Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 13
ramonab spune:
Cynthia, scuze ca ti-am scris gresit numele in mesaju anterior.
Cat despre iaurt, eu acu planuiesc sa ii dau.Da i-l fac eu ca ma simt mai bine asa.La fel si branza ca asa sunt sigura ca nu are porcarii in ea ca cele de la magazin.
Anandrei ce bine ca ai avut grija de catelus.Bravo tie.Sper sa ii gasesti un camin bun.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa
anca.b spune:
merci Elle, dar din pacate, atitea am - 84 batute pe muchie.
, da las ca ma fac eu bella...
quote:
citat din mesajul lui Ellenutaquote:
citat din mesajul lui anca.b
Pfuu!!! Tocmai am terminat o tura de juma de ora de pilates. i'm really out of shape! da' imi revin eu. bine ca m-am apucat. si mi-am promis ca voi face zilnic. ca mai am 4 kg de dat jos pina la greutatea de dinaite desarcina. plus inca 10 ca sa ajung unde vreau...adica la 70kg
Ema, felicitari pentru baiatu' de revista!!
Monicaa, succes la ortoped. dd sa fie bine!
Virgo, Stefan sta in fund singur doar de doua saptamini. la inceput statea f aplecat in fata, treptat s-a indreptat si a inceput sa stea mai mult timp. o sa o faca si Cazimir, cind va fi pregatit.
Anca siStefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca, cred ca glumesti .. tu nu ai 80 si ceva de kg .. pe bune!! nu arati!!! m-am mai uitat la pozute .. cred ca ai cantarul stricat!
Elenade
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Ellenuta spune:
hello
am revenit din parc mai devreme .. si i-am dat morcov pasat .. Doamne ce l-a scuipat!! i-am pus un pik ulei, strambaturi la greu, am adaugat nitica lamaie .. jale mare. apoi am pus iaurt .. a halit tot!! deci voi pun iaurt si apoi incet incet voi incerca sa-l scot ..
laurici superrr!!! felicitari pentru primul dintisor!!!!! ma gandesc ca in curand o sa spune .. s-a ridicat singura in picioruse, apoi ca merge tinandu-se de patut .. uite cum cresc puii nostri!
virgo
felicitari pentru dintisori!! si au iesit si fara dureri .. ce baiat cuminte ai!!
anca
ce dragut!
doc daaa ... se intinde dupa pahar, cana, ceasca etc .. acum vreo luna cand am iesit la iarba verde a vrut sa apuce paharul lu' ta-su si i l-a varsat pe el .. pe tricou, in papuci .. ![]()
roxanica
frumusika mica. ce bine sta in fundulet! si ce bine ii sta in scaunul acela de sef.
ema ai luat revista?? milan e vedetaa! 
monica bafta la ortoped! va tin pumnii!
roli eu am mere, prune, caise de la tara - recolta lui tata. piersici rom caut prin piata dar cu greu gasesc! am gasit la un aprozar pe langa mine dar nu au mereu ..
nati
sa prinda fata puteri si rabdare!!! ai vazut cum am rezolvat eu cu piureul legume .. cu iaurt. sper sa nu cobesc si maine sa nu-l mai pape.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
stoisor spune:
cynthia stai linistita,dai calciu si stai calma ca e bine,li se pare lor te miri ce ,ma rog ......si noi am luat calciu in primele doua luni de viata pt un tremurat de manute,mie una mi se pare ca totii bebei au tremuratl acela ,dar na'
am 2 bebei acum pe strada si i vad zilnic si la fel fac unul mai mare decat S altul mai mic
FETELOR CE FAC AZI RAMAN CU 4 MESE???LA 8 A PAPAT 120ML ,LA 13 200 GR PIREUT CU CARNITA SI 60 ML NAN,ACUM LA 17 SA VEDEM
Sara Ioana 15.02.2008
" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
sweetgys spune:
quote:
citat din mesajul lui ramonab
Cynthia, scuze ca ti-am scris gresit numele in mesaju anterior.
Cat despre iaurt, eu acu planuiesc sa ii dau.Da i-l fac eu ca ma simt mai bine asa.La fel si branza ca asa sunt sigura ca nu are porcarii in ea ca cele de la magazin.
Anandrei ce bine ca ai avut grija de catelus.Bravo tie.Sper sa ii gasesti un camin bun.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa
Buna, Ramona cum ii faci iaurtelul?
Gya
de
Vanessa Mariahttp://www.flickr.com/photos/sweetgya
[URL=http://good-times.webshots.com/album/563848320XPnIIZ][IMG]
http://www.flickr.com/photos/sweetgya/
Nasterea unui vis 21.01.2008
anca.b spune:
Stoisor, nu e mare tragedie. a papat destul de bine fata...si la noi s-a mai intimplat sa avem zile cu 4 mese. a doua zi si-a revenit insa la programul normal.
trebuie sa ma uit, nu mai stiu exact de la ce virsta e posibil sa-si scoata bebelusii o masa si sa ramina cu 4...permanent
daca ai cartea lui capraru poti sa te uiti sa vezi.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Lala_D spune:
quote:
citat din mesajul lui cynthia_
salutare !!! azi am fost si noi la la vaccin( suntem amanati cu o luna) si ingrijorare mare pe dr mea ca Octi nu sta singur in fundulet, si a zis sa-i dau calciu 10 zile pe luna. Oare sa ma ingrijorez? e ager, nu sta cum nu ta apa, se joaca cu jucarii...
