Bucurii de sept-oct 2006 (136)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Raluci, la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita si norocoasa si mereu bucuroasa (merci ramo)

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

La multi ani Raluca,fetita de Xandrutza,sa fi sanatoasa,norocoasa si sa-ti bucuri parintii mereu.

Eloise bine ca au iiesit analizele ok,in rest ce sa-ti zic la mine M a fost mai mereu constipat,acum vad ca iese ok si inca mult,nu stiu de la ce ca oricum nu mananca mai nimic.

Meme1 multumim ca o ajuti pe Roxana saraca aseara abia o adormise pe Daria si se chinuia cu Victorasu tinandu-l la distanta de camera ei (ca altfel o trezeste si pe ea).E tare greu cu colicii astia rai.

Io nu-i inteleg frate pe unii sa iei un tub de Infacol cu 15hai 20 ron si sa-l vinzi de la 60,70,80 ron mi se pare prea mult,hai ca-ti pui un suta la suta da deja exagerezi mai ales ca este ptr un bebelus care sufera frate (am dat pe google sunt o gramada care au facut din asta un buissness)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

lilina, chiar m-am amuzat cu patania lui Vladone , ia copilul de unde nu-i!; e de ras, dar saracutul cred ca s-a si speriat.
eloise ma bucur ca ati avut un we frumos la munte si mai ales ca, Vladut s-a comportat frumos cu verisoara lui.

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Helllooooooooooooo

I'm back in business!!!

La multi ani Mirabela sa fii sanatoasa, fericita si implinita alaturi de familie!

La multi ani Raluci, sa cresti mare si frumoasa, norocoasa si fericita!

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Multumim fetelor!
Ramo
Lilina, amuzant Vladone!
Sper sa se rezolve cu Infacolul pentru Roxana. Ce bine ar fi. Meme
Sephora din pacate sunt multi oameni pe care ii intereseaza doar propriul buzunar...
Andra, ma bucur pentru Vladut.

Alexandrina 31+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Lilina ...mititelul...sper ca nu s-a lovit prea tare! azi sper ca ne vedem ...ce zici?

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

M-am intors. A fost f bine la socrii, copii au fost fericiti: Petru cand m-a vazut a zis: "In sfarsit familia noastra e iar impreuna, s-a reintregit ca un puzzle!", mi-au dat lacrimile...
Urez si eu La multi ani!, cu intarziere, sarbatoritelor din aceasta perioada.
Fetelor, nu stiu, am luat-o eu razna sau chiar a innebunit lumea: am vazut niste bone...de la 10 mil in sus. Si cereau 10 milioane in conditii de max 9 ore pe zi, fara we,cu mancare, cu concediu 2 luni pe an, fara menaj, un singur copil. Nu mai zic ca a venit una, cum a intrat pe usa fara sa ma intrebe de copil, de conditii, nimic, a zis direct: "sper ca barem 10 milioane imi dati, ca altfel nu avem ce discuta", iar alta incepuse: "pai ma gandesc daca sa vin sa va ajut sau nu", de parca imi facea mie o mare favoare..
Sunt tare suparata cu bonele astea...

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Alexandrina, LA MULTI ANI, cu intarziere, Ralucai, sa fie sanatoasa si sa aiba noroc in viata!

Eunice, cat de istet e Petru! Cred ca te-a impresionat mult...
cat despre bone... nasol... Intr-adevar, cat tupeu!

Lilina, amuzanta patanie, bine ca nu s-a lovit deloc. Si Vladut a cazut acu' doua nopti pentru prima data din pat, in mijlocul noptii, plangea speriat dar nu se lovise, s-a linistit imediat.

"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani Raluci!
Xandrutza, sa va traiasca printesa!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Am vazut multe poze ...toate din capitolul asta, cu copii care mai de care mai frumosi si mamici sexy ...o sa le vad si pe cele din cap. trecut pe care le-am ratat.

Sephora felicitari pt deschidere, mult succes si spor la clienti.Mi-au placut si amplasamentul si rochitele, tot...

Ramo ..."mogaldeata' ta are aptitudini serioase de soferita si navigatoare...Pup curajoasa mica si frumoasa...ii sta asa bine motzata

Mirabela si Gety f frumoase si pozele voastre de la mare. Mira tu arati excelent...iar copii sunt niste frumosi ...le-a placut tare mult la balaceala

Roxana...sunt atat de frumosi impreuna, Victoras cu Daria...Daria vad ca radiaza de fericire si bucurie cand este cu el...e toata un zambet...si in pozele cu tine si ei 2 va sta asa de frumos...

Felicitari si piticilor care s-au acomodat excelent la gradi/cresa - Mahias, Vladut si Dudu - sunt adevarati baieti...

Scumpik...cu intarziere mare iti urez si eu Casa de piatra...lasa ca nu e tarziu sa va sarbatoriti cu prima ocazie cu care va revedeti...sa vezi atunci sarbatoreala pe capul vostru ...cu "passion"

Adina...imi pare rau...dar ai incercat macar? Cum au reactionat?

Princess cum mai este Rares?

Festina?????

Danidani?????

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput