Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(62)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Leeloo mama....dar de ce nu iei fiola aia de algocalmin???....ca trece imediat...si e permis in sarcina....si ptr cine ma contrazice iar...NO-spa are in compozitie in mare pate algocalmin , scobutil.....

Decat sa te chinui cu dureri care-i fac de 10 ori mai rau la bebe....ia algocalmin fiola...merge la masele, cap si alte dureri nasoale....

...Vine unla mami...

...Primele episoade!!!...

LAURA 24+ Deniel Alexi
------------------------

AMR 16 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Alexa.1983nu am mai inghitit pentru ca ultimele dati cand am luat algocalmin, parca doar trasesem o gura de aer in piept, adica nici un efect...in schimb, cu solpadeine...zicei ca imi ia durerea cu mana, imediat isi facea efectul. Ei bine, vineri nu a vrut si pace sa cedeze durerea...ideea e ca ar mai fi posibila o varianta, nu doar curentul, e posibil sa imi dea o masea de minte, care neavand loc pe unde sa mai iasa, sa preseze restul si de aici calvarul...Nu am cum sa fac radiografie sa vad ce si cum, asa ca induram...asta e...

Mergi la inceput

da nu vreau sa te doara....eu cand plang se agita bebe ffffff tare...nu credeam...dar vad ca-l afecteaza si pe el rau....imi pare rau ca esti

...Vine unla mami...

LAURA 24+ Deniel Alexi
------------------------

AMR 16 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Curios, dar minunea nu a dat nici un semn de agitatie...sper ca nu a simtit si el...sa speram ca nu mai sunt astfel de episoade, saru'mana de grija si pupici la tine Alexa.

Leeloo
25 +

http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Leeloo5979 nasol cu maseaua..nu stiu ce sa iti zic, ca si eu stau cu no-spa pe care il maninc pe paine si azi noapte simteam ca incepe sa ma doara si pe mine o masea...din fericire vad ca momentan nu ma doare nimik...ma rog ca durerea de masele sa mai astepte macar pina dupa ce nasc!
Alexa cum stai cu kg? Si eu sunt la 68!Deci 12 luate pina acum!
Diana eu daca continui sa am asa des contractii cred ca o sa ma duc mai devreme la doctor ca deja ma panichez cu totul...Adica cred ca am cel putin 3-4/ora..chiar daca nu dureaza mult!

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

leeloo, urata treaba cu maselele! La mine nu stiu ce se intampla, ca de cand e bebe la burtica nici tu dureri de dinti, nici migrenele care ma omorau inainte, nici insomnii..

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
22+

Mergi la inceput

Loren...pai tot pe la 68 m-am poticnit momentan...am avut cateva zile mai agitate cu ...si am mai slabit un pic...in rest...am mai avut belele cu o greata dubioasa care-mi intuneca brusc creierul si cachi des si moale.....scuze ororile care le scriu...dar asa ete...

Trag acum o fuga pana la MotherCare in dorobanti, langa mine aici...sa vad ce or avea....si sa cumpar una alta de la Nic....

...Vine unla mami...

LAURA 24+ Deniel Alexi
------------------------

AMR 16 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Leeloo, mergi la stomatolog daca continua durerea puternica..stiu ca exista niste spray-uri pt ameliorarea durerii, dar nu stiu daca sunt indicate in sarcina.
Alexa, bataita pentru cine face fata sa planga si sa-l agite pe bebe!
Corina, tin pumnii stransi, stiu ca acum esti la eco si o vezi pe bebelina.Te asteptam cu vesti bune!

Ramo 20+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Multumesc, mamiseli, pt lamuririle cu indemnizatia de concediu, ma deranjeaza ca se pune plafon si pentru aceste 126 de zile. Cred ca nu sunt, inca, destule femei in Parlament, devreme ca nu se schimba legile astea...

Multumesc, simona_1402 si loren@.

Va citeam dialogul despre contractiile pe care le simtiti si ma gandeam ca eu nici n-as sti sa spun daca am sau nu...singurul lucru pe care il simt cand sunt obosita sau cand am stat prea mult in picioare este faptul ca se intareste putin burta in partea de jos... daca ma asez pe scaun sau ma intind in pat, se relaxeaza in 5 min si nu o mai simt tare. Cand ma gandesc la "contractii", chiar si la alea false BH, imi imaginez ca ar trebui sa simt un fel de pulsatii...E corect?

leeloo, eu am trecut pe program de 6 ore din luna a treia, o sa simti diferenta...e minunat sa ajungi acasa la ora 3 pm sau sa te duci sa faci ce vrei tu...eu simt de parca mai am o zi la dispozitie, in primele doua saptamani m-am simtit vinovata, dupa care mi-a trecut...de altfel, nimeni nu este indispensabil si cei din jur se adapteaza repede la noul tau program, indiferent ca le convine sau nu...

Diana

24+ Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Simona73 atat de mult dureaza acolo pana iti dau rezultatele unei eco mofo?

ireen bine ai venit!

Fetelor, despre carucoiare, va citesc pe voi si bag la cap informatiile. Nu vom cumpara inca nimic pt. BB. Mobila din camera lui oricum trebuia sa fie luata, mai ales ca este culoarea lemnului de nuc si este mobila de tineret. Patutul, carutul, alte lucrusoare, le luam mai tarziu. De ce sa nu recunosc... abia astept, dar mai am rabdare inca.

Fetelor, tineti-mi pumnii pentru seara asta la control. Imi este foarte teama pt. colul meu intredeschis. Daca nu este totul ok, imi iau CM de maine.

26+

Mergi la inceput