OCTI
mamica de octavian- 31.12.2007
Da-i fara grija, face minuni !
Si Andrei si Bogdan au luat si s-a vazut dupa cura de 10 zile un progres motor. Plus ca la Andrei eu cred ca i-a ajutat si la eruperea dintisorilor.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Ellenuta spune:
fetelor
ce calciu dati la bbei? doc mi-a spus gluconat de calciu insa il scuipa, nu-i place. am inteles ca e unul de la pharco .. dulce???
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Shobo spune:
Buna fetelor!
ne mai tineti minte?? intram sa va citim insa cu timpul de scris stam f prost, insa vom mai recupera. nu pot citi toate capitolele caci sunt mult prea multe, mai citesc asa de unde am ramas ultiima data si cand vad cate capitole mai sunt pana in prezent de obicei ma sperii si sar la prezent direct
. asa si acuma...
Miri, citeam undeva in felul asta ca ai avut pb la serviciu - dar e un job f stresant oricum asta cu check in-ul ... adica imi imaginez cum e. sper ca s-a rezolvat pb.
mandra mea e alaptata in cont exclusiv, si va fi pana la 6 luni, cand o voi diversifica intai cu supa de legume. de acum vom mai participa si noi la discutii caci o sa mai avem nevoie de idei. chiar am cam uitat de acum 3 ani de la Codrin.
chiar m-am bucurat nespus caci Codrin a venit cu febra de 2 ori de la gradi pana acum si ea n-a luat nmimik... eu zic ca alaptatul si-a facut treaba. oricum am stat cu inima cat un purice.
si fata mea adoarme la san seara de regula insa intr-o seara nu mi-a adormit pe la 5 luni cred si am pus-o si lasat-o sa planga. cred ca in 15 min tacea si adormise, insa n-a fost usor, cred ca 3-4 min din acelea 15 a cam racnit.. imi amintesc ca la Codrin aceeasi faza a durat 20 min insa parca nu a racnit deloc, ci doar scancea mai tare.. poate nu-mi mai amintesc eu bine..
ideea e ca de atunci dc se mai intampla sa fie putin treaza si dupa san o pun si ies si dusa sunt, nu mai zice nimik si adoarme imediat.
pana acum vreo 2-3 sapt se trezea noaptea o sg data pe la 4-5 dim sau deloc, insa in ult zile vad ca si-a bagat 2 treziri, una pe la 2 si una la 4-5 si ma gandesc sa o las sa planga la prima dar imi e groaza de vecinii care au perete comun cu noi la fata in camera.. si ne-au batut in perete nasol acum 3 ani cand mai plangea Codrin.. asteptam un weekend cand mai pleaca ei la tara - asa am zis ca facem sambata noaptea insa nu s-a mai trezit mandra noastra decat dim la 5 :))), parca a simtit, pe bune..
ziua are 3 somnuri deocamdata, unul e pe la 10-10:30 si m-am prins ca s-a stabilizat si iarasi am invatat-o sa adoarma singura, o pun in pat cu o broasca testoasa ff pufoasa si un scutec si vad ca tine (bine tot dupa un "training de o zi").
toate incet incet..
sper sa-l dezvat usor usor si pe Codrin de a mai sta cu el in camera pana adoarme.. caci uneori imi ia f mult timp ac chestie. el a stiut ff bine sa adoarma singur pana acum 1 an cand nu mai stiu ce s-a intamplat (stiu ca eram abia gravida cu Ana) si am inceput sa stau cu el in camera pana adoarme si ca atare se mai trezea noaptea sa ma verifice.. si acum noaptea ne mai trezim ca vine in camera noastra si sta langa pat, nu zice nimik si se uita la mine cum dorm... va imaginati ce beton e sa te trezesti cu cineva deasupra capului fixandu-te
, senzatii tari au fost acum o luna cand a facut asta prima data si inca mai face in unele nopti..
in alta ordine de idei am fost si noi cu ei la mare in Grecia unde a faost tare frumos si in aug vrem la Paltinis.
mamaaaaaa cat am scris...
va pup
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si Ana-Maria din 10.02.2008
Lala_D spune:
quote:
citat din mesajul lui Ellenuta
fetelor
ce calciu dati la bbei? doc mi-a spus gluconat de calciu insa il scuipa, nu-i place. am inteles ca e unul de la pharco .. dulce???
Elenade
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Din ala de la pharco ii dau eu.Se stramba dar il ia.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze