Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 9
laura_dimitris spune:
quote:
citat din mesajul lui cristacomanquote:
citat din mesajul lui laura_dimitrisquote:
citat din mesajul lui ginnette
Neata fetelor,
Azi noapte nu s-a mai trezit (thanks God!) dar o sa-i cumpar Calgel pt orice eventualitate.
Ieri i-am dat 200 gr de iaurt + nectarina; i-am dat mult?
Da' n-a fost chip sa-i i-au castronelul; incepea sa tzipe instant, cum nu-i mai ducea linguritza la gura!
Tre' sa ma-ntorc sa mai citesc, ca n-am retinut tot.
Roxana si Adela - 09.12.2007!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNIpentru o noapte intreaga linistita !!! La cat mai multe! De fapt, sa dispara noptile nedormite !!!!
Cred ca-i voi lua si eu calgel
Pentru ca am uitat sa anunt :
sambata 26.07. - i-a iesit si lui eleni primul dintisor!!!! !!!!!
Am fost si sunt tare fericita!!! Mai ales ca am vazut ca a iesit fara "zgomot"...nu febra, nu gingie inflamata, nu scaune moi...!!!!
este adevarat ca este un pic mai maraita de cat de obicei. tipa fara motic. Cred ca o doare mititica dar se comporta tare bine pana acum!
Ce bine ca a papat buburuza un iaurtel intreg !!!
Eu zic ca este foarte bine. Si daca a papat tot inseamna ca i-a placut mult!!!!
Sper sa se indrepte vremea si sa ramana valabila intalnirea de maine....
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Felicitari, pt. dintzishor, Eleni. Eu am calgel, dar am si orajel, de zi si de noapte. Sunt bune si o calmeaza.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 5 lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
multumesc!!!

ce este orajel asta?
nu am auzit de el....
si de ce este si de zi si de noapte...? sunt doua chestii diferite ?
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
quote:
citat din mesajul lui Anandrei
Buna fetele! Hai sa va zic ce am facut adineauri! M-am dat cu Calgel! Imi mai sparge din cand in cand o masea de minte si ma doare gingia. Si m-am dat cu calgel! Si vreau sa zic ca m-a amortit imediat! Nici daca dau cu limba nu ma doare! Acuma sa vedem cat dureaza...
Si acum plec la dr veterinar ca mi-am facut o pomana cu un puiut de maidanez cu piciorul rupt. Din pacate i-a taiat piciorul pt ca era deja f infectat si nu mai avea ce sa-i faca si acuma il duc sa-i faca un antibiotic. Va pup dulce, eu si cutu in 3 picioare!
Ana-Mariade David pufosu' (11.01.2008)
si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul
nebuna ce esti !!!! noroc ca ai avut calgel in casa....

si Eleni - 05.02.2008
anca.b spune:
Monicaa, si eu montignac tin. de trei luni jumate. mai am si eu cite o abatere...n-o sa ma omor, acuma. daca am vreo pofta, mi-o satisfac...noroc ca nu am multe. la mine merge f bine dieta asta. am dat jos 13 pina acum...fara sport. acum sper sa fac progrese mai rapide, daca ma si misc un pic.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
roli25 spune:
Ema si eu tot la Domenii ca e cea mai apropiata de mine, da slab rau cu fructele...taranii spun ca nu prea s-au facut anul asta,. nu stiu ce facem, zau...m-a gandit ca ma urc in masina in week-enduri si ma duc spre zona de dealuri si bat la porti sa fiu sigura ca sutn fructe curate.
Ref. la babydrink, vezi ca are zahar, mai bine ii dai baby calm ca are musetel.
Ginette asa-i greu sa-ti dai seama si-n piete daca nu cumva sunt de import fructele, da alea din supermarketuri mie mi se pare ca nu au nici un gust si sunt tratate ca sa se coaca repede. Mi-a povestit cineva care a vazut cum le injecteaza si a 2-a zi sunt gata coapte. Mai bine borcanase.
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
roli25 spune:
quote:
citat din mesajul lui NataliaS
'Neata ! la pranz de la una bucata crizata - EU - care a declarat sus si tare azi dimineata - VREAU SA MA APUC DE JOB! NU MAI POOOOOOOOTTTTTTTTTTTT!
Asta dupa ce Stefanitza mi-a scuipat piersica procesata termic in vreo 2 variante - la aburi + orez ,sau sotata in tigaie +cereale humana apfelbrei...Ana asteapta sa-i bag in gura si acum...toata lumea tzipa , sotzul se ia si pleaca elegant la job...si eu raman singura sa fac fatza haosului total care e in jurul meu...
Nici nu stii cat de bine te-nteleg!
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
monicaa spune:
quote:
Monicaa asa a fost, mi-a placut gestul! Ti-am zis ca au copii nostri scaunele de masa la fel? o sa-l mai pozez si eu in actiunea papa.
Uf, noi avem altfel de probl. cu kk, azi daca nu face pana diseara ii pun un mic supozitor cu glicerina, ca ar fi a treia zi. Ce suculet dati voi pt purgatie? Cred ca-i fac un ceai baby drink curand.
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
Ema cred ca mi-ai spus de scaunel. Noi am luat asa inspirati fiind de nasi care sunt la bebe nr 2 si scaunul inca rezista (are deja 3 ani). Sa faci poze sa il admiram si noi pe Milan in actiune.
Clara mea bea doar apa. I-am dat sa guste ceai si nu a refuzat dar nu insist. Sfatul pediatrei a fost sa invete ca apa e de sete si nu sucul sau ceaiul ca sa nu am probleme cu ea mai incolo pe la 2-3 ani.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
cristacoman spune:
Laura, orajel, este tot un gel pt. gingii. Varianta de noapte este un pic mai "tare". Are gust de portocala si ii place.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 5 lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
LaLa_20 spune:
offffff...nu ma mai joc scrisesem un ditai mesaju si imi pica netu si se duse mesajul meu...
FELICITARI PUIUTILOR CARORA LE-AU IESIT DINTISORI!!!!
Ginette ce puita scumpa ai tu acolo,imi vine s-o pap!!!
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!
monicaa spune:
Hura!! Tocmai a sunat postasul si mi-a adus Cronicile din Narnia.
Abia astept sa ma pun pe citit.
Acum ma duc sa fac legumele ca imediat papam de pranz.
Pupici
laura_dimitris spune:
quote:
citat din mesajul lui monicaa
Hura!! Tocmai a sunat postasul si mi-a adus Cronicile din Narnia.
Abia astept sa ma pun pe citit.
Acum ma duc sa fac legumele ca imediat papam de pranz.
Pupici
Ce bine de tine ca ai timp si dispozitie sa citesti !!!!
Abia astept sa plec in vacanta la socrela mea si sa-mi iau si 2-3 carti cu mine pe care sa le devorez!!!!
Eu, intotdeauna citesc cand merg la ea doua-trei carti... O zice femeia ca asta este o obisnuinta pentru mine ...
In realitate, nu o fac decat in vacante....
si Eleni - 05.02.2008

pentru o noapte intreaga linistita !!! La cat mai multe! De fapt, sa dispara noptile nedormite !!!!