Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(62)
Raspunsuri - Pagina 5
anes spune:
miram, bine ai venit!
Miky-ea tot ce conteaza e ca BB este bine! Imi pare tare rau de catelusa ta! Eu sunt o MARE iubitoare de animale si sufar pt. suferinta lor! Am si eu un cateloi mare acasa si imi imaginez ce este in sufletul tau!
26+
carmendu spune:
bebecris - ti-am citit lista cu ce vreti sa luati pentru bebe. v-ati gandit la tot. noi am luat cam tot din ce ai scris acolo. noi mergem pe chicco. am luat pana si bepantene si dezinfectant. ne-am cam grabit, dar asta e. suntem nerabdatori. nu am luat pompa de san (nu stiu daca voi alapta sau nu. daca o sa am nevoie de ea, o sa o cumpar atunci. imi ia 6 min ca sa ajung la feeria). si mai trebuie sa luam caruciorul si patutul. grele decizii trebuie sa luam!!!
cherie - am observat ca intr-adevar, pentru baietei sunt mult mai putine lucruri decat pentru fetite. eu v-am ai spus, nu conta daca e sau , dar ma uitam numai dupa haine de fetita si aveam pregatit nume de baietel!!!
mirtha - am vazit fotografiile. sigur seamana cu tine. va doresc sa va intalnitik la 40 de ssaptamani. sa aveti acum vacanta placuta si muuuuuuuulta liniste!
mav - am vazut caruciorul quinny. si mie imi place. dar nu stiu daca as tine bebeul nou nascut in maxi cosi. parca as avea nevoie totusi si de un landou. si sa mai dau banii si pe un alt landou. cam mult.
in schimb, am vazut la mothercare, in feeria un carucior (landou, scoica si sport), chiar marca mothercare si era ok. se inchidea cu o mana (ceva mai puternica), parea usor. singura mea problema era ca erau numai culori inchise (negru). pretul era cam 1900 roni.
noi inca mai cautam.
miky ea - multa sanatate si stai cumintica in pat. asta e. ce sa-i facem!
elilov - sa-ti traiasca burtica. am vazut fotografiile.
nu pari sa te fi ingrasat. cat ai pus?
mi-am masurat si eu burtika si am 96 cm, dar nu stiu de la cat am plecat. si....de fapt nu stiu daca am masurat-o bine.
in schimb la kg stau bine. am 70 de kg. si aici nu stiu cat am luat, ca am slabit 2 cand am avut probleme, la inceput. inainte de sarcina aveam 67, am slabit 2= 65.
bravegirl, anes si diana - bafta la eco. sa veniti cu vesti bune.
despre noi, suntem bine. astazi suntem pe modul rest, dupa un w-e obositor. de vineri pana duminica am fost la un curs de de la 9-18 obositor. am avut cateva contractii si dureri de burtika, cand in stanga cand in dreapta. am fost un pic ingrijorata.
sambata seara am fost la concert ma lenny kravitz. frumos. am stat in tribune, desi noua ne place sa stam pe gazon. mna gandeam ca s-ar putea ca basii sa nu-i placa lui bebe, dar a fost cuminte. am vazut o gramada de gravidute in jurul meu si m-am mai linistit. uite ca nu eram singura. pe unele dintre ele le-am vazut chiar pe gazon si, sincer, le-am invidiat ca au putut sa stea atat in picioare. eu obosisem deja de la masina pana la tribune.
maine mergem la o ecografie de control, iar luni la dr meu, la control.
cineva intreba cum sunt de fapt contractiile. nici eu nu prea stiu. eu le zic contractii atunci cand mi se intareste burtika si uneori simt foarte jos o greutate, ca un sac de nisip care atarna. si atunci stiu ca trebuie sa bag nospa si sa stau in pat .
dureri, am avut, asa cum v-am zis , in w-e. sper doar sa fie ligamentele care se mai intind si ele.
am o intebare. eu pana acum nu mi-am facut nici o analiza de urina. si ma gandeam sa o fac. ce trebuie sa fac? sumar de urina si urocultura? cum le colectez? cand? la care dintre ele trebuie sa fac toaleta? cand? cum le pastrez daca eu fac primul pipi la 4 dimineata?
multumesc
23+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU
mamiseli_11 spune:
Carmen eu stiam ca la sumar de urina se recolteaza prima urina de dimineata , jetul de la mijloc iar pt urocultura se spala zona cu apa cu sapun apoi se recolteaza jetul de la mijloc. Daca nu poti sa mai faci un pipi la 7-8 dimineata cand te duci cu analiza, atunci la ora 4 recoltezi in recipiente sterile si bagi la frigider.
Mihaela 23+ Mihai Cosmin
Gargarita lui mami
Pozele mele
Ramo2007 spune:
Carmendu, eu am facut sumarul si urocultura la Medlife. Am fost mai intai la ei si am luat recipientele.Mi-au dat o cutiuta de plastic sterila si o eprubeta cu dop.Primul jet in eprubeta pentru sumar si al II lea jet in cutiuta sterila pt urocultura.Am facut dus in prealabil tot la 4-5 dimineata si apoi le-am pus in frigider, pana in jur de ora 9 cand am ajuns la laborator.
Ramo 20+
Puiutul meu scump
carmendu spune:
multumesc, fetelor.
23+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU
BraveGirl spune:
M-am intors. Bebita mea e bine, s-a intors, nu mai e cu capul in jos. In schimb colul meu s-a mai scurtat si a ajuns la 2,7 mm, insa e inchis. Mi-a zis ca am tonus uterin crescut si ca o sa trebuiasca sa mai fac perfuzii. Acum ma duc la spital si sper sa nu am interneze iar.
==========
Corina 21+
My baby
Albumul meu
loren@ spune:
Dupa ce ca aveam contractii, mai am si palpitatii de citeva ore..ma trezesc in pline atacuri de panica...off
BraveGirl ai grija cu colul ala...iti tin pumnii sa nu te internezi!
Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena25+
Ramo2007 spune:
Fetelor, din ce cauze se scurteaza colul si de unde stim, daca nu mergem la medic?Eu mai merg la dr. meu abia pe 18 august, pe 15 merg la Pop pt eco morfo fetala de trim II.Se vede la eco, sau doar la consult?
Ramo 20+
Puiutul meu scump
BraveGirl spune:
La eco se vede daca s-a scurtat. La consult vede daca e modificat: deschis, moale...
Nu prea ai cum sa-ti dai seama daca se scurteaza. Daca ai dureri de burtica si te doare si in spate, atunci trebuie sa mergi la medic.
==========
Corina 21+
My baby
Albumul meu