Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (186)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Vai de capul meu...mor de drag cand citesc ce fac fulguletii perechi Mario-Raducu si Sofia- Andres!!!
Dandusico, abia te astept si pe tine cu povesti din astea...
Dianocica, apropo de cata verva are Rares...ieri a fost Dr la noi pt control. Rares a alergat non-stop iar saracu' doctor dupa el, ba cu stetoscopul, ba cu lingura aia de uitat pe gat, ba cu pompa pt urechi, ba cu metrul...a fost criminal!
Dupa atata alergatura saracu' om ne-a zis ca nu a mai facut asa multa miscare din tinerete!!!
In alta ordine de idei, cica 87 cm (ca nu prea a stat) cam 13kg, recomandare de vaccin hepatita A si varilix da' prin toamna.
Si lista cu hap-uri pt conced' Yagmur trebuie musai sa vorbim!
Fug ca io fac bagaje la vechiul job, iar peste 2 ore cica dau de baut!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Aelita, Porumbita v-am citit cu placere povestile despre copilasii vostri…e o incantare.

Danutz, doar nu incepi jobul nou vinerea…nu puteau astepta pana luni?
saracul doctor...la voi vine la domiciliu ? boierie...

Asiza, sper ca ti-ai revenit. Vacanta placuta la mare!

Mergi la inceput

despre talente ..Julia pare interesata de spaniola...o aud zicand singur niste cuvinte, repetand de la TV ...am ignorat-o de la inceput, nu ii dau mare atentie, ca si asa mi se pare ca nu prea vrea sa se decida in ale vorbitului ... cainele nu mai face ham-ham ci uf-uf ......o educatoare e latino...oare de-aia ?

Mergi la inceput

intrebare : fulguletzii vostri mananca legume crude? cam ce, cat, etc?

Julia mananca ff multe fructe ( orice ) crude, dar pe legume nu pune gura ..bine nu mai mananca ea nimic pe-acasa ..dar asta e alta poveste ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
citat din mesajul lui Ktrinel

Julia mananca ff multe fructe ( orice ) crude, dar pe legume nu pune gura ..bine nu mai mananca ea nimic pe-acasa ..dar asta e alta poveste ..

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

dani a avut mult timp o pasiune pt ardei. acum doar il mesteca, apoi il scuipa....oare isi ia ceva vitamine? mananca rosie (ca pe mar, astfel nu vrea deloc), castravete mereu daca s-ar putea, dar nu se poate ca cica nu e tocmai sanatos pt ei, morcov, dar tot ca pe ardei, il mesteca apoi il scuipa.....si cam atat. manca si ridichi, dar acum nu mai sunt.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Ktrinel, singura leguma cruda pe care o mananca din cand in cand este castravetele... nu rosie (si ce frumos papa Dani de Laura rosia...), nu ardei gras... i-am pus mai demult o frunza de salata verde intre unt si cascaval, a mancat cam o juma de felie si dupa n-a mai vrut... Asta e, poate cand s-o face mai mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
citat din mesajul lui aelita

eteee,ne scrememe apoi in grup !

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

m-am STRICAT de ras. ai fost fffff tare!!!!!!

tare dulce povestesti de ei

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
citat din mesajul lui Ktrinel

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

zmeul mananca ceapa si cateodata ardei.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

merci fetelor..

m_ monique : ceapa ? ,..zmeu tot zmeu..esti la job? ti-au dat internet? ce-ti mai fac francezii ? mai povesteste-ne de noi...nu te-am auzit demuuult..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Repede, repede, sa vad cat merge netul azi...
Cristi e usor racit, mucos, temperatura a urcat putin, sper sa nu se agraveze. Deocamdata e veselut si binedispus. I-am pus ser in nas, de fapt mai mult isi pune el decat ii pun eu si se stropea in ochi, in gura si ocazional si in nas si atata radea! Apoi i-am spus ca ii dau putin siropel si a fugit repede si s-a intins pe pat, era pe spate si astepta acolo sa vin eu cu seringuta de sirop, ca asa ne-am obisnuit sa luam siropul... desi de la ultima amigdalita a inceput sa urasca sincer orice siropel, dar stie dragutul ca trebuie luate... Doamne, si cum era intins acolo pe pat imi venea sa ii mananc picioarele! Cand il vad descult prin casa, prin gradina, ma si vad plonjand in urma lui si luand o portie de piciorus!

porumbita, ce bine ca ai mai venit sa povestesti de cavalerii tai, sunt niste minuni!

Yagmur, fara colac la piscina! Pai strici toata distractia! Eu am fost cu Cristi in piscina de adulti si l-am tinut in brate tot timpul, la inceput cu fata la mine, sa se simta mai in siguranta, apoi cu fata spre lume, si il ridicam si il bagam in apa pana la umeri, apoi il tineam de subsori si il miscam prin apa din stanga in dreapta, sau tot la fel tinut mergeam eu cu spatele, si il trageam si pe el prin apa... ideea e sa se miste, sa il misti prin apa, nu sa il imobilizezi in colac, ca apoi ce face? In afara de placerea de a pluti nu mai deprinde nimic.
Eventual cauta pe youtube ceva gen swimming lesson infants sau toddlers si inspira-te de acolo. Eu ma uitam la clasele de inot pentru bebei mici de la piscina noastra si de acolo am prins cate ceva miscari. A, alta chestie, sa il pui cu funduletul pe marginea piscinei si apoi sa il tragi in apa, tinandu-l de subsori sau de maini, dar fara sa ii bagi si capul la inceput. Mai tarziu poti sa incerci si cu capul in apa.

aelita, m-ai terminat, atat de fain povestesti, si de copii, si de chiftele
Mai, dar Sofia e minunata cum il arata ea pe Andres lumii!

dianocica, si mai tarziu e mai bine decat niciodata ... mai stam si noi la dragalit uneori, dar Cristi e omul actiunii si reactiunii, nu sta prea mult intr-un loc.

Ktrinel, legume crude... castravetele e leguma sau fruct? dar rosia? dar ardeiul? Daca da, atunci manaca legumele astea de mai sus, cu mentiunea ca pe ardei, ca si Dani al Laurei, il mesteca bine si dupa un timp il scuipa. Ca si pe morcov. Il mai incerc uneori si cu celery sticks, cu conopida, tot la fel, le rontaie marunt si apoi le scuipa. Chestia e ca el e foarte pofticios si cand gatesc e tot pe langa mine sa ii dau sa pape ce am pe acolo.

Laura, da, isi ia vitamine din sucul legumelor rontaite, deci tot e un castig.

Tema: fulguletii vostri mesteca bine? Mai gasiti chestii nedigerate prin cacalici?
Ca la Cristi mai gasesc cate una, alta, dar in mod special strugurii.

de asiza ce mai stiti? oare a reusit sa plece la mare?

Trimit mesajul asta si sper sa ajunga unde trebuie...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput