Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(62)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna fetele
alexa felicitari
anka felicitari si tie sa fiti sanatoase
fetele am si eu o intrebare'pe mine ma doare pe fund in sus asa am niste dureri ca fulgerul si apoi dispar peste catva timp iar mai simt , dar nu tot timpul este normal??????'
voi aveti asa ceva sau eu bat campii????
24+Dimitrie

Mergi la inceput

amalia la multi ani pentru baiatul cel mare si felicitari pentru bb mic sa gras
intreba cineva de zona zoster stiu ca eeste reactivarea varicelei...oricum trebuie sa ajunga la un doc bine informat
Zona zoster este o infectie cutanata virala determinata de virusul varicelo-zosterian (acelasi care determina si varicela). in cazul in care zona zoster sau varicela apare la o femeie insarcinata, exista un risc ca aceasta sa dezvolte o pneumonie virala care adesea poate fi severa, dar care, daca se rezolva nu influenteaza in sine dezvoltarea fatului. Pentru fat insa, o infectie materna cu virusul varicelo-zosterian poate da uneori malformatii congenitale datorate transmiterii infectiei transplacentar. Printre aceste malformatii congenitale se numara: corioretinita (cu afectarea analizatorului vizual), atrofie corticala cerebrala, hidronefroza (afectarea renala), defecte cutanate si osoase.

La o sarcina mai mica de 13 saptamani, aceste modificari s-au observat la numai 0,4% din cazuri. Se apreciaza ca riscul cel mai mare este in cazul infectiei survenite in perioada 13-20 saptamani de sarcina, perioada in care modificarile malformative au fost evidentiate in 2% din cazuri. Expunerea in timpul nasterii la contactul cu acest virus poate determina infectia fatului, care poate evolua de la forme usoare, caracterizate doar printr-o eruptie cutanata si pana la manifestari grave, care pot merge pana la o infectie generalizata cu afectare viscerala diseminata (in functie si de starea de sanatate a nou-nascutului).

24+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

carmendu,hai ca esti haioasa....clubul mamicilor cu col scurt..Imi pare rau sa aud asta,dar dragi burtici tb sa fim puternice: totul pt bebelusii nostri.Luptam ,da?Peste cateva luni ii vom strange la piept si vom uita toate aceste probleme!
Mama lui de col...

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Ceau fetelor
Abia am "aterizat " din delegtie de la Bucurest 2 zile ...uff da ce cald a fost , dar drumuuuuuul a fost incredibil de lung 8-9 ore mers ca melcul in special pe valea Oltului ..drum care intr-o tara normala/civilizata il faci in max 4 ore pe autostrada URASC TOTI GUVERNANTII DIN 90" PANA IN PREZENT sa nu fie in stare in atatia ani sa faca o autostrada (sau mai multe era ideal) sa lege colturile tarii .Se calatoreste in niste conditii groaznice si se mai mira de ce atatea accidente . Scuze ca ma descarc de nervi aici dar atatea hopuri si sarituri am luat in 9 ore incat si acum am senzatia ca sar iar soferul saracul a ocolit tot ce a putut .
Acum ma uit sa vad ce s-a mai intamplat cum va mai simtiti (bine sper ) , am apucat sa citesc doar intamplarea lui Ank83 ..incredibil ca un "doctor" sa se poarte asa cu o viitoare mama (in conditiile in care natalitatea scade vertiginos )...dar e ca si cu drumurile TRAIM IN ROMANIA , noroc ca mai sunt si persoane oneste si care te ajuta cum pot mai bine .
Scuzati-ma fetelor inca o data de tonul ridicat (era pt. toti guvernantii nu pentru voi )

Criss 22+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

multumesc tuturor de felicitari.....

Carmendu...adik sunt o fu.ker de mamici sexy ?!? sunt o forumofila ?

...Vine unla mami...

...Poze bebe!!!...

LAURA 24+ Deniel Alexi
------------------------

AMR 16 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Anca, oribil dr. ala!!! Eu de grigoras am auzit numai lucruri bune, e un super om in primul rand (a nascut o prietena cu el si a venit de acasa sambata noaptea pt ea). Daca mai eram acasa, in Timiosara, cu siguranta la el mergeam! De Cioata iar am auzit ca ar fi printre cei mai buni! Oricum, boul ala din spital merita sa fie luat de guler de sotul tau! Si ce faci pana la urma? Mai faci cerclaj? Eu zic ca ar trebui sa faci, daca la eco 4d s-a vazut ceva in neregula...Doamne fereste, dar decat sa-ti dai pumni in cap mai tarziu, mai bine faci tot posibilul sa fii in siguranta!

Mai, ma omorati cu colurile astea! Carmendu, si tu acum? Cum ti l=-a masurat? La eco abdominala?

Elilov, nu vreau sa te sperii, insa eu asa simteam contractiile la nastere, ca niste cutite in spate, chiar deasupra fundului! era o durere ascutita, care urca, atingea un punct maxim si apoi ma lasa. Ai grija, daca nu te lasa, du-te la dr. repede, nu sta asa!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 24+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

diana tocmai de asta imi este frica ca asa am simtit la prima nastere cand m-au apucat durerile nasteri de pe la 16.00 nu ma lasara daca continua trebuie sa merg la urgenta doc ai mei unul e localizat in buc altul in craiova..uff sunt tare amarata
daca patesc ceva il las pe sot sa va anunte.....sper sa fie totul ok si maine sa vb
24+Dimitrie

Mergi la inceput

Elilov, nu fi asa pesimista! Ia un no-spa forte si un scobutil si stai intinsa in pat! Incearca sa iti dai seama daca e o durere surda, continua, sau te lasa si te iau la intervale regulate! In caz de ceva, du-te la Urgente, o sa iti faca acolo niste perfuzii si o sa fie bine!

_

Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 24+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Amalia, La multi ani micutului David! Ce dragut a fost el la faza cu artificiile
Cat despre bebe, uaaau, e mult 900 g la 26 de saptamani, e un grasunic! Oricum, pe primul loc e bebe de Dandusa, care a sarit de un kg deja!

_

Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 24+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Elilov sper sa fie bine .Asa am simtit si eu ianinte sa nasc...dar doamne ajuta. .
Eu sincer nu stiu ce sa fac cu cerclajul .Pentru ca si sa il fac aiurea si sa nu fie cazul nu vreau ca si cerclajul are multe riscuri .Si am 2 4D-uri care se bat cap in cap .Sper ca Dumnezeu sa ma ajute si sa fac ce e mai bine pt mine si fetita

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput