Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (78)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

quote:
citat din mesajul lui laura_dimitris

quote:
citat din mesajul lui ginnette

Neata fetelor,

Azi noapte nu s-a mai trezit (thanks God!) dar o sa-i cumpar Calgel pt orice eventualitate.

Ieri i-am dat 200 gr de iaurt + nectarina; i-am dat mult?
Da' n-a fost chip sa-i i-au castronelul; incepea sa tzipe instant, cum nu-i mai ducea linguritza la gura!

Tre' sa ma-ntorc sa mai citesc, ca n-am retinut tot.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

pentru o noapte intreaga linistita !!! La cat mai multe! De fapt, sa dispara noptile nedormite !!!!

Cred ca-i voi lua si eu calgel
Pentru ca am uitat sa anunt :

sambata 26.07. - i-a iesit si lui eleni primul dintisor!!!! !!!!!
Am fost si sunt tare fericita!!! Mai ales ca am vazut ca a iesit fara "zgomot"... nu febra, nu gingie inflamata, nu scaune moi...!!!! este adevarat ca este un pic mai maraita de cat de obicei. tipa fara motic. Cred ca o doare mititica dar se comporta tare bine pana acum!

Ce bine ca a papat buburuza un iaurtel intreg !!!
Eu zic ca este foarte bine. Si daca a papat tot inseamna ca i-a placut mult!!!!

Sper sa se indrepte vremea si sa ramana valabila intalnirea de maine....

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Felicitari, pt. dintzishor, Eleni. Eu am calgel, dar am si orajel, de zi si de noapte. Sunt bune si o calmeaza.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 5 lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:
citat din mesajul lui roli25

Fetelor ma dispera astia cu fructele. Geme piata numai de fructe de import imbibate de chimicale. Abia am gasit o taranca cu piersici d'ale noastre. Nu tu mere, nu tu nimic. Voi gasiti fructe romanesti? In ce piete?

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4

Roli, eu ii iau din cora sau megaimage, mere golden si necatrine; oricum, nici in piata nu sunt romanesti, asa ca...

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Buna fetele! Hai sa va zic ce am facut adineauri! M-am dat cu Calgel! Imi mai sparge din cand in cand o masea de minte si ma doare gingia. Si m-am dat cu calgel! Si vreau sa zic ca m-a amortit imediat! Nici daca dau cu limba nu ma doare! Acuma sa vedem cat dureaza...

Si acum plec la dr veterinar ca mi-am facut o pomana cu un puiut de maidanez cu piciorul rupt. Din pacate i-a taiat piciorul pt ca era deja f infectat si nu mai avea ce sa-i faca si acuma il duc sa-i faca un antibiotic. Va pup dulce, eu si cutu in 3 picioare!

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Mergi la inceput

quote:

Lala D,Roli - multumesc mult!

Roxanici, este tare-tare frumoasa si dulce foc adelutza!!!
Mai,... tu siguri nu o machezi putin inainte de sedinta foto ?! Ca prea are sprancenele perfecte,genele lungi, negre si intoarse, gurita rosie si parul pieptanat.... Si mai are si o "naturalete" asa cand o pozezi de parca stie ce-i faci si , de fapt, ii face placere...

abia astept sa o vad si "live" !!!!!

si Eleni - 05.02.2008

ii mai dau si cu fond de ten dar numai cand o imbrac in rochitze

Acu' serios, de pieptanat o pieptan in fiecare dimineata cu peria - am citit ca cica ar stimula circulatia capilara.
Si cu aparatul foto, da, e innebunita - cum ma vede cu el, cum ma urmareste sa vada ii fac si ei o poza?!

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui anca.b

Pfuu!!! Tocmai am terminat o tura de juma de ora de pilates. i'm really out of shape! da' imi revin eu. bine ca m-am apucat. si mi-am promis ca voi face zilnic. ca mai am 4 kg de dat jos pina la greutatea de dinaite desarcina. plus inca 10 ca sa ajung unde vreau...adica la 70kg

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Anca, esti tare, pe bune; si eu ar trebui sa mai slabesc macar 5kg - s-ajung la 60 - da' n-am nici-o chemare catre exercitii fizice; poate inot, dar cand o mai creste buburuza sa ma duc cu ea.

Dar dak o sa-mi stea gandul la galushti cu prune (monica stie de ce) pot sa-mi iau gandul de laslabit.

