Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(62)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

VonHelen Iosup mi-a zis ca pot lua 6/zi..Tutunaru ca pot lua oricite!
Monicabo mercic mult pentru informatiile legate de analize..sper sa reusesc sa le fac maine pe alea de singe!
Alexa acum ma uit la pat!

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Ne mai facem si noi simtita prezenta: mama bine, bebele bine....ma rog in limita minima a normalului; de stat nu pot sa stau in fund, daca stau 5 minute ma abuca batul si foiala si dupa altele 5 trebuie neparat sa ma ridic in picioare; imi atarna burta in fata caci este mare (duminica a fost ziua mea si la biserica preotul m-a intrebat daca nasc luna viitoare :)))
Mav multumesc de urari; La multi ani si pentru sot atunci;
Am fost vineri la eco la Pop, si am ramas cam dezamagita, caci la final mi s-a dat o hartie mazgalita de mana de asistenta de pe care cu greu intelegi ce se spune...in mare am inteles ca bebe e bine; la eco de tim I Dr.iosup mi=a spus ca se pare ca bebele are hipotonie pielocaliceala bilaterala (ceva in zona paratului renal), iar vineri Pop a spus ca este numai o problema fiziologica, dar ca numai Dumnezeu stie daca se va diminua pana la nastere sau nu; colul este de 3.1cm ( mi s-a spus ca variaza si la 2.9 in functie de cum este masurat); Stau bine cu Ir-urile, iar sangerare Dr. gine mi-a spus ca tot o sa mai am, dar am trecut de faza grea in care aveam cheagul de sange cam cat jumate de bebe;

Am obtinut si o realizare, adica am luat clexanele gratuit (Bebecris -dr mea nu a vrut pana acum la sfarsitul lui iulie sa imi dea reteta gratuita, si acum mi-a dat numai pentru 30 de zile);

La inceputul lunii septembrie o sa intru in comisie pentru medical caci atunci depasesc cele 90 de zile de concediu medical; A ajuns cineva la comisie pana acum?

Si mai am o realizare, adica dr. gine ma lasa sa plec in concediu cu masina (a spus ca nu imi da avizare pentru avion), si ca pot sa ma duc si la mare, dar sa stau sub umbreluta, imbracata cu o camasuta cu maneci, cu palarie si ochelari de soare; el e de acord cu masina ca daca nu ma simt bine pot s ail sun de pe drum si imediat sa fiu in tara ( caci i-am zis ca nu vreau la noi la mare, si nici la Bulgari ca nu mai gasim nimic bun la vremea asta pentru august)

Kitacu fulgulet +21-22s si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

In alta ordine de idei, va scriu ca Dr. Iosup are concediu in primele doua saptamani din septembrie, asta ca sa stiti daca intereseaza pe cineva;
Dandusa frumos carucior;
Mai scria cineva de carucior trio parca de la maxi cosi- eu sunt fan de marca asta -am avut cosulet separat(si l-am dat), si scaun de masina de cel pana la 18 kg, si pentru masina de oras am lut un scaun demontabil de cel pana la 36 kg, de la Inglesina si va spun sincer ca nu se compara (caruciorul sport il am de la inglesina si sunt multumitqa de el);
La capitolul carucior, scaun si patut inca le mai am caci nu ama vut cui sa le dau, si nici nu mai cumpar acum altele noi; Caruciorul e unul no name. de care am fost multumita si care a fost folosit cateva luni si apoi am trecut pe caruciorul sport inglesina trip pe care l-am foslosit cred ca la Andrei pana avea 2.6 ani;
Patutul este pliabil de la Brevi, si i-am cumparat salteluta separat cu ceva umplutura de cocos, si deaupra am luat o masa de infasat tot de la Brevi (de asta am fost chiar multumita caci l-am imbracat pe Andrei cam pana la un doi ani pe ea- eu am probleme de dinaninte de sarcini cu spatele asa ca este exclusa varianta aplecatului si imbracat copilul pe pat); Patul este din acela care a re fermoar pe laterala ca la cort si Andrei a fost incantat ca putea sa intre si sa iasa din patul lui (ma rog cand ii dadeam eu voie:))

Despre astea cred ca s-a mai discutat dar asta e.......n-am fost pe faza; sper macar sa nu fi fost pisaloaga,

Kitacu fulgulet +21-22s si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Alexa dragut patul, dar eu nu as da banii astia pe el..am avut unul de la Braza in culori vii, atit de fain, cu masuta de infasat si l-am carat peste tot..super trainic si am dat pe el cam 3 mil!
Kita sanatate multa si tie si lui Andrei sa se rezolve de la sine problemuta pina la nastere!

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Alexa, ma bucur ca ai venit cu vesti bune despre bebe.
Si eu tot patut Graco Electra Deluxe am luat, culoarea Geoffrey (inca nu stiam ce va fi bebe si am zis sa luam o culoare neutra).Tu ce culoare ai luat?

Ramo 20+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miram spune:

cum si cat de des se verifica colul asta?la morfofetala(19s)era 44mm scris pe hartie..cred ca ok.Am niste junghiuri dar am mai avut si nu prea le-am bagat in seama...nu sunt insupurtabile...sunt rare si asa cate unul, in plus de cateva zile e multa miscare in mine...
20+
Mira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Fetelor hop si eu cu o intrebare de "om de traista" dar chiar sunt curioasa in ce consta la voi o vizita la dr. ginecolog...mie-mi este tare teama de valve, maini si orice poate sa lezeze colul si asa deloc mare

Multumesc!
15+Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

tuchi eu nu am fost la niciun control manual ...mi-au ajuns eco si analize...colul era ok.....si sincer...nici nu am de gand sa fac asa ceva......

Ramo am luat bleu deschis cu galben sau vernil....

...Vine unla mami...

...Poze bebe!!!...

LAURA 24+ Deniel Alexi
------------------------

AMR 16 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miram spune:

Inafara de prima vizita..la 8s nu m-am mai cracit..are un ecograf in cabinet..mi-a facut cateva eco...2 cred si in rest chestii de genul ai contractii, trimitere la eco la giulesti analize...etc
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ireen- sa-ti traiasca printesa! E scumpa foc!
Alexa- ma bucur ca flacaul tau e bine.
Kita- chiar ma gandeam ce mai faci. Ma bucur ca esti bine.
Tuchi- pana acum eu mergeam la ginecolog cu analizele si ecografiile, el se uita pe ele imi spunea ce si cum. Imi raspundea la intrebari, asistenta ma cantarea si imi lua tensiunea. Cam atat. Acum, ca ma probleme cu colul, mi-a facut control pe masa. Ultima data nu mi-a mai facut si mi-a spus ca nu e bine sa umblam prea mult la col.

==========
Corina 21+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput