Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(62)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Buna dimineata burtici! astazi schimbam si noi semnatura...implinim 23 de saptamani si cred ca o s-o serbam cu un 3 in 1 matinal , asa de pofta!!! bebe ma trezeste dimineata pe la sase jumatate cu batai in burtica; astazi spre exemplu cred ca-i era foame pentru ca am mancat cam putin aseara si ma cam durea si stomacul.
deocamdata la noi durerile de burta au disparut. sunt convinsa ca o sa mai apara dar sper sa nu mai fie atat de insistente.

Eliov ai grija e tine! evita efortul fizic si cauta sa stai intr-o pozitie de relaxare pe care am gasit-o eu intr-o carte pt gravide : adica in semisezut, deci cu o perna mai umflata sau chiar doua la spate, iar sub genunchi o alta perna, care sa ridice putin coapsele si sa favorizeze circulatia!
multa sanatate!!!

23+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Buna dimineata, ladies!

Imi pre rau pentru fetele care au mici probleme, sper sa le remediati cat mai curand. Ma sperie toata povestea asta cu scurtarea colului...nu-nteleg cum naiba functioneaza colul asta...ba se lungeste, ba se scurteaza...ca doar vorbim despre aceeasi persoana, nu? Ori e scurt de la bun inceput si stii ce ai de facut, ori e lung si stai linistit ca nu ai nicio problema...

Aseara, am iesit la un restaurant cu niste prietene, eram o masa plina de gravide cu barbatii aferenti...de altfel, o mare parte dintre prietenele mele sunt insarcinate, cred ca vreo 7-8, dar eu am sarcina cea mai avansata, drept urmare ma asalteaza cu intrebarile...le-am recomandat cu caldura forumul ...dar ce vroiam sa spun este ca Sonia mea mi-a tras aseara cel mai tare sut de pana acum, a fost prima data cand am vazut foarte clar ca se misca burta...asta exact cand ma examinau toate indeaproape...ne-am speriat ingrozitor, mie mi se pare in continuare putin alien faptul ca imi misca ceva in burta, dar aseara mi-a inghetat inima...nu mai spun ca realmente m-a durut pe dinauntru...

Chiar vroiam sa le intreb pe fetele cu sarcina mai mare daca este normal sa se intample asa...mi-au trecut tot felul de ganduri prin cap...ca si-a infasurat cordonul pe dupa gat si se zbate...ca nu stau eu confortabil pentru ea si nu are loc...la ultima eco de sapt trecuta, dr mi-a spus ca s-a intors deja, era pozitionata cu capul in jos, si ca nu crede ca-si mai schimba pozitia pana la final...si devreme ce ii simt loviturile numai in partea superioara a burtii, ma gandesc ca tot cu capul in jos este si ca da din picioare...mai ales daca nu-i convine ceva...

Maine, imi duc o prietena care abia aflat ca e insarcinata la medicul meu si il pun sa se mai uite si la mine...m-ati speriat rau cu colul asta care face ce vrea...

Va doresc o zi frumoasa!

Diana

24+ Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna dimineata gravidute!

am intrat sa va spun ca am verificat in dimineata asta cd-ul de la ecografia facuta de dr pop - eco morfologica de 21sapt - si sunt extrem de dezamagita... nu am nici macar 30 sec de inregistrare cu bb!!! sunt 6 filmulete de 3 sec fiecare. si la ecografie mi-a facut doar 2D, nu si 3D... ca cica nu era pozitionat bb bine (dar bineinteles ca tot 4 milioane am platit). sunt neagra de suparare, chiar nu ma asteptam la asa o surpriza neplacuta.
am facut eco morfologica la prima sarcina la sanador si am inregistrare cu toata investigatia, ma gandeam ca o sa am la fel acum, de pus in cutia cu amintiri a lui bb. dar asta e... la pomul laudat...

o zi frumoasa tuturor!

impresii de calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Buna dimineatza gravidutzelor,
Noi implinim 3 ani de la nunta. Un eveniment frumos, de care vrem sa ne bucuram cu totii, impreuna cu bebitza noastra. Suntem in 19 saptamani si ne facem simtite in fiecare seara, fapt ce ne emotioneaza foarte mult. Ne rugam sa fie bine in continuare si astazi suntem si mai fericiti ca este anivesarea noastra.
Ne dorim sa fim cu totii sanatosi.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

vrabiuta stai linistita ca nu esti singura care este dezamagita si care simte ca a dat banii degeaba.
bine eu vorbesc de alt doctor, alta clinica, etc dar rezultatul a fost cam acelasi. am fost exact acum o saptamana si nu a reusit sa-mi prinda nici macar o imagine clara cu bb. si tot im spunea ca e prea putin lichid in conditiile in care eu am lichid in exces. iar pe cd mi-a dat vreo 40 poze dintre care doar vreo 10 sunt facute in 3D si restul in 2D, iar de filmulete nici nu poate fi vorba.
aa...iar imaginile pe care mi le-a dat sunt strict pe partea medicala deci sectiuni. singura imagine pe care o putem si noi admira este cea cu "cocoselul"...tot e bine!!!!!

23+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

buna dimineata fetelor!
vrabiuta asa am patit si eu .... acum 3 ani am fost la sanador si am o inregistrare super din care intelegi tot ce s- a masurat, tot ce s- a vazut ... TOT. acum am zis sa merg la noi la eco (pana acum nu era 3-4D aici) dar sunt dezamagita complet. drnu vorbea cu noi, a tras concluzia ca e bine, am citit eu la final ce greutate are si alte lucruri dar pe care el nu mi le- a spus. insista sa- mi arate ca e baiat (ceea ce oricum stiam de la eco anterioara), nu ma deranja dar in afara de asta as fi vrut sa- mi spuna si alte detalii care sunt un pic daca nu chiar mai importante. nu mi- a facut nici transpunere in 4D .... ce mai, nu mai zic nimic.... cd cu inregistrai de cateva secunde, o poza din care nu intelegi nimic .... sunt trista ca pt atatia bani nu primesti destula informatie

23+ si mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
suntem bine ...ne-am trezit cu bine fara dureri..bb e si el prezent la datorie...ma bucur ca am trecut de noaptea asta..si surpriza azi noapte l-am visat pe Arhanghelul Gabriel...deci cel de-al 2 nume al lui Dimitrie va fi Gabriel...cred ca totul va fi bine oricum daca azi apare cea mai mica durere sunt direct la primul doc pe care il gasesc
vreau sa va multumesc frumos pentru cuvintele voastre si incurajari
24+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

acuma merg sa stau linistita in pat sa previn orice bau bau
va pupaesc
24+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am schimbat si noi semnatura! A mai trecut o sapamana, mai am 18. (eu ma multuesc sa nasc si la 36 cu uterul asta al meu, dar sper totusi sa ajungem la termen).
Monicus- felicitari pt aniversare!
Diana- la mine la inceput contractiile erau nedureroase. Doar ma jenau. Apoi a inceput sa ma doara in lateral, asa cum ma dureau ovarele la ciclu. Ca in cele din urma sa devina dureroare rau...cu dureri de spate, col, rect...Cand m-am internat erau la 15 minute.

==========
Corina 22+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Multumiri BraveGirl. Suntem f incantati ca totul este bine.

Doamne ajuta! la toate gravidutzele sa duceti cu bine sarcina.
19+

Mergi la inceput