Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(62)
Raspunsuri - Pagina 16
Ramo2007 spune:
Tuchi, eu de fiecare data cand merg la medicul meu , ma consulta si fac si eco...nu stiu daca chestia cu consultul o sa fie pana la sfarsitul sarcinii...nu ma deranjeaza...sunt cam dusa, nu?
Ramo
20+ 
Puiutul meu scump
Amalia spune:
Buna fetelor!
N-am mai reusit sa scriu in ultimele zile, dar am citit tot ce ati scris.
Azi am mers si eu la control, mi-a facut eco vaginala ca sa vada daca este colul inchis, nu mi-a spus cat este, dar mi-a zis sa stau linistita ca e ok. Apoi am facut eco abdominala, 2D, la care am aflat ca bebe are deja peste 910 grame si se prezinta foarte bine.
Mi-a spus sa continui cu Elevitul si ca imi va da sa fac analize la urmatorul control de peste 1 luna.
Si-a dat acordul sa plec miercurea care vine la mare 5 zile, mi-a spus ca pot sta si la plaja, pot face si baie linistita, totul in limite rezonabile, intre orele recomandate si cu protectie solara. Eu oricum am de gand sa stau numai sub umbrela, dar ma bucur din suflet ca o sa pot inota.
Sambata a fost ziua puiul meu mai mare, David, a facut 7 ani si l-am serbat la bunici la Ploiesti. S-a simtit foarte bine, a fost tare incantat de tot si faza haioasa a fost ca pe la ora 22, la hotelul de langa bloc au dat cu artificii (probabil era vreo nunta) s el incatta "ia uite ce frumos, au aflat de ziua mea" 

Va pup dulce, sa fiti sanatoase!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si
26+
Luca Gabriel
Ank83 spune:
Am fetitaaaaaaaaa /....Am carucior roz la semnatura 

Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
BraveGirl spune:
Amalia- sa-ti traiasca ambii flacai.910 grame..e deja ditamai baiatul
. Felicitari si pt colul ok.
==========
Corina
21+ 
My baby
Albumul meu
Ank83 spune:
Hai sa va scriu o poveste de rasu plansu , chair daca nu cinoasteti medcii din dotare.![]()
Am mers vineri la eco 4D la doctor Simedrea de la cab dr Cioata.Fetita e foarte bine ....si apoi vestea ca s-ar putea sa pierd sarcina in luna a 6-a din cauza colului nerefacut dupa prima sarcina
.Colul lung si inchis...dar punga sacului amniotic este putin intrata pe col si ar putea forta deschiderea colului .Si mi se recomanda cerclajul.
Dr de la 4 D imi suna doctorita ii povesteste ce si cum ...merg in fuga la ea la cabinet ma urca pe masa... intr-adevar colul inchis , dar pericolul aparea la ecografie.Dupa cateva discutii despre riscurile cerclajului decidem sa il facem luni.Ma internez vineri pentru injectii de 3 ori pe zi cu nospa si scobutil sa fie uterul relaxat.
Luni la vizita nu mi se da aprobare pt cerclaj.Era inlocuitor de sef pe sectie doctor Civig..Un imbecil si jumatate... care rastit zice ca nu imi face nimeni nimic asta inainte sa ma vada pe masa si fara macar sa se uite la ecografii.Pur si simplu nu se face in opinia lui cerclaj decat intre 6 si 12 sapt.Si ca e inutil..Ma urca pe masa se uita la mine in
ca la o vaca.Am iesit plangand din sala de consult.doctorita mea a venit sa ma calmeze.Plangeam de felul in care m-a tratat.Bineinteles ca in jumate de ora sotul era in spital sa il caute
...A vb cu el l-a luat putin mai tare pt felul in care m-a tratat si nu a vrut sa imi dea acord de cerclaj ...dar nici sa dea scris ca nu e necesar...ca doar nu e porst sa se incrimineze
.
Disperata reusesc sa ma strecor seara in programul doctorului Grigoras.Vroiam inca o parere sinceraaaaa la un ecograf bun.
Am fugit din spital la el la poiliclinica ..m-a primit imediat si verdictul a fost ca nu e nevoie de creclaj sau stat la pat e o sarcina absolut normala..
.Era sa ies in putza goala de acolo de fericire
...Si cand am plecat mi-a zis sa cer externarea pe propria raspundere cu semnatura sa nu stau degeaba acolo.Am ramas inmarmurita de ce frumos s-a purtat cu mine doctorul Grigoras...Tot respectul si am sa mai merg la el..poate chiar de tot.![]()
A doua zi domnul CIVIG a venit ...zambind de data asta sa imi zica sa nu mai cred toate prostiile ca nu am nimic si ca de fapt principala mea greseala a fost ca am tinut copilul si ca distanta dintre 2 sarcini e de 2 ani.(desi am nascut natural)
.I-am zis ca sunt atatea femei in situatia mea si nu au patit nimic si cica tot eu am ales varianta mai neortodoxa...Deci tot un tampit a ramas pana la sfarsit..
.
In final sper sa fie bine ca Dr Grigoaras sa aiba dreptate si am sa recomand tuturor sa fuga de un nebun ca DR CIVIG 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
BraveGirl spune:
Ank- felicitari pt printesa!!!!!!
Ce povestesti tu acolo e de domeniul SF-ului. M-am saturat cum ne trateaza unii medici. E inadmisibil...
==========
Corina
21+ 
My baby
Albumul meu
Miky-ea spune:
Anka,felicitari pt bebelina!Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si o fetita sanatoasa,frumoasa si voioasa!

Incredibila relatarea ta....
Amalia,La multi ani pt David,sa-ti traiasca baietii,sa fie sanatosi ,voiosi si vionici!

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
Ank83 spune:
Chiar ca de domeniul SF-ului e...Deci pareri 2 la 2 ...Voi pe cine ati crede ???
Eu ca sunt mai optimista vreau sa cred ca e bine am sa mai repet ecografii 4 D si o sa sper ca e bine ..
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
miram spune:
Stai linistita te storc de bani...mai rau este ca o fac speriindu-te exact cand ar trebui sa fi linistita...niste jegosi lacomi.Sunt convinsa ca e OK. Pe o prietena au anuntat-o telefonic dupa TT ca fatul are defect genetic...si a nascut o fetita sanatoasa. Dar nu a facut amnio si iti dai seama cum a stat. Idiotii nu au spus ca TT nu-i un diagnostic...
fa analizele ca sa te linistesti ...asta merita toti banii
Mira
20+
carmendu spune:
bravegirl, anes, miky ea - intru si eu in clubul vostru, numit colul scurt. saptamana trecuta era 3,5, acum este 2,8.
stau in pat si sa vedem cum o sa se prezinte si saptamana viitoare.
mai alexa - da' ce sexy esti tu, mamico! you sexy mother f...ker! bravo tie si bebicului din burtika!
anka - felicitari pentru fetita.
kita - si mie mi s-a intamplat la fel cu dr pop. o foaie mazgalita de asistenta lui din care nu am inteles mai nimic si nici dorctorul meu nu a avut rabdarea sa o citeasca. era bine ca cel mai des cuvant era "aspect normal".
mav - si eu m-am trezit zilele trecute cu dureri de pasa. dar erau asociate si cu dureri parca de ovare, in stanga si in dreapta. si acu' uite ca-mi zice ca mi s-a scurtat colul. stai si tu la pat zilele astea.
noi ne-am hotarat la un carucior inglesina zippy, dar din pacate nu gasesc culoarea care ne place. mie imi place sa fie cat mai colorat. nu-mi plac carucioarele negre sau inchise la culoare. vreau verde, portocaliu. frate, nu le mai faceti negre, copiilor le plac lucrurile colorate.
23+ 
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU