Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (186)
Raspunsuri - Pagina 11
ingeras26a spune:
Buna,
Fetele, la mine a intervenit ceva si tb sa plec la tara, deci este pos sa nu reusesc sa ajung; fac tot posibilul si daca reusesc sa ma duc maine la tara, vin duminica in parc, daca nu, ne vedem in alt we, ca eu ma duc des.
va dau PM celor care mi-ati cerut nr si fac tot pos sa ajung. Daca nu, ne vedem data viitoare. Mi-ar parea rau sa nu ajung...ca tare mult imi doresc sa va cunosc!
Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
ingeras26a spune:
ce frumos, fetelor care aveti 2 bebei sau mai multi! e super! asa sunt si fetele sorei mele, ma bucur ca si pe maya o iubesc la fel de mult, si maya pe ele!
Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
iulia-stefy spune:
Salutare si de la noi.
Suntem pe final de tratament si ne pregatim sa plecam la mare. Dar nu putem pleca pina nu termina astia izolatia termica, ca nu vreau sa-mi ramana schelele la geam... sa stau cu grija. Si daca nu e cineva cu gura pe ei nu fac nimic.
Stefy e binisor, deci ma incumet sa plec. Speram pe duminica sau pe luni. Sper sa fie bine si de data asta sa plecam.
Donia, multa sanatate.
aelita, cum ai reusit s-o convingi sa faca nani singura? Stefy nu vrea fara mami si ma gandesc cu groaza ca de pe 15 ma duc la firma si nu stiu cum o sa doarma la prinz fara mami......... help.
dianav, si eu iti multumesc, pentru postare, ca si pe mine ma interesa. Poti sa-mi trimiti si mie?
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
dianocica spune:
donia hai ca mi a luat ceva timp sa-mi amintesc :))) am inceput si eu sa alerg printre picioarele lui :)) si sa stig touhe cand atingeam ceva. si, evident, touche monsieur le pussy cat :))))
si s a trezit deja...
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
danita spune:
intrat sa ma plang in ziua cu eclipsa :
- copil sculat la 6 sa mergem la plimbare, baut lapte la ora 7 vomitat. am mancat noi breakfast-ul , vrut si el , mancat niste ineluse nestle , putin cascaval dar baut suc interzis . rezulatul: vomitat again. apoi totul ok, mancat una bucata banana si urmat o per de super-maraiala si plansete si urlete . urcat in camera , baut 150 ml lapte . nu mai vroia in camera coborat in hol , agitatie maxima cu urlete, plecat sus , facut putina ria-diaria . uitat in gat nu vazut nik dubios . culcat in brate la mami, urmarit febra = nika . dilema de mami: ce sa ii dau ?? astept sa se scoale si de nu e ok , spital scrie pe noi :(
D
iulia-stefy spune:
dianocica, cred ca e mortal, cand incearca sa-si vada bucutele...
aelita, ce frumos povestesti despre ingerasii tai....
Ktrinel, Stefy doar mesteca ardeiul si il scuipa, in schib rosia o mananca, dar sa-i iau "pie-ia" adica pielea. Mai roade morcov si paistai, ca o mananca gingiile, dar ce se rupe scuipa.... Mai gusta usturoi si ceapa si apoi se stramba, dar daca nu-i dai sa guste e jale...
Donia, multa sanatate lui Cristinel.
Referitor la tema, uneori, mai gasesc si la Stefy, dar mai rar. Ea mesteca de zor, dar de obicei la pranz cand e obosita, mai inghite si nemestecat. Dar cum zice Ktrinel, strugure si stafide, le cam gasesc intregi.
Si Stefy mai papa seminte din alea decojite, dar ca si Dani, daca nu-i dau eu aduna coji din parc si... mor cand o vad. N-am fost asa, dar acum imi pun problema de ce suferea ala care a mancat semintele. O sa ajung paranoica....
danita, imi pare rau. Multa sanatate la pui mic.
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Donia spune:
Multumesc de raspunsuri, dragi mamici! E linistitor sa vad ca nu suntem singuri cu mancarea nedigerata.
Laura, Cristi doarme fara perna. Uneori cand ne jucam de-a nani se pune cu capul pe perna, dar n-a cerut-o niciodata pentru somnul adevarat.
danita, sper sa nu fie nimic grav... imi pare rau ca azi a fost o zi proasta, sa de Dumnezeu sa fie bine pana maine. Eu nu i-as prea oferi mancare, doar lichide, si cantitati mai mici, dar dese.
dianocica, gata, vizualizez tehnica... eu te imaginam lesinata pe pat, dar vad ca tot mai puteai cate un pic
Azi imi merge netul, dau de baut!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Ktrinel spune:
doarme calare pe o perna joasa, dar mare, lunguiata...se cocota pe ea pur si simplu ..asta cand nu doarme de-a dreptul pe parchet
a_deju spune:
helou, helou :) prezent si noi la datorie :)
toate cele bune la mama regina, vremea asa si-asa, si cu ploaie si racorica (special pt piticu' chinicului :)) ). daaar.. se poate iesi foarte bine si pe ploaie la plimbari si joaca, mai ales ca ne-am dotat cu toate cele waterproof (salopeta, gecuta si cizmulite).. morrr de ciuda ca n-am aparatu' sa fac poze... asaa.. tot la capitolul noutati, porintre primele achzitii..guess what?? ia sa va vad daca macar va strafulgera vreo banuiala.. la ce nu rezist io sub nicio forma? cu 4 roti si se impinge? :)))))) carucior, evident :)) stati asa, nu-mi dati in cap, asta era gandit, e de-ala de gemeni, de se dau eric si david de mana prin mijlocu' parcului, ca acusica plonjeaza socrela, si oricat de wonder woman s-ar crede ea, de impins doua carucioare in acelasi timp tot n-ar fi reusit in vecii vecilor amin... asa ca, ieri, in centru, la marketul de joi (cand vin in motu' pietei diversi de vand si pe ma-sa si pe ta-su'.. de la mobila pana la..carucioare..la niste preturi de nu-ti vine sa crezi..) am facut fabuloasa achizitie (si l-am si negociat de la 55 la 50 de lire, plus copertina de ploaie si inca un set de saci de picioare gratuiti.. huh?? superoferta, va zic io :))) aa..e chicco 0.5 twin ).
maine dupa amiaza primim cheia de la noua casuta, ducem prima tura de bagaje si bagam o vizita la ikea, sa ne mai dotam cu una alta, ce ne-o mai trebui prin casa...
si-n rest..toate-s bune si frumoase.. copiii sunt bine, toti , doamne ajuta ca in general au cam acelasi program, asa ca ne putem face toate cele (treburi, drumuri, jocuri, nebunii) in grup organizat.. iar motanu' meu a crescut intr-o saptamana cat altii in 7 :)) si nu ma refer la inaltime :))
..cam asta ar fi..promit sa mai intru azi-maine.. de duminca insa nush sa va mai zic, ca probabil va dura cam doua sapt pana vin sa ne puna si noua internet... anyway, om vedea :)
sanatate multa va doresc, concedii frumoase, copii minunati si..revin!
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx