Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (29)
Raspunsuri - Pagina 12
Naty spune:
Roxana LA MULTI ANI pentru Patrick! Sa-ti traiasca, sa creasca mare, sa fie sanatos si fericit!
alina felicitari pentru bona! E, intr-adevar, o mare realizare sa gasesti una OK.
iris ce misto ca mergeti la Disneyland!
Nici eu nu i-am pus cercei Ioanei, din mila. Cand era mica toata lumea zicea ca e baiat, cu toate ca avea figura de fetita si era imbracata in roz. Dar na, nu avea cercei si toate mamele/bonele/bunicile se minunau "vai, fetita fara cercei!"
Ieri am fost la eco, bebe e bine dar e rusinos, nu a vrut sa ne arate ce e, avea cordonul intre picioare. L-am vazut foarte bine, de la caput, cu ochisorii si nasucul, la degetelele de la picioare.
Colul meu e insa cam scurtut, de 3,4, cica sa stau mai mult jos.
Am fost si la control, continui cu no-spa si utrogestan, in rest totul bine.
Am insa o dilema. Eu acum sunt in sapt. 16. I-am zis doctorului ca vreau sa fac TT (speram sa il fac tot ieri) si dupa ce m-a boscorodit bine ca de ce il fac, mi-a zis ca daca vreau sa dau banii degeaba n-am decat dar sa il fac in sapt. 18 - 20. A zis sa nu repet eco sa le spun ca merg cu ecografia asta de ieri. Cand m-am dus insa la receptie fata de acolo mi-a zis ca imi fac TT numai in maxim 10 zile de la eco (deci ar veni sapt. 17). Altfel imi trebuie o noua eco?
Voua cand v-a zis sa faceti TT?
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 15+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Anculet spune:
Va multumesc din suflet pentru raspunsuri .Incep sa ma mai linistesc,e greu totusi,sa uit prin ce-am trecut...si numai teama aia de a nu mai trece prin acelasi lucru,ma rau
11+
flowerbee spune:
Buna burtici,
Vad ca deja vorbiti de miscatul lui bebe. Si eu abia astept, deja mi se pare ca simt fluturasi prin burtica, dar e cam devreme.
Am cateva zile de concediu medical pentru ca deja nu mai pot functiona normal pentru ca vars in continuu. Uneori mi se pare ca nu mai pot rezista cu starea asta de rau neintrerupt si reprize de varsat pe toata durata zilei. Acum o inteleg pe IrinaC cand era disperata acum vreo 2 luni. Sper ca de la 16 saptamani sa nu va mai stresez cu smiorcaielile mele.
Iris, frumos la Disneyland. Sa ne trimiti poze.
Bine ati venit, burtici noi!
Bee13+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
tuchi123 spune:
Naty, eu stiu ca TT se face intre sapt.16-18(teoretic) deoarece eu una am facut fix la 15s+1z eco. iar analizele la 15s+2z, asa m-a chemat pe mine dr.POP la eco. pt.TT...in rest, ramane la latitudinea medicului respectiv, fiecare cum crede de cuviinta.
In ceea ce priveste col scurtut la 3,4cmma cam sperii caci eu am avut acum o sapt. colul de 3,3cm si dr. a spus ca-i col lung cu OI inchis si m-am gandit ca-i bine; maine merg la dr. ginecolog si am s-o rog sa-mi explice mai multe lucruri ca sa ma mai linistesc si eu...a...inca una....si eu am burtica tare uneoriDoamne vegheaza asupra noastra.
15+Doamne ajuta
flowerbee spune:
Tuchi, Naty, si la mine colul era de 3,6 si nu a zis nimic dr.
Cat despre TT, stiu ca se poate face pana in sapt 20. m citit pe diverse site-uri. Tot medicul stie ce si cand sa recomande.
Bee13+
Leditia spune:
E ok colul de 3,4..Daca vreti sa stiti ce inseamna col scurt cititi la sub "uter hipercontractil"..Eu il am 3,5 si 2 dr mi-au zis ca-i lung,inchis si ok!Asa ca nu va mai speriati.
POZE
Minunica mea
16+
tuchi123 spune:
Bee, imi pare rau ca nu te simti bine nici acum, lasa ca nu mai este mult si te vei simti mai bine.
Pup burticile toate!
15+Doamne ajuta
Naty spune:
Nici mie nu mi-a zis ginecologul ca ar fi colul scurt. Doar ecografistul mi-a zis ca e putin scurtat si sa stau mai mult jos decat in picioare.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 15+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
flowerbee spune:
Leditia, frumoase poze. Se vede bine burtica. Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de bebe!
Bee13+