Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(62)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Vrabiuta,la ce clinica ai fost la Pop...ca stiu ca e la mai multe?Cum adica sa insist sa-mi dea CD...pai de ce dau atatia bani, nici sa nu vorbeasca cu mine, nici sa-mi dea CD...asta e chiar culmea.O sa-i spun de cum intru in cabinet ca vreau CD si ca o sa-l intreb diverse in timpul ecografiei.Eu sunt foarte curioasa de fel si nu pot sa tac cand o vad pe bebelina...

Ramo 20+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

am fost la diagnosis. cd iti dau, cum mi-au dat si mie, dar nu stiu cum poti verifica ce iti inregistreaza pe el...

impresii de calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

vrabiuta, si eu am patit la morfofetala de saptamana trecuta exact la fel: cateva filmulete din care nu intelegi nimic si niste poze...

quote:
citat din mesajul lui vrabiuta

buna dimineata gravidute!

am intrat sa va spun ca am verificat in dimineata asta cd-ul de la ecografia facuta de dr pop - eco morfologica de 21sapt - si sunt extrem de dezamagita... nu am nici macar 30 sec de inregistrare cu bb!!! sunt 6 filmulete de 3 sec fiecare. si la ecografie mi-a facut doar 2D, nu si 3D... ca cica nu era pozitionat bb bine (dar bineinteles ca tot 4 milioane am platit). sunt neagra de suparare, chiar nu ma asteptam la asa o surpriza neplacuta.
am facut eco morfologica la prima sarcina la sanador si am inregistrare cu toata investigatia, ma gandeam ca o sa am la fel acum, de pus in cutia cu amintiri a lui bb. dar asta e... la pomul laudat...

o zi frumoasa tuturor!

impresii de calatorie

Mona, mami de Antonia (22.06.2004) si bb2 pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Neatza fetelor....

Elilov ma bucur ca sunteti bine....

Ieri mi-a facut Herghelegiu un CD sau dvd,nu stiu ce e, de mare talent....vreo 30-40 de min....3d cu 4d.....si niste poze frumoase pe care le-a muncit ceva...ca era ala mic smucit rau din toate incheieturile...m-a costat 480 ron..dar sunt 100% sigura ca bebe e ok....pfiuuuu,....stresul a fost mare....Pentru cele interesante Herghelegiu a intrat in concediu pana pe 27 august....

...Vine unla mami...

...Poze bebe!!!...

LAURA 24+ Deniel Alexi
------------------------

AMR 16 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

mona - tot la pop? macar l-ai vazut pe bb 3D sau ti-au spus acelasi text cu pozitionarea?

impresii de calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

M-am uitat si eu pe CD-ul de la eco. Am 20 de minute, calittea u e tocmai super, imagine 2D si din cand in cand 4D, cand bebe ne aratafata, manutele, talpile, si evident, pasarica
Diana- am si eu o intrebare. La ce odisee ai zis tu ca au comandat fetele de pe bimbomarket?

==========
Corina 22+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

.....incep sa ma intreb de chilotii cu centura de la chicco.....

...Vine unla mami...

...Poze bebe!!!...

LAURA 24+ Deniel Alexi
------------------------

AMR 16 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Neata..am reusit sa imi fac si eu analizele de singe si sumar urina + urocultura...ieri m-am simtit mai bine cu burta si am luat mai putine no-spa..burta mea are 97 cm si jumatate deja! Uau..ce mare E!A voastra cit?
Ank felicitari pentru bebelina ..de groaza ce ai scris cu cerclajul si doctorul ala!
Amalia felicitari pentru bb de aproape 1 kg...uau..a si pentru pustiul David La multi ani!
Elilov nu stiu ce e cu durerea aia de zici tu..ti-a trecut?
Monicus multi ani de casnicie fericiti in continuare!
Diamisha e super ca ai atitea prietene gravidute..veti avea parteneri de joaca la bb...cred ca e normal sa fie miscacios micul "alien", asa ca nu te panica chiar daca iti mai arde cite una!

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

quote:
citat din mesajul lui Alexa.1983

.....incep sa ma intreb de chilotii cu centura de la chicco.....

...Vine unla mami...
alexa si eu ma duc azi sa- mi iau o centura de la tonus elast, daca vrei o poti vedea aici http://www.tonuselast.ro/?x=but&bid=6&act=models&id=69

...Poze bebe!!!...

LAURA 24+ Deniel Alexi
------------------------

AMR 16 sapt

23+ si mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!
Am venit la timp pt noul capitol...
Fetele noi... asteptam datele pt listuta.

27+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput