Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(62)
Raspunsuri - Pagina 20
Ramo2007 spune:
Buna fetele,
Elilov, stai cumintica in pat!
Fetelor si eu merg la eco pe 15 la Dr. Pop, pentru eco morfologica de trim II.Cand am facut programarea i-am spus tipei de la receptie ce vreau si m-a intrebat daca vreau 3D sau 4D si i-am spus ca 4D.Am intrebat-o pretul si mi-a spus ca e vreo 300 si ceva RON (nu mai stiu exact).Saptamana trecuta am intrat la ei pe site si m-am uitat la preturi si am vazut ca este si sreening pt malformatii fetale care e in jur de 400 si ceva Ron.Eu vreau s-o fac pe cea mai complexa, cred ca e ok sa-i spun si lui atunci pe loc, nu?Adica...nu poate sa zica...te-ai programat pt asta...nu ti-o fac pe cealalta...
Ramo
20+ 
Puiutul meu scump
monaraus spune:
Diana21, si bebelul meu la 21 sapt si 5 zile avea 440 gr cand am facut morfofetala si dr. POP mi-a zis ca e putin sub greutate, dar avand in vedere ca eu nu sunt o persoana cu greutate, nu e o problema mare. Toata viata mea am avut 40-42 kg si in cele 22 sapt am luat 4 kg. Eu ma speriasem ca e micut, dar daca zici ca si al tau avea atat...
Sanatate tuturor burticilor!
quote:
citat din mesajul lui diana21quote:
De-aia ne intelegem asa de bine, ca si io tot Taur sunt....cu ascendent.....in credit carduri, eventual...ca tare mi-au placut si uite cat trag acum!
Asta e faza zilei, clar! Auzi, ascendent in...credit carduri! Haaaaa, haaaaa, haaaaa!
Lorena, nu sunt, bre, slabanoaga, pe bune! Sunt modelul breloc, deci 50 de kile la 1,56 e mult! Plus ca altfel vazuta problema, am pus 8 kg pana acum!
BraveGirl, pai ai fetita mare, 500 g la 21s e mult! Al meu strumf avea 400g la 21s!
Eu nu inteleg de ce nu te-ar ajuta un cerclaj. Stiu fete care au facut asta la 24s sau chiar mai tarziu si a fost ok. De ce sa nu te ajute? Ah, poate din cauza contractiilor, nu?
Uitasem sa va pove ceva amuzant de la eco. Bebedoiul meu sta in burtica cu fata in jos!!! nu am mai vazut asa ceva!!! Efectiv era pozitionat transversal, cu capul in stanga si piciorusele in dreapta si cu...fata in jos!!!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel![]()
Dialoguri strumfesticu Bebedoi
24+
Asa creste bebe
Mona, mami de Antonia (22.06.2004) si bb2 pe drum
monaraus spune:
Carmendu, daca nu sunt indiscreta, cat costa sa nasti la Medlife?
quote:
citat din mesajul lui carmendu
alexa - eu nasc la medlife. si eu am auzit povesti cum ca daca nasti inainte de vreme sau copilul are probleme nu te primeste sa nasti la nic un spital privat.
mi-am intrebat dr de la medlife daca e adevarat. si mi-a zis si da si nu. adica, zice el "e doar o chestiune de costuri de farmacie".
ca daca se naste prematur sau are probleme si are nevoie de nu stiu ce fiole care costa si 2 mil una, trebuie sa le platesc. si daca trebuie sa stea in spital, la neonatologie mai mult de 3 zile, iarasi costa si tot asa...
pai daca am hotarat sa nasc acolo, inseamna ca-mi asum acest lucru, nu?
dar mi se pare complet aiurea sa nu te primeasca. adica tu te duci toata sarcina la un medic la privat si daca e sa nasti mai devreme de termen sau doamne fereste are copilul ceva, nu te primesc?!?!?!. a cui e vina?
si nu stiu daca a observat cineva, in romania, la spitalele private sau la medicii mai cunoscuti, se pronunta foarte des cuvantul cezariana.. normal, e mai usor pentru medic sa vina la program si sa taie, decat sa fie deranjat duminica de la picnic, ca nu stiu carei paciente i'a venit sorocul!
iar la clinicile private e mai usor sa taie. risc zero pentru copil, zic ei.23+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU
Mona, mami de Antonia (22.06.2004) si bb2 pe drum
vrabiuta spune:
ramo, si eu am vrut cea mai complexa investigatie... dar personal consider ca a fost mai slaba decat o ecografie de rutina facuta de medicul meu ginecolog (care imi face si 4D de fiecare data si ma costa 1 mil, nu 4). pe fisa mea scria screening malformatii fetale si am platit 390RON (cu reducere 10% pe cardul sotului).
poate insisti sa iti inregistreze toata investigatia, sau macar 5 min, nu cateva secunde cum am eu pe cd. si sa nu te astepti sa iti explice ceva, el dicteaza asistentei si tu asculti... am incercat sa intreb ceva, mi-a raspuns monosilabic si si-a vazut de treaba. eu dupa ce am iesit din cabinet m-am oprit direct la spital la medicul meu ginecolog, care era de garda pentru o a doua ecografie...
impresii de calatorie
Miky-ea spune:
'Neata,burtici!
Elliov,sa dea Dumnezeu sa dispara durerile,sa ai sarcina fara probleme,sa va simtiti bine si sa te bcuuri de bebe sanatos!![]()
VonHelen,ai grija de tine si de bebe!Hraneste-te bine!Sanatate multa!
Monicus,casa de piatra si toate cele bune,sa va iubiti mult si frumos!

