Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 16
ramonab spune:
quote:
citat din mesajul lui cynthia_
PRESUPUN CA IAURT SIMPLU, FARA FRUCTE
apropo parca zicea cineva ca-i da danonino, am citit si are zahar
Am vrut sa-i iau si eu ceai de la milupa si are zi zahar si lacoza, voi i-ati dat?.
OCTI
mamica de octavian- 31.12.2007
Sigur ca fara fructe.
Fructe ii pui tu cand ii dai sa pape
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa
Ellenuta spune:
am facut lista cu sarbatoritele lunii august
..
laurici am cautat listuta facuta de tine (ca sa nu mai muncesc si eu
) dar nu am gasit-o ... asa ca am luat-o de la zero ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Shose spune:
llenutzu am citit, mi se pare si mai usor asa cum ati zis cu lapte fiert si peste iaurt cumparat. Oricum primele incercari vor fi cu iaurt cumparat.
Deci la suc, supa si branzica (retata Lala) mai adaugam si iaurt facut in casa. Sa vedetzi ce ospodina iese din mine!!! 
Oricum ma simt asa frustrata ca nu am reusit sa o alaptez decat pana la 2,5 luni incat as face orice sa pape cat mai natural.
Fructele le luam de la niste paciente d'ale mamei de la tzara, morcovii la fel, de oua si carnica am aranjat tot de acolo. Numai portocale, banana, patrunjel si dovlecel cumparam de la piatza.
si sa reusim cu bine diversificarea asta.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
Ellenuta spune:
quote:
citat din mesajul lui Shose
llenutzu am citit, mi se pare si mai usor asa cum ati zis cu lapte fiert si peste iaurt cumparat. Oricum primele incercari vor fi cu iaurt cumparat.
Deci la suc, supa si branzica (retata Lala) mai adaugam si iaurt facut in casa. Sa vedetzi ce ospodina iese din mine!!!
Oricum ma simt asa frustrata ca nu am reusit sa o alaptez decat pana la 2,5 luni incat as face orice sa pape cat mai natural.
Fructele le luam de la niste paciente d'ale mamei de la tzara, morcovii la fel, de oua si carnica am aranjat tot de acolo. Numai portocale, banana, patrunjel si dovlecel cumparam de la piatza.si sa reusim cu bine diversificarea asta.
Shose siPipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
shoseee .. deci ca sa se prinda mai repede tapetezi oala cu iaurt si pui in ea compozitia ce ti-a rezultat dupa ce ai incalzit laptele si ai pus cele 3-4 linguri de iaurt in el !!!! sa nu faci vreo traznaie ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
miri_mik spune:
salutare:)
revin, mai devreme decat am crezut, cu motiv bine intemeiat:
sa creasca mari iepurashii nostri eleni si cazimir:) si la cat mai multi dintishori:)
p-orma ma bucur mult si nespus de revenirea in forta a lui shobo. rar e rar, dar foarte rar... ne face sa-ti ducem rau dorul:) in paranteza... daca nu mananca suficient ziua... recupereaza noaptea. patim aceeasi treaba cu sacha.
lalad, nush daca te consoleaza, dar esti fericita ca desi nu doarme peste zi, aveti nopti linistite noaptea. cred ca as alege asta. dar sacha doarme 3 somnuri de 2jjuma pe zi, si noaptea... doua treziri. iar desteptarea cu chitscaieli e la 6 si un pic. ca frac'su de altfel:)
elle, la job... una calda una rece. deci nefu de ieri de care ziceam ca i-am aratat ca nu-s chiar balega, azi mi-a venit in "inspectie". habar n-aveam ca e trainer, dar stiam c anu ma iubeste deloc. si stiti voi, cand nu trebuie atunci merg toate treburile prost... si cand se mai si baga in seama cu pasagerii mei... jiiiz. bun. dar a trecut. samor de nu cer sa vad raporturile si sa primesc si eu naibii un feedback. cica imi zice: "notez doar ce vad,ca de vorbit, multe vorbeste lumea, eu vin sa vad ce se intampla". mi-a cazut aiurea, dar da-le-ncolo javreturi.... principalul e ca mananca bitsi legumele!! felicitari si tinem ^pumnii sa haleasca si maine!
shose, dedicatie speciala de la sacha pt pipet, o semi-rostogolire cu chiot:))) nu-i iese figura. nu face nici el mai nik. sta pe burta si vb sau pe spate si bolboroseste, mai mozoleste jucarii, in fond tot n-are de gand sa stea (pozele sunt... la secunda facute) dar... caut si eu calciu, sa vedem ce si cum.:))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
anca.b spune:
Pfooowww...s-a dus sedinta mea de coafor pe ziua de azi...am reprogramat pe miine...a ramas buni la mine, din nou, ca s-a certat cu fiica-sa (soacra-mea) si eu am fost plasa de siguranta...in conditiile in care stiau ca am programare la ora 6. pe la 4 m-am trezit cu batrina la usa...acu' ce era sa fac...am anulat tot: coafeza, mama, plimbare...
