Bucurii de sept-oct 2006 (136)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

buna, fetelor!

M-a anuntat Sephora de faptul ca Meme vrea sa ma ajute, din pacate cred ca am trim mesajul prea tarziu... asta este, om vedea ce-om face.

in weekend ma descurc mai greu decat in timpul saptamanii, ca nu mai vine mama la noi, asa ca nu reusesc decat foarte greu sa intru. ieri am facut rost de un infacol, multumita unei prietenecare cunostea pe cineva care aduce din Anglia. din pacate pt mine se vinde destul de scump in Romania (l-am luat cu 60 roni) si se termina intr-o saptamana cred. asa ca nu imi voi permite sa iau de la aceeasi sursa, m-ar falimenta. stiu ca in anglia consta cam 3-4 lire, ceea ce e un pret normal. am inceput sa-i dau de ierisi deja vad efectul. e ceva mai linistit, nu de tot, are si perioade de crize, dar nu la fel de puternice si de lungi.

va pup si va multumesc celor care mi-ati raspuns.

incerc sa pun cateva poze cu noi, sa vad daca reusesc. in ultimele poze veti vedea costumele primite de la lexi, foarte bine ii vin, sunt frumoase si usor de pus (un avantaj din pctul meu de vedere).

www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?UV=109791020950_15719348613&collid=19502908113.42874477613.1217790038623&page=1" target="_blank">Daria&Victorasul, ingerii mei

Roxana, mamica fericita de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

LA MULTI ANI Mirabela!, sanatate, multe bucurii si noroc in viata iti doresc!

"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Roxana sunt niste dulci copilasii tai, si amandoi seamana fantastic cu tine! Mi-au placut pozele cu Daria care-si bea lapticul langa Victoras si cele in care purtati amandoua niste rochii asemanatoare.

Noi am fugit de-acasa weekendul asta. La cabana, ca de obicei. Marea bucurie si surpriza a fost faptul ca V s-a intalnit cu verisoara lui (cu 8 luni mai mare) pe care n-o mai vazuse din octombrie trecut, si s-a jucat cu ea aproape normal , nu s-a mai speriat deloc, s-au balacit in aceeasi piscina, au alergat impreuna... A fost incredibil de bine, nici nu speram sa-i treaca asa de repede fobia de copii. (cel putin acum indraznesc sa sper ca i-a trecut

puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

"LA MULTI ANI!" Mira, viata lunga si fericita iti doresc!

Fetelor, eu am omis sa va spun data trecuta ca ne-am intalnit de vreo 2 saptamani cu beatrix, e o tipa super , f. prietenoasa si deschisa. Din pacate vizita a durat f. putzin, insa ne-am simtzit bine si copiii s-au jucat nesperat de frumos impreuna. O sa va arate ea eventual poze cand se va intoarce din Romania.
Desi un lucru am sa-i reprosez, si-anuma ca mi-a bagat zanzanie in familie... si-anume era s-ajung la divortz cu sotzul din cauza de praline belgiene... .

mexxa, ma bucur s-aud vestile bune de la voi.

itzy, eu nu ma mai laud cu nici un progres in privintza suzetei, efectiv n-am nervi pt asa ceva, si din moment ce ai mei mananca namol, flori, nisip si alte badiganii nu cred ca ii sperie pe ei un fir de par, ei nu-s asa simandicosi ca domnisoara ta .
Dar i-am urmarit seara de seara pe monitor si am observat ca dupa ce au adormit le si scuipa din gura, si noaptea eventual mai striga dupa ele, dupa care iar le scuipa, asa ca m-am hotarat sa mai aman (ziua nu le primesc deloc de mai bine de 10 luni).

O seara faina va doresc, poate mai intru, sa vad ce zice sefu' :).

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui maria79

Eloise, ecoflorina este echivalentul Biotics-ului pe care il folosesc unele mamici?

Maria, se pare ca e un produs similar, da. Eu insa nu i-am dat niciodata lui Vlad, doar mi-a fost acum recomandat de alte fete. Eu cand a fost cazul de antibiotic i-am dat Biotics baby.

Si ca a venit vorba de probleme digestive... vineri am primit rezultatele de la analizele mai amanuntite de scaun (chimism, cea pt depistarea unei eventuale micoze, coproparazitologic repetat) si sunt toate ok. Nu imi dau seama ce poate avea, incat ii persista tulburarile astea de tranzit atata timp. O sa mai trecem din nou pe la pediatra sa vedem ce ne mai recomanda.

puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui AdinaF
nu cred ca ii sperie pe ei un fir de par, ei nu-s asa simandicosi ca domnisoara ta .

La asta ma gandeam si eu in ce-l priveste pe V... la cat e de disperat dupa suzi cand vine ora somnului nu cred ca face nazuri la un fir de par . Domnisoarele-s mai delicate pesemne. Dar metoda e ingenioasa oricum

puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Buna,

am dus pachetul la curier dar l-am rugat sa ma astepte maine pana pe dupa-amiaza ca sa ajung sa cumpar de la farmacie infacol...s-a nimerit rau pentru ca la noi nu se munceste maine si farmaciile nu deschid deloc (e program de duminica), este insa una care deschide dar dupa ora 2 de-abia....o sa vad maine ce reusesc sa rezolv...
De cat costa n-am idee ca eu n-am mai folosit de mai bine de un an jumate..

Pachetul ajunge in Bucuresti la socrii asa ca e ok macar din punctul asta de vedere. Va anunt maine oricum ce am rezolvat.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi!

Alexandrina 31+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Mira, La multi ani! cu sanatate, bucurii si multe impliniri alturi de baietii tai!

La multi multi multi.....ani si pentru Raluca (pui de xandrutza) sa ai parte de copilarie si o viata minunata!
pupici

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Buna dimineatza

MIRA LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa si mereu voioasa !!!

nu am mai intrat de loc pe forum, in we am facut curat si am fost la strand, deci nu am avut timp de nimic altceva
astazi de dimineata m-am dus in dormitor la Vladone pt.ca plangea de mama focului, ma uit in pat, nu-i copilu', dar de urlat urla si il auzeam.....cand colo, copilu' sub pat urla disperat
cazuse din pat si alunecase dedesubt, noroc ca era canapea si nu s-a rostogolit dedesubt prea mult, ca nu avea loc, e f.joasa si are si picioarele respective, dar a fost tare faza, cred ca s-a speriat saracu'
mentionez ca eu ii pun un paravan tocmai ca sa nu cada, dar a reusit sa se "strcoare" pe langa el, nu stiu cum, dar a reusit

cred ca v-am amuzat un pic, asa de dimineata

o zi buna

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput