sunt!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sunt tot acisi iar va pup
ooooo..oooooo babutza mea iubitaaaaaaaaaprusi????doamneee si cat am mai urlat dupa tine..te puppppp ca tare..taree dor imi fusa de tine
Tumpilicoo io zisai da mai zic..sa fii iubita si fericita.te pup-
asi tin pumniii..
valee sunasi doamna?te puppp..ma bucur ca esti bine..
Doamnaaa pe zi ce trece parca infloresti..te admir..pardon..va admir in fiecare zi..sunteti minunateeee..pupici multi..
anis felicitari.
va pup pe toate..mai revin io

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Vale Praga, Viena....vai ce dor de duca mi-ai facut.

Liana multumesc.Tu ce faci, cum te simti?Te-ai mutat in Austrica?Stii ce e bebe?Ioi deja pun prea multe intrebari dar sa stii ca tu esti de vina ca taaaaare de mult n-ai mai dat pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

asi sa stii ca n-am mai dat ca nu am putut sta pe net..nu ca acu as putea,,dar azi avusei o zi mai buna si o exploatai la maxim
stau numai in pat pt ca inca mai pierd sange..dar nu ma plang..io merg inainte si sper ca de data asta cu ajutorul lui DD sa reusim..
in Austria sunt pt ca aici mi se va urmari sarcina ..am mult mai multa incredere in doct de aici.iar pe mana macelarilor din tara numai vreau sa ajung..ramaneam si la unguri dar era mai greu cu limba...in rest toate bune...tara arde si baba Leana se pieaptana
ce e bebe??????io zic ca e sanatos
de fapt grasu si toata lumea zice ca.i "chizdoasa"da io simt cum ii atarna ooolee
oricum simt ca.i sanatos si ca de data asta va lupta si el ca si mine ..pt ca trebuie sa ne intalnim..
pupici multiii
apropoooo babutzoooo promisasi ca mai apari

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput