Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(62)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Corina, la sept.-oct comanda fetele de pe bimbomarket!

Vrabiuta, imi pare rau ca asta ai primit de la eco! Poate ca e o diferenta intre eco 4D si eco de morfologie, habar nu am! Si Pelinescu facea la fel, cand masura diverse, trecea pe 2D, dar eu am CD de 45 de min si cu imagini 4D. Uf, nasol...mai ales ca eu ti-am dat programarea la Pop, ma simt ca naiba!
Insa poti sa stai linistita din alt punct de vedere. El e foarte bun si sunt sigura ca bebe e ok, daca asa ti-a zis! Dr. mea a fost putin dezamagita ca eu l-am ales pe Pelinescu in loc de Pop...deci, cred ca e bun pe ce face!

Monicus, sper ca nu ma insel si tu ai zis ca bebe de 400g la 21s e sub grafic. Mai, nu are sens chestia asta pt. ca eu am pe foaie si varsta lui bebe dupa masuratori si greutate si era mai mare cu cinci zile fata de UM. Deci nu are cum sa fie sub grafic, daca scrie negru pe alb ca la 400g corespunde unei sarcini de 21s+5z.
Oricum, graficele astea au limite maxime si limite minime, bebe e in grafic si cu 350g (mai aproape de minim) si cu 500g (aproape de maxim). Deci stai calma, nu e mic deloc, la 400g e chiar la mijloc.

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 24+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Buna,
Multumim fumos Miky-ea.

Numai bine iti doresc si eu tie....

19+

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Multumiri Lorenpentru cuvintele frumoase.

Doresc la toate gravidutzele sa fie bine sa auzim numai de bine pe forum.

19+

Mergi la inceput

Buna Diana21
De unde ai scos ????????? ca.. eu....
Eu sunt in 19 saptamani. M-ai confundat cu cineva... Uita-te mai bine cine a spus....

Fii mai atenta....Diana21
19+

Mergi la inceput