Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(62)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Buna fetelor dragutelor!

Au venit si socrii acasa de 2 zile...si sunt atat de protejata si rasfatata de nu va puteti imagina, am ramas socata si eu...nu ridica nimic ca e prea greu...nu pune mana pe aia k e murdar...ce vreau sa mananc aia se prepara, cu conditia sa fie bun pt bebe, deci fara cartofii mei prajiti...pupici cu soacra dimineata cand ma trezesc . O singura problemuta am si eu...toaletele francezilor domne nu sunt ca ale noastre. Adica wc-ul e in alta incapere decat cea in care este cada si chiuveta...si nu-mi place deloc ca al meu stie cand am nevoie de wc ...plus ca acasa avem radio la cada, dadeam drumul la muzica si faceam nevoile fara probleme...aici e o liniste...totusi un noroc am si eu... ca e casa cu 2 etaje si noi stam la parter asa ca pandesc momentul cand pleaca al meu sus la calculator ca sa ma duc si eu linistita la baie

Ah! Si a cumparat socrela multe hainute pt bebe si i-am aratat pe net si caruciorul de la Chicco Trio Enjoy si gata e ca si luat! le-a placut si lor. Si de cand sunt aici fumez doar 3 tigari pe zi, deci cred ca intr-o saptamana ma las de tot!

.......................................

Diana si BraveGirl multa bafta azi la eco sa veniti cu vesti bune.

Ireen bine ai venit la noi la odisee ! sa ai o sarcina frumoasa si usoara!

Elilov dam bataie la dureri sa fuga de la tine si dam in avans si la mine . Si un pupic dulce si pt tine si pt bebe Dimitrie care ti-a daruit o burtica frumoasa si mare.

WndyCtyGirl ce mai zici gagico? Ai cam tras chiulul si tu, a?

Un pupic dulce pt toate mamicutzele!

Babyzapi fericita 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Neata, Burtici!
Multumesc pt. galerie, emotii am, dar nu ca pana acum pt ca stiu ca bebe e ok, il simt aproape non-stop. E un bebe tare jucaus si activ, tropaie de mama focului in burtica!
Dandusa, super carutul, m-am uitat si eu la modelul asta, dar pana la urma am ales trio, desi ma tenta si asta! E foarte spatios si solid, bebe o sa fie boier in el !

Corina, iti tin pumnii sa vii cu vesti bune de la dr. Sper sa-ti treaca si durerile cat mai repede!

Lorena, asa si eu, deja m-am obisnuit cu durerile de spate si de solduri, de contractii nu mai zic...Nici nu indraznesc sa le numar, sincer! Cred ca depasesc cu succes 20 de contractii pe zi! Dar...ce sa mai zic? Daca dr mea zice ca e normal si ca totul e ok cu colul, eu ce sa zic???

Gata, am fugit, va scriu mai tarziu cum a fost la dr. Imi face si eco si control pe masa, ca de obicei!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 24+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Diana, nu as vrea sa te sperii, dar contractiile dese, chiar si nedureroase, nu sunt tocmai OK. Asa l-am pierdut eu pe BB Dragos acum 4 ani.

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
22+

Mergi la inceput

Babyzapi, dragut, vrem si noi socri din astia! Imi confirma statisticile, de ce sunt mai departe, de aia sunt mai buni! Cred ca trebuia sa ma marit cu un japonez... Concediu placut in continuare!!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Va multumesc pt galerie. Eu fug sa ma fac frumoasa pt intalnirea cu bebelina, ca arat de se sperie lumea de mine. Bebelina imi da emotii pt ca azi nu s-a trezit. Vreau sa o simt ca sa ma linistesc.
Vb mai tarziu, cand sper sa vin cu vesti fffff bune.

==========
Corina 21+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Ireen, Diamisha, Miram bine ati venit si sarcini usoare!
Diana 20 de contractii pe zi? Stai mult mai bine ca mine...eu cred ca am in jur de 40!O sa incerc sa le numar sa vad cite imi ies la socoteala!E mai greu sa le numar pe alea de peste noapte, dar cred ca am cel putin 10 atunci!
Babyzapi profita de concediu si de tot ce ti se pune la dispozitie..super!
Vroiam sa imi fac analizele gratuite alea de trim. III pina plec la mare, dar cum dau telefoane si nu raspunde nimeni la ele, parca vad ca le fac pe bani si pe astea..pe 5 august m-am programat la amaliza de culturi de col si streptococ de grup B...le fac mai devreme ca plecam la mare 3 sapt. si nu am chef sa ma apuc sa le fac pe la Mangalia, ca habar nu am daca au vreun cabinet de analize bun!

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Simona, ce sa zic? dr mea stie de contractii si zice ca sunt Braxton Hicks si ca sunt normale. Mai ales daca nu esti la prima sarcina. Eu oricum iau no-spa, trei pe zi, si scobutil la nevoie. Am si cerclaj...ce as mai putea face? Daca dr. mea nu se alarmeaza, incerc si eu sa stau calma!

Edit
Simona, daca nu sunt prea indiscreta...ce ai patit acum patru ani? TI s-a deschis colul din cauza contractiilor nedureroase? Cate saptamani aveai? Of...imi pare rau, nu am stiut ca ai trecut prin asa ceva...
_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 24+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Eu iti recomand sa mai ceri si parerea altui medic. Exact asa imi zicea si mie doctorul data trecuta, ca sunt normale contractiile. Eu zic ca ar trebui sa mai iei si altceva in afara de no-spa. Eu mai am si 3 pastile de utrogestan pe zi, s-ar putea sa-mi dea 4 la viitorul control. Si daca se inrautateste situatia ma trece si pe Gynipral (cred ca asa se scrie, nu stiu sigur). Si nu sunt bune atatea controale pe masa.

22+

Mergi la inceput

Diana, nu esti indiscreta, din contra, cred ca ar trebui sa stie cat mai multe, sa nu pateasca la fel. Aveam placenta praevia, contractii nedureroase dar f dese. Sarcina mi-a fost urmarita f prost, nu am avut tratament corespunzator, la 32 de sapt l-am nascut pe Dragos prin cezariana. La prima vedere a parut ca totul este OK (APGAR 8), era un copil perfect dezvoltat, poate chiar mai maricel - 2100 g, dar nu a avut plamanii maturati (nu am primit nici tratment cu cortizon). Dupa nici 24 de ore au aparut complicatiile - hipoxie, hemoragie interna. Nu a trait decat 2 zile
Si ff important - acum sunt consemnata la domiciliu, inca de la inceputul sarcinii. Stau in pat, cel mult pe fotoliu si nu fac absolut nimic.
Sper ca nu te-am speriat prea tare

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

O saptamana minunata sa aveti dragelor, cu sutulete si miscari vioaie de la puii cei mici! Eu consemnez un debut de weekend groaznic, cu dureri de masele ce s-au lasat cu plansete si hohote, pentru ca efectiv nu stiam ce sa mai fac sa ma lase - am luat solpadeine efervescent, algocalmin fiola tinuta doar in gura si apoi scuipat...vata in urechi si siroaie de lacrimi in zadar. A venit noaptea, daca ma asezam in pat, mai bine ma omorai, daca ma ridicam si ma plimbam prin casa, parca mai trecea. Se facuse 3 dimineata si nu imi trecuse, ma luase pe la 7 seara. Groaznic...Se pare ca un pui de curent m-a devastat in halul asta... Ieri am papat la socrela numai bunatati...iar minunea a fost asa de cuminte azi dimineata, ca am intrat in panica, pana pe la pranz cand i s-o fi facut foame si a inceput si el sa miste acolo de bun simt.
Am trecut de azi pe programul de 6 ore...ceea ce inseamna ca la 3-3.30 pot pleca acasa...si asta e pur si simplu superb...

Leeloo
25 +

http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput