Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(62)
Raspunsuri - Pagina 12
ireen spune:
Buna la toate burticile am reusit sa termin de citit din urma ![]()
Dn- 25.01.1978
UM-19.01.2008
DPN-25.10.2008 ,fetita-Daria ,nasc la CFR2 ,dr Gherasie
Leucoreea e normala in sarcina cred ca majoritatea gravidutelor o au si la prima sarcina am avut si a trecut dupa ce am nascut la fel m-am chinuit si cu gingivita de sarcina care a trecut imediat dupa nastere.
Eu prefer un spital de stat acolo unde am nascut si prima data au toaleta la fiecare salon asistentele sunt f dragute chiar si fara spaga
Nu sunt deloc incantata de sitemul privat desi lucrez in el am lucrat 5 ani la stat pe o sectie de hemodializa s-a privatizat si am lucrat inca un an pana am intrat in medical pentru ca nu mai suportam stiu ce se ascunde in spatele acestui sistem 
![]()
Sa va prezint Daria la 22 de saptamani http://www.youtube.com/watch?v=0egz3F1uWQI
pupici
27+
Edi
BraveGirl spune:
Lorellay- imi pare rau ca nu te simti bine. Eu stiu ca avem voie algocalmin, asa ca nu vad de ce nu si injectabil. Nu stiu nimic despre zona Zoster.
==========
Corina
21+ 
My baby
Albumul meu
Ramo2007 spune:
Lorellay, cel mai bine e sa consulti un medic...daca faci temperatura trebuie sa stie si ginecologul...sanatate multa!
Ramo
20+ 
Puiutul meu scump
ireen spune:
lorellayiti doresc multa sanatate Despre "Zona zoster"- http://www.romedic.ro/boli/Zona_Zoster_0799.html
Trebuie sa vorbesti cu dr tau .
Eu stiu ca cel mai bine se vede colul la eco intravaginala.
27+
Edi
mav spune:
Lorena, pe mine ma doare (ca si cum vor oasele& muschii sa se desfaca
), nu ma ustura. E f ciudat... si daca astept inca 3 sapt pana la programarea mea la dr....![]()
Lorellay, stiu ca zona zoster e data de virusul varicelo-zosterian (probabil luat pt a doua oara; eu asa am inteles, ca prima data faci varicela, apoi zona zoster
) si fiind o boala infectioasa... nu-i chiar grozav s-o faci in sarcina. Insa stiu o mama care a avut zz in sarcina, habar n-am daca a tratat-o cumva, insa baietelul ei este superb. Pt mai multe info, da si tu o cautare pe net si trebuie neaparat sa discuti cu un dr infectionist!
27+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
diana21 spune:
Mav, eu stiu ca oasele bazinului, exact in zona aia pe unde va iesi bebe
se largesc putin in sarcina din cauza ligamanetelor care se slabesc. Si eu am dureri in zona aia, insa sunt sigura ca sunt oasele, adica simt exact unde e localizata senzatia dureroasa. S-ar putea sa fie asta?
Daca e colul, simti cumva in interiorul vaginului, si mai sus...nu stiu cum sa-ti explic, dar eu, dupa cerclaj, stiu exact unde e colul. E mult in interior, cam prin zona pe unde erau ovarele pe vremuri
(cica acum sunt mult mai sus pt. ca se ridica odata cu uterul)
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
cu Bebedoi
24+
Asa creste bebe
diana21 spune:
Uaaaau, Mav,acum am vazut! Tu ai intrat deja in luna a saptea, felicitari!!!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
cu Bebedoi
24+
Asa creste bebe
diamisha spune:
diana21, din pacate sunt la munca si nu pot intra pe mess de aici si, din pacate, nu am reusit sa descopar cum se activeaza.
am vazut ca avem exact acelasi DPN, dar nu stiam ca nasti si tu la Filantropia. m-ar ajuta niste impresii de la fata locului.
daca ti-e mai usor sa-mi scrii acum, te rog sa folosesti adresa mea de email de la munca: diana.misa@otpbank.ro sau cea personala dduhanov@gmail.com (Duhanov era numele meu de fata...). daca nu, ne conversam pe mess mai pe seara.
multumesc mult.
Diana
24+
Sonia
Miky-ea spune:
Diana,din pacate catelusa mea adorata a murit...a fost un soc insa incerc sa-mi revin ca imi face rau stresul..De martea trecuta pana vineri mi s-a scurtat colul cu 1 cm...

Burtici,eu sunt de ieri internata ambulatoriu,medicul mi-a interzis sa mai merg la munca...mi-a zis f serios: repaus total...Nu sunt obisnuita sa ma odihnesc atat,dar pt binele printesei tb sa fac totul!Ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine!
lorellay,parerea mea este sa consulti medicul.Nu merita sa risti.
Mav,multa,multa sanatate!
Burtici,multa sanatate si vesti bune!
Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
mav spune:
Diana... sper sa fie doar ce zici tu... Si eu simt destul de bine unde e localizata durerea, dar nu stiu sa explic...
Si totusi... parca n-ar fi colul... Atunci cand am avut mici probleme cu el, simteam altfel. Nici nu stiu ce sa fac, daca sa ma duc sau nu la dr, ca si "urgenta"... Daca as fi avut cum sa ajung dimineata la spital, era ceva. Mi-e tare urat
sa astept la usa cabinetului si sa ma "bag" atunci cand nu am programare....
...Cat despre luna a 7-a... merci!
Dupa calendarul dr. de fam., abia de sapt viitoare (dupa 5 aug.) intru in luna a 7-a....
...Oricum, parca se simte trim. al 3-lea... au inceput toate alea: dureri, gafait, somn prost, ganduri care mai de care, panica pt ca n-am pregatit "cuibul", etc.... ![]()
27+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)