Diamisha,nu trebuie sa te speri: de-acum incepi sa simti mult mai clar miscarile lui bebe.La mine,bebelina imi da niste picioruse cateodata de se vede burtica ridicandu-se...
Pup toate burticile si astept numai vesti bune!

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
andreyutza spune:
buna fetelor!
revin si eu dupa doua zile de absenta. m-am simtit si inca ma mai simt rau. am ameteli, se invarte toata casa cu mine, si ieri dim. dupa ce am baut un ceai l-am varsat. nu stiu sigur daca e o criza de bila (tinand cont ca doc mi-a spus ca am fierea cam puturoasa) sau e vreo anemie sau mai stiu eu ce. stau pe ceaiuri si covrigei uscati.
am reusit sa va citesc asa, printre picaturi.
Elilov ma bucur ca esti bine. ai grija de tine. 
Amalia sa-ti traiasca David! tare faza cu artificiile. si ce bebe 2 grasun ai!!!!
Anka, parerea mea e sa-ti mai faci o eco. si asa, o sa ai trei pareri. oricum cred ca feelingul tau e mai important. daca crezi ca e totul ok inseamna ca asa e.
Mirtha e in concediu? Pai atunci concediu placut!!!!!!!!
Simona ce face Raducu? s-a intors din tabara, nu? parca ieri trebuia sa apara. impresii??
felicitari pt rezultate fetelor care au fost la eco/control.
A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
18+ 
Ramo2007 spune:
Voi face ecografia morfo fetala de trim II si la medicul meu, pe 18 august, deci la 3 zile dupa Pop.Vreau sa am 2 pareri...am pitici pe creier???
O sa incerc sa scot cuvintele cu clestele de la Pop, ca doar n-o sa stau muta...si vreau filmulet ca lumea cu bebe, sunt tare curioasa cat o sa cresca in zilele dintre ecografii.
Ramo
20+ 
Puiutul meu scump
Ank83 spune:
quote:
citat din mesajul lui diana21
O sa fie bine, o sa vezi! De ce nu ramai la Grigoras? Sincer, eu cred ca e unul dintre cei mai buni dr. din Timisoara! Sau la Cioata! Prietena mea a nacut acum doua sapt. cu Cioata si a fost super multumita de el toata sarcina!
Uf...mi se face asa un dor de casa cand vb. cu tine! Fir-ar sa fie, vreau si eu sa merg la mama, insa e imposibil anul asta, cel putin! Cu avionul nu am voie, cu masina, nici gand atata drum...
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel![]()
Dialoguri strumfesticu Bebedoi
24+
Asa creste bebe
Pai chiar ma gandeam sa raman la Grigoras.La cioata e foarte greu cu programarile .... si a mai facut surprize sa nu vina la nasteri naturale
.Mersi de sfat.eeee las ca poate dupa ce nastem ajungi prin Tm si ne vedem 
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
vrabiuta spune:
ramo, eu pana la pop nu am mai avut ecografist care sa nu comunice cu graviduta despre bebelusul ei. eu nu sunt deloc muta de felul meu, ca de-asta mi-am si primit porecla "vrabiuta"
dar cand eu intreb ceva si el dicteaza asistentei si se uita la mine ca si cum l-as fi intrerupt in marea sa opera de arta... in sfarsit... neplacut. la fel si cu cd-ul, nici nu mi-am putut imagina ca trebuie sa INSIST sa am inregistrarea investigatiei. mi se pare culmea tupeului sa ai inregistrarea tarifata separat si sa dai cateva secunde aruncate pe un cd...
impresii de calatorie
Ank83 spune:
Va pupacesc pe toate si meg pana la spital sa imi duc adeverinta de la lucru 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito

. a cui e vina?