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

quote:
citat din mesajul lui ginnette

Cine are timp si chef, este invitata la o vizionare de ipostaze de buburuza incapand de aici

(sau in albume, la 'ipostaze'- sunt cele mai noi creatii foto)

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

E o scumpa. Tare frumos sta pe scaun.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 5 lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata ! la pranz de la una bucata crizata - EU - care a declarat sus si tare azi dimineata - VREAU SA MA APUC DE JOB! NU MAI POOOOOOOOTTTTTTTTTTTT!
Asta dupa ce Stefanitza mi-a scuipat piersica procesata termic in vreo 2 variante - la aburi + orez ,sau sotata in tigaie +cereale humana apfelbrei...Ana asteapta sa-i bag in gura si acum...toata lumea tzipa , sotzul se ia si pleaca elegant la job...si eu raman singura sa fac fatza haosului total care e in jurul meu...

Sunt curioasa sa vad ce se intampla la masa de pranz...cred ca o iau si eu cu cate o leguma...sau 2 , azi dovlecel si morcov...sper sa manance ceva ca de nu...eu nu o mai hranesc - Elle - joined the club :(((

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
citat din mesajul lui emabucuresti

Monicaa asa a fost, mi-a placut gestul! Ti-am zis ca au copii nostri scaunele de masa la fel? o sa-l mai pozez si eu in actiunea papa.
Uf, noi avem altfel de probl. cu kk, azi daca nu face pana diseara ii pun un mic supozitor cu glicerina, ca ar fi a treia zi. Ce suculet dati voi pt purgatie? Cred ca-i fac un ceai baby drink curand.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Sora-mea ii da mar cu para si morcov
dar ii da si pulpa de la para.

vezi ca ceaiul babydrnk, la unii copii are efect de constipatie..
de fapt, parca scrie si pe el ca este recomandat in caz de diaree si constipatie.... Cum o fi si pentru una si pentru alta .... habar n-am !!!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

quote:

--------------------------------------------------------------------------------
citat din mesajul lui anca.b

Pfuu!!! Tocmai am terminat o tura de juma de ora de pilates. i'm really out of shape! da' imi revin eu. bine ca m-am apucat. si mi-am promis ca voi face zilnic. ca mai am 4 kg de dat jos pina la greutatea de dinaite desarcina. plus inca 10 ca sa ajung unde vreau...adica la 70kg

Anca si Stefan (13.01.2008)
Bebe Stefan
Povestea Nasterii

--------------------------------------------------------------------------------

Anca, esti tare, pe bune; si eu ar trebui sa mai slabesc macar 5kg - s-ajung la 60 - da' n-am nici-o chemare catre exercitii fizice; poate inot, dar cand o mai creste buburuza sa ma duc cu ea.

Dar dak o sa-mi stea gandul la galushti cu prune (monica stie de ce) pot sa-mi iau gandul de laslabit.

Hi Hi ...acus nu stiu ce sa zic de galuste..sa zic ca au fost rele sa iti treaca gandul sau sa zic adevarul?

Acum pe bune...Anca..esti cea mai tare. Eu inafara de plimbat nu am tragere de inima la activitati sportive. Da de scapat am scapat si eu de 3 kg cu tot cu galustile cu prune. M-am apucat de Montignac dar in versiune mai legera, adica 1 zi pe saptamana imi dau sansa sa imi fac o pofta: ca sunt galusti cu prune, ca e un cartof fiert cu branza..egal..ideea e ca imi e mai usor asa sa tin pe perioada mai lunga ca eu am mult rau de dat jos.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

quote:
quote:

Lala D,Roli - multumesc mult!

Roxanici, este tare-tare frumoasa si dulce foc adelutza!!!
Mai,... tu siguri nu o machezi putin inainte de sedinta foto ?! Ca prea are sprancenele perfecte,genele lungi, negre si intoarse, gurita rosie si parul pieptanat.... Si mai are si o "naturalete" asa cand o pozezi de parca stie ce-i faci si , de fapt, ii face placere...

abia astept sa o vad si "live" !!!!!

si Eleni - 05.02.2008
poze

ii mai dau si cu fond de ten dar numai cand o imbrac in rochitze

Acu' serios, de pieptanat o pieptan in fiecare dimineata cu peria - am citit ca cica ar stimula circulatia capilara.
Si cu aparatul foto, da, e innebunita - cum ma vede cu el, cum ma urmareste sa vada ii fac si ei o poza?!

Sunteti mortale!! Am ras de m-am prapadit!!

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput