Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 7
cristacoman spune:
quote:
citat din mesajul lui virgo
Offff , ce ma poate enerva la culme una bucata calculator : a primit virusi cu nemiluita !!! Abia ieri a venit cineva sa-l curete .
In alta ordine de idei : avem doi dintishori !!! Au iesit fara drame si fara plansete , asa , pe tacute . Absolut din intamplare am descoperit , cand mi-a capsat baiatul lingurita .
Fetelor , ce sa mai dau omului sa manance !? Ca el cam asteapta si altceva ... o branzica , poate ? Voi ce dati , din categoria lactatelor ? Al meu tolereaza absolut tot ce i-am oferit pana acum , iar lista e destul de lunguta .
De cand am inceput diversificarea am observat ca face din ce in ce mai mult kk . Adica de 3-4 ori pe zi . E normal ?
Pupici la fete si la bebei !
Mami de Matei Cazimir
Felicitari pt. dintzishori.
baiatul cuminte.Eu ii dau si branzica, amestecata in fructe, mai ales in para ca e dulce si ii place mai mult.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 5 lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
roli25 spune:
Fetelor ma dispera astia cu fructele. Geme piata numai de fructe de import imbibate de chimicale. Abia am gasit o taranca cu piersici d'ale noastre. Nu tu mere, nu tu nimic. Voi gasiti fructe romanesti? In ce piete?
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
laura_dimitris spune:
Lala D,Roli - multumesc mult! 
Roxanici, este tare-tare frumoasa si dulce foc adelutza!!!
Mai,... tu siguri nu o machezi putin inainte de sedinta foto ?!
Ca prea are sprancenele perfecte,genele lungi, negre si intoarse, gurita rosie si parul pieptanat.... Si mai are si o "naturalete" asa cand o pozezi de parca stie ce-i faci si , de fapt, ii face placere...

abia astept sa o vad si "live" !!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
emabucuresti spune:
Monicaa asa a fost, mi-a placut gestul! Ti-am zis ca au copii nostri scaunele de masa la fel? o sa-l mai pozez si eu in actiunea papa.
Uf, noi avem altfel de probl. cu kk, azi daca nu face pana diseara ii pun un mic supozitor cu glicerina, ca ar fi a treia zi. Ce suculet dati voi pt purgatie? Cred ca-i fac un ceai baby drink curand.
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
anca.b spune:
Pfuu!!! Tocmai am terminat o tura de juma de ora de pilates. i'm really out of shape! da' imi revin eu. bine ca m-am apucat. si mi-am promis ca voi face zilnic. ca mai am 4 kg de dat jos pina la greutatea de dinaite desarcina. plus inca 10 ca sa ajung unde vreau...adica la 70kg
Ema, felicitari pentru baiatu' de revista!!
Monicaa, succes la ortoped. dd sa fie bine!
Virgo, Stefan sta in fund singur doar de doua saptamini. la inceput statea f aplecat in fata, treptat s-a indreptat si a inceput sa stea mai mult timp. o sa o faca si Cazimir, cind va fi pregatit.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
stancutza spune:
quote:
citat din mesajul lui roli25
Fetelor ma dispera astia cu fructele. Geme piata numai de fructe de import imbibate de chimicale. Abia am gasit o taranca cu piersici d'ale noastre. Nu tu mere, nu tu nimic. Voi gasiti fructe romanesti? In ce piete?
Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
Am gasit mere din acelea de livada, mici si mai verzi. Daca i le dau cu piersica, nu se simte ca-s mai acre decat Goldenul pe care-l luam pana acum. Iar piersici, astia zic ca ar fi romanesti, sper sa nu ne minta. Nici eu nu vreau sa o indop cu chimicale, mi-e frica pt organismul ei micut.
Aaaa... Piata Sudului.
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
ginnette spune:
Ema,are site! Acum 'forez' dupa poza.
Lavinia(virgo), a mea a vrut in fund de la 5 luni, dar n-o lasam decat cate max 2 minute.
