Bucurii de sept-oct 2006 (136)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Gata am rezolvat-o pe Roxana, i-am trimis PM.

Dar n-am gasit decat 9 flacoane....era tot stocul din farmacie.

Nici eu nu inteleg cum poti vinde cu 60 ron un flacon de picaturi....eu una n-as avea inima pentru asa ceva...

In fine, bine ca s-a rezolvat...a avut noroc Roxana ca am apasat din greseala link-ul de la topic-ul vostru si asa am citit fara sa vreau....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Salutare...
Nu am mai scris demult...
Vreau sa va spun si eu ca am inceput operatiunea "dezvatatul de d-na Suzy". Exact cand sa incep...am citit experienta voastra Itzy...si am luat un avant mai puternic. Asa ca de 3 zile, Reby a crescut maaare...are toti dintii si acum nu mai poate sa o tina pe suzy in gurita, pt. ca o musca si se strica. Numai copiii mici care nu au dinti pot sa doarma cu suzy. Nu m-a crezut...si a pus-o in guritza...si surpriza: suzy s-a stricat (in prealabil am taiat-o eu). Cand a vazut ce s-a intamplat...mi-a spus: "nu e buna suzy mami, e stlicata" si a luat-o si a pus-o in sertar. Apoi si-a luat ursuletul cu care incepusem sa o obisnuiesc de vreo saptamana (ca sa aiba un inlocuitor dupa ce se trica suzy) si a spus: " Eby maie...nu nani suzy, nani uculetzu"...si s-a pus sa faca nani.....si da' de unde somn??? Am stat atunci cu ea aproape 2 ore, timp in care s-a foit, a incercat sa imi spuna ca vrea dincolo, in camera, ba la baie, ba voia papa, ba apa...dar nicidecum somn. In orice caz pe suzy nu o pomenea. Intr-un final, cand a obosit rau de tot, a inceput sa planga usor...si imi spunea incontinuu: "mami...mami...mami..." ...dar nimic altceva. Deja cand incepusem sa cred ca nu mai am scapare (imi dadusera si mie lacrimile deja), era sa i-o dau...insa tocmai atunci s-a intors pe o parte si a adormit. A fost o noapte relativ usoara. S-a trezit de 2 ori, am luat-o cu mine in pat si s-a culcat la loc (dupa care am pus-o iar in patut)...dar nu a cerut-o. Ieri seara, a fost mai usor...s-a foit vreo jumate de ora si iar a cerut de toate ...insa pana la urma somnul a rapus-o. Aseara nu a durat decat 5 minute si a adormit. Nu m-am mirat deloc...pt. ca avand in vedere ca de cand suzy zace in sertar stricata, Reby nu mai doarme deloc la pranz, toata ziua e ca un zombie mic, nervoasa si cu ochii rosii. Nu stiu daca e bine...deja am tras si eu cateva reprize de plans. Cand o vad asa ma doare tare sufletul... dar ma linisteste faptul ca a acceptat usor ce i s-a intamplat prietenei ei cele mai bune. Se intreaba singura: "Unde-i suzy?" Si isi raspunde singura: " Buba suzy...e tlicata...adica numai copiii mici nani suzy...Eby copil maie" se duce la sertar, se uita la ea...si o pune la loc.
Nu stiu cum o va afecta lipsa somnului de amiaza...e foarte obosita zilnic...chiar de cand se trezeste...chiar daca doarme pe noapte cam 11-12 ore. Sper din suflet sa isi revina la obiceiul ei de a face nani la amiaza.
Si uite asta este pana acum experienta noastra. Poate ajuta pe cineva...
In rest suntem destul de bine...mananca bine...parca s-a mai ingrasat. Sunt insa foarte curioasa...in ce stadiu sunt copiii vostri in ceea ce priveste mancatul bucati....pt. ca Reby inca nu accepta sa ii fie mancarea prea mare. Doar ciorbica o accepta asa cum e ea...cu bucati de morcovi, patrunjel, cartofi, mazare etc. In rest...totul trebuie facut bine cu furculita sau dat o tura la blender, doar putin, cat sa se faca bucatele mai mici (pt. ca nici pasta nu-i mai place...i se pare gretoasa). Sunt foarte curioasa cum sunt majoritatea la varsta asta.
Va pupam si va dorim muuulta sanatate

_

Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Uitam: Roxana, am vazut pozele voastre, sunteti superbi toti trei!
Tu esti stralucitoare iar copii tare scumpi.
Multumim tuturor pentru urari si felicitari!
Eunice, multa bafta, sper sa gasesti o bona ok din toate punctele de vedere. Tare dulce Petru, m-a emotionat si pe mine.
Lakioana, Narcisa intr-un timp refuza piureurile, in perioada in care daduse de bucati; acum mananca orice, in orice forma. Succes cu suzy, mai bine zis sper sa se reobisnuiasca Reby sa doarma la pranz.
Meme, ma bucur ca ai rezolvat-o pe Roxana.
Andra, bine ca nu a patit nimic Vladut. Narcisa mai cade din pat, dar la cum se foieste in timpul somnului nici nu ma mir; noi punem langa pat pernele de la canapea, sa cada pe moale.
Itzysor, ma bucur ca esti back in bussines.

Alexandrina 31+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Scuze...eu doar cu ce ma doare...
La Multi Ani si multa sanatate Ralucai!!!
La multi ani Mirabela! Multa sanatate iti dorim.

Vreau sa va spun ca, cred ca am scapat de suzy cu adevarat. Am reusit sa o culc pe Reby acum de amiaza...de fapt ce spun...sa o culc? S-a culcat singura langa mine cand m-a vazut ca "dorm". Si-a luat ursuletul in brate, s-a pus cu capul pe mana mea dupa ce m-a pupat de einshpe mii de ori (timp in care spunea: "a mea mami...nu a lu' oameni"...nu stiu ce-a vrut sa spuna si cu asta)...si dusa a fost in lumea viselor. YUPIIII !!!!!!!! Sunt extrem de bucuroasa. Si de data asta nici macar nu a mai mimat deloc sunetele suptului din suzeta, cum o facea pana acum. E super sentimentul. Au avut dreptate alte fete: iti trebuie nervi de otel.

In privinta mancatului, nici Reby nu mai suporta piureurile...ci doar cele care contin niscaiva bucatele...dar nu foarte mari (ca de exemplu de marimea morcovelului taiat din ciorbica). Dar nu reusesc nicicum sa o fac sa manance normal...ca si noi...de exemplu tocanite (pe care nu le poate vedea), macaroane cu branza, ghiveciuri etc...

_

Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Roxana, nu e nevoie sa imi multumesti...am facut doar ce oricine altcineva ar trebui sa faca intr-o lume normala.....

Cat despre cei care exploateaza la greu acest medicament, n-am cuvinte...nici n-am avut idee pana azi....dar voi trimite oricui va avea nevoie la pretul din farmacie fara nicio problema.

Sa fim cu totii sanatosi si sa ne bucuram de cei mici, asta conteaza cel mai mult!

Pupici tuturor,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Meme1 Multumim ca ai ajutat un Victoras mic si suferind,asa e cu lumea hapsana,probabil nu au trecut prin asa ceva sa vada cata suferinta pe un biet bebelus.

Roxana vazut pozici foarte scumpi amandoi,doamne ce diferenta e intre unu si altul,cand vad bebelusi mici asa pe strada nici nu-mi vine a crede ca am avut si io asa o gaza mica.

Itzy multumim,daca ma mut acolo va fi al meu,asa la departare doar produc ptr el,duc munca de lamurire cu sotu sa ne mutam.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor!

Se pare ca toata lumea-i in concediu,va culcati cu mine va sculati cu mine se pare.
O zi buna va doresc si sa inteleg ca azi dau eu fresh-ul de portocale,cafea nu va dau ca stiti ca eu nu consum.O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi!
Sephora, saru`mana pentru fresh-ul de portocale.

Alexandrina 31+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

neatza...se vede ca e vara ...vacanta...

Lakioana, bravo felicitari pt Reby. Este o fetita foarte isteata. Cred ca are un potential f mare...o sa vezi pe viitor.
Acelasi sentiment de bucurie, incantare si satisfactie l-am avut si eu...parca nu imi venea sa cred ca a renuntat asa usor. Parerea mea este ca deja acum sunt mai maricei si ne intelegem altfel cu ei. Stii ca eu am mai incercat prin aprilie-mai...fara niciun succes.

Eu chiar ma gandeam ca parca e coincidenta sau poate ca nu...faptul ca la 10 luni deja mergea f bine prin parc fara sa o sustin eu, iar acum la 1 an si 10 luni, deci exact dupa un an a avut alt progres - renuntarea la pampers si la suzeta. Ma tot intrebam daca este intamplator sau nu...

Meme si te mai asteptam ...mai des. am vazut poza cu Ana Maria si Andrei. Sunt f. frumosi, sa va traiasca...ce mare a crescut si papusica ta, tiza noastra

Xandrutza numai bunatati ne oferi dimineata...uite-asa ma ingras eu

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Aseara ne-am intalnit in parc cu Roxana, Daria, nepotelul Victoras, lilina, Vladut, Adriana_mica si Dudu. Toata gashca . Sunt asa de haiosi toti...

Eunice ...vreo bona ceva la orizont?...vreun interviu?

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput