Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(62)
Raspunsuri - Pagina 11
simona_1402 spune:
Diana, ma bucur ca esti bine. Corina, la fel, tinem pumnii in continuare, sa nu mai ai nevoie de internare.
Alexa, trebuie sa te bucuri ca te intalnesti cu BB, de ce sa iti fie teama? Eu abia astept sa mai treaca o saptamana sa ma duc si eu la eco.
In legatura cu leucoreea, cred ca mai rar graviduta care sa nu pateasca asa ceva. Mie mi-a dat doctora niste ovule - Colposeptin (unul la 2-3 zile). Dupa 2 deja s-a vazut rezultatul, inca nu am intrerupt tratamentul, stau muuuult mai bine la capitolul udat, in schimb, oricat m-as spala, miroase tare dumneaei a clor ![]()
(sau asa mi se pare mie, poate sunt paranoica!!)
In seara asta vine Radu acasa
Abia astept, imi e dor de el
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
22+
Ramo2007 spune:
Buna fetelor,
Corina, ma bucur ca esti mai bine, incearca sa stai mai mult pe langa casa, daca pastilele iti dau stari nasoale.
Alexa, tin pumnii sa ne aduci vesti bune!
Of mai fetelor, eu mai am 3 saptamani pana o vad pe bebelina.Ma bucur ca e foarte activa, o si vad cum se misca prin burtica, s-o pape mama de balerina 
Ramo
20+ 
Puiutul meu scump
simona_1402 spune:
Si pe mine ma tenteaza un spital din Bucuresti pentru nastere, dar nu stiu inca ce sa fac. Doctorita mea a zis ca daca ma hotarasc sa plec imi recomanda ea unde, eu m-as duce dupa o sectie de neonatologie buna, pt ca la mine e risc sa nu ajung la termen. Dar m-a avertizat ca ar trebui sa ma mut practic in Bucuresti incepand cu 7 luni jumate, pentru ca, daca se intamapla ceva, nu mai am timp sa ajung. Si nici sa ma duc la control toata ziua nu voi putea - nu suport drumurile cu masina, la orice mica denivelare a drumului mi se contracta instantaneu uterul - am facut acum 2-3 sapt un drum de 50 de km si a fost groaznic. Inca nu stiu ce sa fac.
Pe de alta parte as putea sa incerc si sa raman aici. Doctora mi se pare OK, eu sunt cuminte, stau la pat si as avea ceva sanse sa ajung macar la 36 de sapt.
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
22+
anes spune:
Alexa
eu sunt dintr-un judet din Moldova
. La Herghe. m-a trimis dr. mea ca sa imi faca o eco morfo. atunci cand mi-a iesit TT prost. Daca Herghe VEDE TOT ce nu este in regula, pe mine nu poate decat sa ma linisteasca, inseamna ca BB al meu este OK. Stai linistita ca esti pe maini bune.
Dandusa
pai ce sa mai zic...!
Analizele din primul trim. au fost bune. Oricum, eu intentionez sa merg la medicul de fam si sa ii spun sa imi dea toate analizele care de fac gratuit in trim II.
26+ 
anes spune:
diana21
pai si mie mi se pare ca bajbaie, si nu de ieri! Nu am mai fost la alt dr. sa imi spuna ca este deschis colul, dar intentionez sa merg la Iasi la un dr. care este si ecografist bun.
26+ 
andutza_02 spune:
Salutare Burtici!!! Am fost 2 sapt la tara si nu am avut acces la internet:(((.Abia asteptam sa ajung acasa sa citesc ce ati mai facut...Eu am rezolvat problema cu maseaua de minte.Am fost la stomatolog si prea multe nu mi-a facut adica aveam maseaua fff cariata si pentru ca nu avea pe unde sa iasa se inflamase gingia si mai avea si niste cioturi pe care mi le-a pilit fara dureri...Dar mi-a spus ca dupa nastere o sa am o explozie de carii si ca ar fi bine sa ii calc pragul imediat dupa ce termin cu alaptatul...In legatura cu gingiile inflamate care m-au tot necajit vreo luna mi-am luat o periuta cu perii moi si o pasta pentru gingii sensibile.Va pup pe toate si sa auzim numai de bine.
Alexandra 17s cu 2 

mav spune:
Salutare, burtici!
Kita, cu scuzele de rigoare pentru intarziere, iti urez LA MULTI ANI FERICITI, CU SANATATE, IMPLINIRI SI BUCURII SI TOATE CELE BUNE!
Pe 27 l-am serbat si eu pe sotul meu!![]()
Fetele noi, va rog sa mai scrieti inca o data DN, UM si DPN pt listuta si va trec eu acolo!
Eu sunt morocanoasa, m-am trezit cu dureri de... pasa... Nu-mi dau seama de la ce ar putea sa fie (ca n-am avut contractii), dar parca mi se rupea in mii de bucati... Si sper sa nu fie colul!
Nu are cine sa ma duca la dr si singura nu pot merge. Plus ca am si grija lui Seb... la cine sa-l las?!
...Probabil ca abia diseara o sa ajung la dr mea la cabinet... daca oi ajunge...
Pt carucior inca nu ne-am hotarat... absolut niciunul dintre cele vazute nu ne-a facut sa-l cumparam... nu credeam ca o sa ajungem in situatia asta...
27+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
andutza_02 spune:
Vroiam sa va mai intreb ceva eu am intrat in 17 s si eram curioasa ce simti atunci cand misca bebe.Eu am 2 dar pana acum nimic sau poate nu mi-am dat seama avand in vedere ca e prima sarcina...Dar eram curioasa ca nu ratez momentul cu toate ca mama imi spune ca nu am cum sa il ratez...
Va pup.
Alexandra 17 S
loren@ spune:
Monicabo zi-mi si mie ce analize te-a pus T sa faci...Maine incerc sa le fac si eu, gratuit sper, in afara de alea de ginecologie!
Mav ai grija...eu simt niste usturimi prin zona..sa vedem ce mai iese pe la urocultura!
Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena
25+
lorellay spune:
Fetelor..ce ma fac..sunt in pat de vineri, ma doare ingrozitor spatele, asa cutia toracica de fapt, mai ales cand respir.Si am o stare gripala, ma doare rau capul, azinoapte am facut febra.
Am voie algocalmin injectabil?
Stie cineva sa-mi spuna ceva de ZONA ZOSTER?
Sorana 
21+ si
Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">
sunt...lo1.