Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(62)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Fetele, va multumesc ca va ganditi la mine. Am scris mai incolo ca sunt acasa, cu doaza medicmentelor marita. Azi am luat prima data la 6 o pastila de gynipral in loc de jumatate si m-a apucat batul. Tremuram toata, palpitatii. Nici nu am mai putut dormi.
Mie medicul mi-a zis sa merg la acelasi dr la eco si acelasi aparat ca sa vedem cum evolueaza colul. Fiecare medic masoara altfel si conteaza si aparatul.
Anes, Vrabiuta- felicitari pt eco!
Alexa- tinem pumnii pt azi!

==========
Corina 21+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

alexa azi facem galerie mare
'hai alexa!!!!!!!!'
24+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

aoleo....aoleo....aoleo...aoleo....aoleo.....

...Vine unla mami...

...Primele episoade!!!...

LAURA 24+ Deniel Alexi
------------------------

AMR 16 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Diamisha, si eu nasc tot la Filantropia si vad ca in aceeasi perioada ca si tine. Poate o sa fim colege ! Asa zice si dr. mea, ca asteapta mobilierul si e gata, insa eu incep sa-mi pierd speranta ca va fi gata pana la finalul lui oct. Pai numai acum fac licitatia??? Of, pai pana e gata si pana o monteaza mai trece juma' de an! Eu credeam ca sunt pe final cu tot si ca urmeaza sa se deschida luna asta. Doar asa zicea dr. mea, ca in vara se deschide! Pai mai e doar o luna de vara!

Oricum, daca vrei impresii din spital, eu am stat o noapte acolo cand am facut cerclajul, la 13s. Iti trimit PM!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 24+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Alexa, hai maaaaaai, o sa fie bine!

_

Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 24+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Hai ca-mi dau si eu cu parerea legat de spitalele particulare versusu cele de stat. Inainte sa raman insarcinata am cautat special un medic la Eoroclinic ca sa nasc la ei. Mi-am facut si asigurare de sanatate privata (aici e o poveste lunga, cu tzepe, ca sa vedeti ca si la privat se poarta, dar o s-o spun alta data). Totul roz si frumos pana cand raman insarcinata si merg la primul control. Ma intreaba docul unde vreau sa nasc. Eu, senina ca o flocirica, zic:EUROCLINIC!!! Mi-e groaza de spitalele de stat. Si incepe medicul sa-mi explice ce si cum. Adica daca nu am 37 se saptamani implinite nu prea ma primesc, la fel daca am o sarcina cu risc. Ei nu vor sa-si strice renumele. Mi-a zis ca nici un spital privat din Ro nu e pregatit pt copii cu probleme. Si nu ma refer ca are nevoie doar sa fie pus o zi, doua la incubator.
Si apoi eu ma gandesc si la costuri....daca te tin in spital cu bebe cateva saptamani, costurile se ridica la mii de euro. Si nu ma refer la 2-3....si daca situatia nu e roz, te transfera la spital de stat.
Nu ma intelegeti gresit, imi doresc sa nasc la Euroclinic, dar pun pe primul loc viata copilului meu.
Cititi povestea lui Sunsmile care a nascut la ei, fetita a avut probleme si a fost transferata de urgenta la Polizu. Si desi nu au ajutat copilul ala cu nimic, ea a platit in jur de 100 de milioane pentru o noapte. Pt ca pretul cezarianei la ei e fix, chiar daca nu stai cele 3 nopti incluse in pret, si a mai platit si 10 milioane noaptea de la incubator a bebelusei.

==========
Corina 21+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Diamisha, nu ai PM activat, asa ca iti scriu aici. ID-ul meu de mess e dia_simion, hai sa vb acolo sa nu monopolizam discutia aici, mai ales ca eu am tot scris despre Filantropia pana sa vii tu la odisee. Pupici!

_

Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 24+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Si eu cred ca tot la Filantropia ajung sa nasc. Sper sa fie gata aripa noua. La fel am auzit si eu, ca acum asteapta mobilierul si ca in curand ii dau drumul. Cand am stat internata m-au ingrozit conditiile, dar personalul a fost super. Pt asta cred ca are un merit medicul meu si iubitul meu sot care si-a sunat colegii si i-a amennitat ca-i omoara daca nu au grija de fetitele lui . Vreau sa va zic ca roiau medicii si asistentele in jurul meu. S-au purtat de nota 10 cu mine. Si sectia de neonato e ok. In patul in care stateam eu, fusese o femeie care nascuse la 6 luni, si dupa 2 luni a plecat cu bebe acasa.

==========
Corina 21+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Sa zic si eu 2 vorbe de spitale...daca as vrea as putea sa am banii sa nasc la o clinica privata, dar pentru mine a fost ok la Elias, chiar daca nu am dat pe spate de asistente sau de toaleta care era pe acolo...etc...e drept ca nu am avut o sarcina cu probleme, dar la mine la Bia totul a decurs perfect, inclusiv epidurala, bebelina a fost bine, sanatoasa, in fine..tot acolo o sa nasc si sper sa fie bine si de data asta! Doamne ajuta la toata lumea indiferent unde naste! Cred ca la o sarcina cu probleme conteaza foarte mult locul..si e foarte imp. sectia de neonatologie, dar mi se pare aiurea sa platesti o caruta de bani iar in final sa iti transfere bebeul la un spital de stat

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena25+

Mergi la inceput

Asa cred si eu, ce a povestit Corina despre Sunsmile stiam si eu si mi s-a parut ingrozitor! Eu nu as risca sa patesc asa ceva! Si culmea, copilasul era nascut la 38s, deci nu era prematur!

_

Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 24+

Asa creste bebe

Mergi la inceput