Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (186)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

donia raspuns: sunt fructele legumelor ....tu vrei sa zici ca sunt fructe-fructe..atunci care sunt legume-legume ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

beeeey, Ktrinel, credeam ca mi-ai raspuns la aia cu kk , hai, baga vreo doo vorbe si acolo, ca daca n-o vezi mancand pe Julia, pot sa sper ca macar o vezi eliminand?

Deci fructul provine din floare, se dezvolta din floare, asa ca teoretic rosia, ardeiul, vanata, castravetele, sunt fructe ale acelor plante, nu? Legumele sunt toate celelalte

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Donia,Eu gasesc miezul de la seminte,probabil il mananca intreg.Tinem pumnii sa fie bine Cristinel miscotel.
Dianocica,inainte de mare,ma imi studiam celulita in oglinda, si mihaita m-a dat la o parte si a inceput sa faca exact la fel..asa ca si-a vazut funduletul rapid.Dulce si destept baiat ai
Bambo,Laura, ce mari ne-am facut..Nu ne-am mai vazut de la ziua lui Dani si mi-i tot aduc aminte de atunci..dani nici nu mergea...

minunea mea

Mergi la inceput

donia, nu stiude ce, nu am vreo explicatie stiintifica ..dar am auzit ca strugurii se regasesc pana mai incolo...mai putin modificati in kk..deci e normal.

stiu teoria cu «face floare, rezulta fruct»...dar e prea doxa...in acceptiunea populara sunt legume...cred.iote ce zice wiki : Clasificarea acesteia ca leguma;, ca si în cazul rosiilor si a dovlecelului, de exemplu, este arbitrara; si se bazeaza în principal pe folosirea acestuia în bucatarie. Clasa stiintifica a legumelor neexistând, aceasta clasificare este aparuta numai din ratiuni stiintifice, prin umare nu exista nici un conflict în a clasifica fructul castravetelui atât ca leguma cât si ca fruct.

deci nu e nici o greseala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

donia am una si actiune style :)). azi, cand eu eram intr-una din zilele 'acelea', adica oricum nua' buna de mama nu, iar el incepuse turle in jurul covorului, de fapt nu cand le incepuse, cand deja ametisem eu uitandu-ma la el, am inventat jocul touche! . stiu, sunt penibila, dar a fost atat de amuzant pt el...si am inceput touche, canapeao, touche caloriferule...ma rog..cam tot ce era prin casa, cu conditia sa fie distanta cat mai mare intre ele. dar macar asa am avut siguranta ca se opreste de buna-voie undeva.

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Lavinia, ce seminte ii dai? Cum? Cate? I-am dat si eu vreo 3-4 seminte de dovleac si tot atatea de floarea soarelui, amestecate, probabil erau prea putine sa le vad prin kk.

Ktrinel, doar si eu le zic tot legume fructelor alea, si nu fructe.
M-ai linistit cu strugurii, ma apuc si eu sa caut ceva info pe net.

dianocica, da explicatii tehnice! Cum l-a invatat? Strigai cand atingea lucrurile?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

donia sanatate multa multa lui cristinel. nu ne mai zici nimic de roxana? eu ii dau seminte de floarea soarelui. de ce? pt ca am auzit ca sunt sanatoase pt ei (parca dianocica zicea ceva si sora mea) si pt ca ii plac fff mult. la noi gasesti mereu in parc pe cineva care manaca. si dani e cersator. si daca nu mananca nimeni si vede coji pe jos le ia si le baga in gura (nu mai baga nimic in gura de ffff mult timp). asa ca prefer sa ii dau eu. nu ii dau f multe, dar de 2 ori pe sapt tot primeste, mananca numai cate una, le mesteca bine si....logic, se plictiseste repede asa ca nu serveste prea multe, dar mananca regulat....sa zicem.
noi ne jucam f mult cu mingea mare in casa. acum l-a invatat florin cum e cu faultul.....florin spune fault si dani se arunca pe jos si rade de se strica. apoi da penalti si dani trage la "poarta", adica spre hol. is simpatici rau.
m-a dat gata aseara. a vrut cu perna. chiar ii culcati cu perna sau tot fara dani a cerut perna a aseara si azi. ma rog, s-a invartit, sucit o gramada cu perna, dupa care a luat-o si a asezat-o, a batut-o cu manuta, a sucit-o, iar a batut-o cu manuta si s-a culcat si a a dormit instant. a fost atat de simpatic. in seara asta la culcare isi canta: "mec, mec, cote, cote". noi doi ne stricam de ras in pat. Doamne, e tat de dulce....ma termina. zau.
lavinia pai cand ne vedem??????
dia, a deju ??????????

pupici, fug la somn, ca imi cad ochii pe tastatura.
n buna

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Donia, cred ca e din cauza cojilor/pielitzelor...sunt mai greu de digerat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Aelita, ai un stil demential de a povesti despre voi! Sa-ti traiasca micutele comori, ca tare-s dulci!
Ktrinel, Alexia nu mananca legume crude deloc. Daca prin nu stiu ce intamplare ajunge vreo bucatica de rosie, castravete, ardei sau alta legume cruda la ea in gura, o scuipa in secunda doi. Singurul fruct pe care il mananca intreg este banana. Mai mananca si felii de mar uneori, dar, in general, fructele trebuie facute piure ca sa le accepte.
Donia, sanatate multa lui Cristi! Alexia nu mesteca bine, ca mai gasesc in kk bucati de maslina, boabe intregi de porumb, seminte de floarea soarelui sau bucati din ce-a mai mancat.
Laura, Alexia are in patut o pernuta ff plata pe care doarme mai mult cu burta sau o ia in brate. In patul mare se urca cu jumatate din corp pe perna mea si asa doarme.

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Aelita, are Dreptate Dandusa si se vede cat de fericita esti....de aici si puterea...cand faci totul cu drag!

Ktrinel, pe bune ca rosia io stiu ca-i fruct. Garga papa castravete, rosie, ardei. Dar mai mult gusta ca nu mananca mult.

Laura asa cum zice zi Teutz....Garga are o perna mica, atata o foieste, o imratiseaza pana adoarme. Uneori cu ea sub cap.
Laura, deci mi s-a parut bestial Dani cum fuge si se joaca cu mingea. Pare f mare si miscarile sunt perfecte.

Cu semintele mie mi-e frica. Nu-i dau. Am auzit de un caz care s-a terminat prost si era mai marisor copilul.

Dia?

A-deju?

Roxanica?

Acs, bursucii?

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput