Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(62)
Raspunsuri - Pagina 14
loren@ spune:
Lorellay sper sa nu fie zz...dar oricum trebuie sa te vada un doctor..ai cumva dureri de oase, bubite, ganglioni inflamati?
Alexa misto patul..pacat ca noi nu vedem nimik!
zi mai bine siteul si pagina..fara www...
NU stie nimeni o bona disponibila din sept. si care sa stea prin zona Bld. Unirii? Caut fara incetare variante pentru mine, Bia si Larisa
..
Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena
25+
Alexa.1983 spune:
e pe bestkids .....pat,tarc si masa infasat Graco Electra Delux...poza 3
...Vine un
la mami...
...Poze bebe!!!...
LAURA
24+ Deniel Alexi

------------------------
AMR 16 sapt 

monicabo spune:
Lorena, T mi-a dat sa fac analize uzuale la medicul de familie (hemoleucograma, TGO, TGP, fier, Ca, Mg, timp coagulare, sumar urina) si culturi de col pt streptococul tip B (la medicover).
De chemat m-a chemat luna viitoare, si cu rezultatele analizelor.
La medicul de familie la fac gratis, iat la medicover, anul trecut analiza asta costa vreo 50-60 ron, cu rezultate in 7 zile lucratoare (o sa ma interesez daca e tot la fel).
Miki, imi pare rau pt catelusa ![]()
Vis a vis de clinicile private, eu personal nici nu as avea bani de Euroclinic, 50-100 mil, nici macar de Medlife, care parca e mai ieftin. Si plus ca daca Doamne fere, tot la stat ajungi. Asa ma duc direct la stat, data trecuta am nascut la Elias, acum tot acolo voi naste, si a fost ok. Chiar ok, nu am avut probleme, personalul acceptabil, si nu am cotizat f mult...intr-adevar nu e lux, dar cat stai pe acolo 3-4 zile, nu mai conteaza, pe urma tot acasa ajungi. Important e sa fie bebe bine! Si normal, si mamica!
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
22+
Ana Maria
Alexa.1983 spune:
apropo de spitalele de stat.....imi zicea acum Herghelegiu ca la prematuri, mai NOU, se plateste tot ce tine de ventilator, terapie, medicamente, cazare si la un spital DE STAT ...ptr ca nu au fonduri suficiente sa suporte cheltuielile statul...si plateste familia....a zis ca orice se intampla nasc cu el si el are grija de bebe indiferent ....si DA...Euroclinic are contract cu spitalul Polizu de transfer al prematurilor...eu dca nu nasteam cu Herghelegiu...eram la doc POIANA...care presteaza TOT la Polizu si Mediplus....
...Vine un
la mami...
...Poze bebe!!!...
LAURA
24+ Deniel Alexi

------------------------
AMR 16 sapt 

anes spune:
mav am vazut ulterior cum descriai simptomele. Eu zic ca sunt de la largirea oaselor, ligamentelor, nu este colul. Este ceva normal, dupa cum spunea dr. mea.
Eu zic ca ai intrat deja in trim III. Dupa unele masuratori se intra in trim III chiar de la inceputul saptamanii a 27-a.
26+ 
dandusa spune:
pe Crinuta am nascut-o in C-ta,intr-un spital modest,nu erau gandaci cum auzisem eu...
era ok...aveau camere cu plata mult diferite ca si confort/curatenie,dar nu mi-am permis la vremea aia...
nu am nici o experienta neplacuta din acel spital...(exceptie face epidurala...
),am avut copilul langa mine dupa 3 ore de la nastere...,am o cunostinta de la neonato care m-a ajutat f mult cu sfaturi/incurajari...a fost alaturi de mine ca o mama...si cel mai important lucru dr meu a fost alaturi de mine in tot timpul asta...
spaga am dat ca asa trebuie...,asa se face altfel nu se poate...si mie mi-era asa cumva sa intind mana sa-i dau plicul...,asa ca am lasat asta in grija sotului meu...el a impartit ce si cum...
aaaa,am avut parte si de o asistenta draguta care dupa ce ca am trezit-o sa vina sa-mi faca ceva de durere ca mureammmmm,mi-a refuzat spaga...![]()
pe bb 2 il voi naste tot in C-ta ,cu acelasi dr ,in acelasi spital...sper din suflet sa fie la fel de ok,sa plecam acasa cu bine,sanatosi etc...
acelasi lucru va doresc si voua din suflet...
,sa nasteti care unde doreste si totul sa decurga super
Mamica stralucitoare
26+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
VonHelen spune:
Loren 6 no-spa /zi? nu sunt cam multe?
mie dr. mi-a zis maxim 3; inainte sa-mi spuna treaba asta am luat intr-o zi 2 no-spa forte si unul normal la interval de 6 ore deci echivalentul a 5 no-spa; dar de cand mi-a zis max 3 nu am mai depasit doza.
22+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
Miky-ea spune:
loren@,sanatate multa si tie!
Anes,da se pare ca la echo 4 D la Chitescu colul avea 40 mm si vineri la control a zis ca era 30 mm deci cam mare diferenta
....
Monica...stiu ca asta e viata ..dar doareeee

Sanatate tuturor burticilor si fiti puternice pt puii vostri!![]()
Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
dandusa spune:
quote:
citat din mesajul lui Alexa.1983
e pe bestkids .....pat,tarc si masa infasat Graco Electra Delux...poza 3
...Vine unla mami...
...Poze bebe!!!...
LAURA24+ Deniel Alexi
![]()
------------------------AMR 16 sapt
f frumosss
,da' 850 ron scump al naibiiii zau...transport cat platesti?Mamica stralucitoare
26+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
Alexa.1983 spune:
transport gratuit....
...Vine un
la mami...
...Poze bebe!!!...
LAURA
24+ Deniel Alexi

------------------------
AMR 16 sapt