Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(62)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

BraveGirl, curaj, o sa treci cu bine peste toate. Bine ca fetita este ok. Nu ma pricep la partea cu scurtarea colului, dar sigur faptul ca e inchis e de bine!

carmendu, poti lua de la orice farmacie recipiente sterile pentru urina, nu trebuie sa faci un drum pana la vreo clinica. te duci direct dupa ce recoltezi asa cum ti-au spus fetele.

24+ Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

babizapy ne e dor de tine
carmendu pai na pana acuma am luat 5 kg la ultimul cantar dar nu m-am mai cantarit din sapt 22 deci se poate sa mai fi pus....cat despre recolare fetele au raspuns cat se poate de corect si complet
bravegirl sanatate sper sa fie totul bine si colul sa nu se mai scurteze ...treci tu si peste asta
diana inca facem galerie
anes si pentru tine facem galerie
alexa pupam fata sa treac stresul pentru maine la echo
loren@ nu te mai agita si eu am dureri si atacuri de panica...cand descri tu ma regasesc pe mine...si pana pe 4-5 aug tot nu ajung la doc deci...
leelo aveam sa iti spunem si tie ceva, dar am uitat nu da sunt om
daca am uitat pe cineva nush eu responsabila capul
24+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

BraveGirl, of, as fi vrut sa aud ca totul e ok si ca nu mai trebuie sa mergi la spital! Dar e bine macar ca nu mai apasa micuta pe col. Intreaba-l pe dr de ce nu iti face cerclaj =pt ca nu e tarziu, inca se mai poate face!!! Ai contractii in continuare? Ce inseamna tonus uterin crescut?

Eu am vesti bune! Bebe e bine, are 630 grame si 6,3 BPD (parca, sper sa nu ma inse), placenta s-a mai ridicat, nu mai e aproape de col (dr mea a zis ca e chiar fundica, adica e asa cum trebuie), col ok, cat s-a vazut la eco ca pe masa nu m-a mai urcat...si cam atat! Din nou i-am zis de contractii si din nou a zis ca daca nu dor, e OK si normal! Na, eu nu o mai contrazic si nici nu ma mai panichez!

quote:
cineva intreba cum sunt de fapt contractiile. nici eu nu prea stiu. eu le zic contractii atunci cand mi se intareste burtika si uneori simt foarte jos o greutate, ca un sac de nisip care atarna. si atunci stiu ca trebuie sa bag nospa si sa stau in pat .

Carmendu, exact astea sunt Braxton Hicks, asa le simt si eu! Simt cand se strange si se intareste, dar nu doare.

Simona, imi pare nespus de rau pt ce ai patit, nici nu am cuvinte sa spun ce simt...groaznic! Insa...inteleg ca ar fi avut foarte multe sanse daca primeai injectii pt maturarea plamanilor, nu? La 32s e un prematur destul de mare, cu sanse reale de supravietuire. Imi pare rau. Ah, ce nemernici, cum de nu ti-au facut injectiile alea cu dexametazona??? La ce spital ai fost?

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 24+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Buna dimineatza fantasticelor!!!! Sorry pentru chiul, dar am bantuit pe la ciorbe de burta cu golanii din Chicago si ieri singura la piscinutxa....n-am fost la agatat, mi-am plimbat doar balonul prin fatza nesaratelor de americance de suburbie ca sa le-arat ce gravidutze frumoase cresc in Carpati...
Breeeee....da' mult ati mai scris, io nu poci sa citesc chiar totul, asa daca va ofticati vreuna din voi pe mine ca nu i-am acordat atentie imi pare rau...stiti ca va iubesc pe toate...
ELilov draga mea cuscra, ufff, ma dedai la pacate ca tare buna esti in poze...daca vii in California divortez de dragostea viettii mele si te bAg la harem....o sa avem si doi copii, behehehe...ce ne mai trebuie???? Hai, aviz amatoarelor, ca nu pot sa tin decat vreo 3-4 neveste...A Propos, si cuscru' are burtica, faceti gemeni sau s-a umflat doar din solidaritate???/ Oricum arata superbine, si impreuna sunteti nisteti dragalasi si frumosi...mama mama ce ginere o sa am...
Babyzapi propunerea e valabila si pentru tine draga mea blonda si frumoasa! Nasoala faza cu Wc-ul, ori dai drumul la cada si faci cachi in chiuveta( vai, ce scarboasa sunt....) ori faci la buda si cantzi, urlii, injuri in romaneste ca oricum nu intelege nimeni...tare sa fie!!!!Auzi, intreaba-o pe socrela daca da meditatii, ca o trimit si pe a mea....altfel subscriu ls opinia Simonei, cu cat mai departe sunt zgriptzuroaicele, cu atat mai bine..iaca sunt si eu un mic Hitler in varianta feminina....io si Victoria Lipan, potrivit proaspetilor absolventi de bac...
Cherieactiv babyyyyyyyyy..love you so muccccch....da' nu mai sta cu grebla-ntinsa la straini ca cine stie ce-ti trimit pe langa carutz...a propos, acolo-ti faci veacul, pe terasa?????Fara mine?????Si ttine baiatul nu fi de KK, hai ca mai fac io o fata si ne-nscuscrim si cu tine...a, si daca vrei la harem, te primesc cu mare interes, ca ai imaginatie sexuala bogata si de-abia aastept sa traiesc stari intense....beiiii, hai c-am luat-o razna pe bune, sorry, hai ca ma fac mai serioasa...

24+ cu

Mergi la inceput

Mirtha vacantza pacuta draga mea, ne vei lipsi profund, fara mishto...

Miky-ea imi pare cumplit de rau pentru catelusa ta, sincer nu concep viatza fara dobitocul meu cu urechi lungi( cockerul, nu barbatul) si desi il izbesc metaforic dintr-un colt in altul al casei de cand sunt bortoasa ca deh, sunt plina de nervi, il iubesc la nebunie....ufffff, ce sa-ti spun, timpul o sa mai aline din suferintza....si da stressul nu-ti face bine, as aca linisteste-te si gandeste-te la bebelica caci va fi ok!
Diana bravo pentru vestile minunatte, sa stii ca de la mine ti se trage....nu stiu domle , am asaaaaaaa....un mare efect benefic asupra fanilor....pe bune acum, esti superoptimista si cu picioarele pe pamant, d-aia iti merg toate din plin...nu esti aburita ca mine, sau stressata aiurea...bravo!
Bravegirl felicitari si tie baby, stai linistita ca vei fi ok, te implor, nu te mai stresaaaaaaa....ah, si mi-am adus aminte, pentru ce aveai nevoie de cineva in USA???Iti stau la dispozitie....

Anes bafta , bafta in seara asta...o sa fie bine...bem o bere dupa?
Si nu in ultimul rand, Ireen, Miram bine ati venit la Cirque du Merveille... ne vom distra copios si ne vem simti excelent pana in noiembrie, decembrie....ianuarie...samd....

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Ah, da, am uitat sa va zic ca nu a mai fost nevoie sa fur la cantar pentru ca am fix 50 kg, deci am pus doar un kg luna asta! Nu-mi explic cum ca tot asa mult si des mananc, iar luna trecut am pus 3 kg in doar o luna!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 24+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Slabanoago!Ma bucur ca ai iesit bine de la control si bb la fel!
Elilov deci mergem de mina cu aceste "faine" manifestari ale gravideniei...inca o data..eu abia astept sa treaca astea 3 luni si sa nasc!

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Diana- ma bucur ca flacaul tau e bine. E marisor, a mea are doar 500 de grame. Eu am fost putin dezamagita de eco . Dr. a fost super ok, mi-a vorbit f frumos, dar nu am avut monitor sa vad si eu si am primit doar o pagina si 3/4 de masuratori. Tu spuneai ca ti-a dat mai multe.
Asa...legat de colul meu: dr a zis ca acum un cerclaj nu are cu ce sa ma ajute. Mi-a marit doza la gynipral si a zis ca daca mai am contractii dureroase ma interneaza.
Tonusul uterin marit....adica e tare burta. La mine se contracta uterul si ramane asa mult timp, fara sa ma doara.

==========
Corina 21+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Mi-au dat astia de la Euroclinic sms...maine la 11 eco morfofetala la Herghelegiu....auleo muica

Intre timp ...de nervi...stres...si cu morcovul,vanatorul, pusca si iepurasul toate adanc infipte in am facut de papa: oua umplute, salata de fasole verde cu maioneza si usturoi, mancarica de rosii, cu dovleci, fasole verde, muuulta ceapa si ...a si ardei umpltui cu branza picanta......zici ca dau ofrande....sa iasa bine eco....

...Vine unla mami...

...Primele episoade!!!...

LAURA 24+ Deniel Alexi
------------------------

AMR 16 sapt

Mergi la inceput

Loren rabdare si ...nu, nu tutun ca n-avem voie!
Stiu ca o sa ma injurati da' io as mai sta in trimestrul II mult si bine ca inca nu-s cat casa , am scapat de greturi( in marea majoritate cel putin), n-am contractii ( sau nu ma prind la cat de nesi sunt) , fata de abia misca, io nu prea simt mare lucru dar in ultima luna efectiv m-am detasat de probleme si incerc s afrec menta cat pot desi am o graada de treburi de facut, de organizat....dar le aman pentru ca deocamdata cel mai impo lucru este sa fiu stabila emotional....
Din fericire si la munca am o perioada mai ussoara , dar incepand din a doua saptamana a lui august gata, s-a sfarsit traiul pe vatrai, incepe nenorocirea iar...si io ioc concediu ca asta e tara lui Uncle Sam beiiiiii....time is money!!!!

Simona 1402 imi pare sincer rau de bebe Dragos...habar n-am avut, uite, inca o luptatoare pe metereze, bravo tie!
Simon 703 honey, imi pare rau ca inca ai problemutze, ia-o incet, noi suntem alaturi de tine, vei vedea!
Mirtha era sa uit da' tu oricum bantui prin Delta acum, ce-ti pasa tie chip de lut.....ehe........in fine, da, cu tine seamana Eva, nu cu Taurul cu ascendent in Varsator....
De-aia ne intelegem asa de bine, ca si io tot Taur sunt....cu ascendent.....in credit carduri, eventual...ca tare mi-au placut si uite cat trag acum!

Leeloo so sorry pentru maselutza...

24+ cu

Mergi la inceput