am calcat hainele lui bb, l-am spalat din cap pina in picioare (ca s-a kklit de i-a iesit prin pampers, body si ciorapei), l-am distrat, hranit, culcat si acu astept sa vina sotu sa-si duca bunica acasa, ca sa-l pot si eu scoate pe bb la plimbare. daca mai apuc...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Ven, intr-adevar doarme cam putin bb...poate nu e suficient de obosit.
al meu doarme de 4 ori pe zi, cite o ora, o ora jumate. insa pt asta are parte de doua ture de plimbare de cite o ora-o ora jumate si de doua ture de joaca in casa. in principiu in casa nu se oboseste suficient ca sa doarma decit daca il pun in bouncer, atirnat de tocul usii, si sare, tipa si se invirte cam o jumatate de ora. dupa asta e rupt, cum il pun in pat adoarme...
quote:
citat din mesajul lui Ven
Vaaaai, ce-mi place de Buburuza!!! Doamne, are o fata ca pictata cu penelul, ochii aia mari si expresivi, sprancete perfecte…..ce mai, e o frumoasa frumoasa!
Monica, vreau si eu galuste cu pruneEu am facut o sg. data, marturisesc, erau bune, dar aluatul ala care acopera pruna era prea mult/gros.
Natalia, te inteleg perfect si eu. Deci ai inteles de ce vreau si eu la munca, nu?fetele sa fie cuminti si pe mami sa fie zen. Usor de zis, hihihi
Copilul meu mic parca parca incepe sa pape mai bine. DAR evident ca exista un DAR. Nu mai doarme!! De cand se trezeste dimineata (pe la 8:30-9:00) si pana seara la 22:00 cand se culca, el doarme 3 REPRIZE! Cele de dimineata (pe la 11) si seara (pe la 19) de cate 1/2 de ora, iar cea de amiaza (pe la 17) de 1 h. ATAT!!! Vi se pare normal?? La 7 luni? Uffff!
Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Cynthia, am facut eu, am primit azi primele 300 sint pe hirtie foto si sint ok.
quote:
citat din mesajul lui cynthia_
A facut cineva poze la DOMO? SUNT NORMALE ADICA PE HARTIE FOTOGRAFICA?
OCTI
mamica de octavian- 31.12.2007
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
grati.ela spune:
sunt deprimata...ma roade stomacul dupa o inghe dar vreau sa ma abtin, afara nu ies ca mi-e somn Dudu doarme si Ozi are teme (de fapt astept sa ne mobilizeze tati pe la 8 seara), am facut tema pt meditatiile de la engleza (am descoperit ca nu sunt asa de lemn cum credeam), nu ma pot hotara dak vreau sa merg de joi la mare sau la Brasov, nu am facut rezervarile pt Paris, Dudu va face vaccin miercuri sau amanam pana dupa mare/munte...SUNT O GRASA dar nu fac nimik sa-mi revin (macar la stadiul de grasutza)...voi va agitati cu diversificarea si eu nu-i dau lui Dudu decat piure de fructe dimineatza (la 10) si de legume la 14...Miri macar tu nu te plictisesti...adrenalina curata la jobul tau...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
miri_mik spune:
grati, mananca cu curaj inghetata aia. nu se pune una, dar iti linisteste psihicul. pun pariu ca la voi e vreme urata de aia esti deprimata, ca un nou sejur la mare ti-ar face foarte bine - si daca tu nu faci eforturi sa fii in forma atunci cine face? - evident ca nu esti d elemn la limbi, nu s epoate sa fii, ca doar esti brici la mate, deci emcanismele limbii ti-s foarte clare in minte, si serviciul meu... adrenalina curata, incaruntire garantata si satisfactii... putine. stii ce nasol e sa vezi ca s euita cu ciuda si invidie la tine ca la 5 dimineata nua reti ca scoasa din buda, ca ai un machiaj pe tine ca zambesti si esti vesela si al naibii mai ai si chef d emunca, si pregatesti totul pentru altii? ca sa nu-ti explic ce bucurie pe boturile lor cand vad ca mai facem greseli, le savureaza la maxim, pentru ca "da' ii aia de la BA, stii tu, care face glume de dimineata". deci sunt blonda, rad si am nesansa sa mai fac si greseli, evident ca nus e poate amtfel in capul lor:))
capul sus, maine va fi mai rau. sau poate nu! pupam dudu mik si asteptati cu vaccinul, ca nu e foc!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Eu am facut o sg. data, marturisesc, erau bune, dar aluatul ala care acopera pruna era prea mult/gros.