Monica
; ca mi-am adus aminte: cum au fost galushtile cu prune? mama ce 

mi-ai trezit.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
laura_dimitris spune:
quote:
citat din mesajul lui cristacomanquote:
citat din mesajul lui laura_dimitris
Buna dimineata si de la mine!!!!
Sunt cam adormita. Cred ca de la vreme mi se trage....
Ma bucur si va multumesc ca nu ati umplut un capitol intreg in week-end ....
Am vazut fotografii taaaare frumoase cu copilasi minunati: tudoras si ozi de gratiela, maya de miutza, si un filmulet super tare cu haoisul de sacha!!!!
Ce ati mai povestit voi fetelor ??
Ellenutza, si eu zic sa o lasi un picutz pe bitzi sa uite de gustul legumelor... uite, si fata sora-mii mananca fooarte bine marul ras impreuna cu alte fructe si cu branza calcica dar nu-i plac legumele...
Eleni a mea - in schimb - rade mixajul de legume si refuza vitaminele din fructe.... Bea suculetul dar nu-i prea place pulpa. Si tot pe la voi citisem ca ar fi mai importanta pulpa fructului decta suculetzul in sine...
Incearca sa-i scoti din legume cate o leguma caci poate identifici ce gust nu-i place. Sau mareste cantitatea dintr-o anume legume sa fie gustul aleia mai pregnant ca poate descoperi ce-i place mai mult.
Eu, de exemplu, ii pun mai mult dovlecel si morcov si doar o bucatica mica de cartof si alta de albitura. Si ii place tare mult.
I-am pus si 2 picaturi de ulei de masline.
Angi,lui Viktoras !!!! Poate incet-incet se obisnuieste sa adoarma singurel !!! Eu pe dimitris nu l-am alaptat prea mult timp ca sa-l obisnuiesc sa admoarma la san dar, l-am obisnuit, oricum, sa adoarma cu mine sau pe picioarele mele....
Nici la mine nu era de luat in calcul varianta sa-l las sa planga....
. In schim pe eleni am lasat-o sa planga si acum ea nu adoarme decat cu greu daca nu este pusa in patutzul ei.... Ceea ce este bine pentru mine insa, atunci cand nu sunt acasa... nu vrea chip sa adorma decat cu jale mare nici in carucior nici intr-un alt pat....
Asa, tu ai sanul la purtator non stop....
Monicaa, citit povestea nasterii micutei clara. Cu toate frazele lungi.... Exagerez si eu... In realitate, ma descurc eu si cu pauze mai putine!!!
Cristina, pe la ce pagina mai este antonia ? Nu am mai votat de vineri. O fac in fiecare zi dar sa stii ca nu mai am timp si de comentarii....
si Eleni - 05.02.2008
Laura, pag. 55 sau 56.
Si eu votez, dar n-am mai lasat mesaje, decat asa, din cand in cand.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
asta vroiam sa spun... pe langa lista data de ramo, la pag. 56 (sau poate a avansat la 57) mai este si antonia de cristina si david - verisorul !!!!
si Eleni - 05.02.2008
emabucuresti spune:
Roli noi la Domenii mergem, asa-i , greu gasesti ceva romanesc, scotoceste sotul toata piata ca-l pun sa ne ia piersici mici romanesti.Mere bune n-am gasit de nu stiu cand.
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
cristacoman spune:
quote:
citat din mesajul lui docdecap
apropos, si ai vostri (baieti sau fete) fac www.youtube.com/watch?v=_1HfFZxQ5hw&feature=related" target="_blank"> asa la restaurant/terasa? E cam intunecat filmuletul, ne-a prins seara la bere.
Monicade Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
DAAA, doar ca a mea isi mai baga si mainile in pahar, daca nu suntem atenti, si cand apuca paharul, nu-l mai iei. Hihihihi
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Nici la mine nu era de luat in calcul varianta sa-l las sa planga....
.