Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (29)
Raspunsuri - Pagina 13
Naty spune:
Ledi frumoase poze, frumoasa burtica!
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
15+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Leditia spune:
Mersi fetele..Am facut si eu poze,macar de ziua mea,ca in ultima vreme nush ce am ca nu mai stau deloc la poze..
Eu as vrea sa ma vopsesc,dar am uitat s-o intreb pe dr..Si nah,inainte s-o intreb pe ea de mare,plaja..etc,voiam sa merg,dar daca mi-a interzis am stat pe loc repaus(nah,cam aiurea sa stai la mare si sa ai pielea alba ca branzica
)..Acum am uitat s-o intreb daca am voie sa ma vopsesc..si pana ajung iar mai dureaza, iar parul meu s-a decolorat,e saten deschis..si eu vreau brunet..
Insa mi-e sa nu fac o tampenie,al meu zice sa stau cuminte..si mie mi-e jena sa o sun pt asa ceva.
Naty,ma bucur ca ti-ai vazut bebelusul..Vad ca nici tie n-a vrut sa-ti arate ce are..Si eu la un moment dat am vazut ceva intre picioare,dar apoi am vazut ca era cordonul..Ai nostrii is mai rusinosi asa..
POZE
Minunica mea
16+ 
Alina1976 spune:
Pusyketa, imi pare rau sa aud ca ai avut ghinion cu eco. Pacat, ca daca era 3D si un Dr.bun ti-ar fi spus ceva-ceva si despre sexul bebelusului si mai multe detalii despre cum se dezvolta. Data viitoare sper sa ai mai multa bafta! 
Tuchi, ce sa zic, am simtit asa ca un falfait de aripi, parca aveam o pasare in burtica care incerca sa-si ia zborul...este greu de descris in cuvinte, dar o sa-ti dai seama o sa vezi.
Naty, merci. Sa stii ca greu e sa gasesti pe cineva sa-ti placa si sa fie si cu experienta si placuta de copil! De exmplu am chemat-o pe o fata care nu imi place prea mult dar eram disperata ca nu gasesc si macar pana gasesc. Si vrea sa-ti spun ca fetita mea nu o suporta! Urla cand o vede, nu vrea la ea in brate, numai pe mine ma striga..dar acum gata. Sper ca e OK si ca am gasit pe cine trebuie.
Imi pare rau ca nu ai vazut ce sex are bebe...dar bine ca e sanatos, ca asta conteaza mai mult. Asteptam vesti de la urmatoarea eco :-)
Bee, sper sa scapi repede de greturi si varsaturi...mai rezista un pic. Nu mai e mult. ce e greu a trecut! gandeste-te ce minune ai in burtica 
Ledi, ce mamii sexy esti!! ![]()
Si ce burtika ai!! Bravo!!La mine tot cam asa e, daca nu un pic mai mica..
Cu greutatea cum stai? Ai luat ceva pana acum? Ca nu se prea vede...
Alina
17+ cu
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
micola spune:
tocmai a citit si eu la "intrebari frectvente" si am vazut ca trebuie sa postez 10 mesaje ca sa-mi apara ale mele la timp....
mi se pare un pic cam...aiurea...dar..asta e....vrioam sa particip si eu activ la discutiile cu voi...asa..retroactiv..e cam ciudat..
deocamdata va citesc...:)
14+
Believe in your dreams...
Leditia spune:
Vai Alina,mersi,mersi..dar am luat 3 kg,iar la mine pt ca-s micuta de inaltime se vad ff bine.In album sunt 2 poze facute in luna aprilie,mai exact pe 15,ca atunci e ziua noastra..si eu tot in aprilie am ramas insarcinata..deci poti face comparatie :)).Eu zic ca e o burtica normala si ca e ok 3 kg pana acum..ca vad ca ma pastrez..Daca as lua 3 cu 3 si cu 3..as fi o fericita,dar vom vedea prin dec,mai ales de sarbatori ca atunci mereu se pun macar 1-2 kg intr-o sapt asa
POZE
Minunica mea
16+ 
micola spune:
Leditia, te-am vazut si eu in poze...esti f frumoasa, mai ales cu burtica...si eu o am tot cam asa..ca marime...ma bucur ca am gasit site-ul asta si ca poti vorbi cu fete in aceasi situatie cu mine, mai ales in aceasi perioada :)
cred ca o sa-mi pun si eu poze, zilele astea
14+
Believe in your dreams...
Naty spune:
alina stiu cat de greu e cu bonele ... Ioana are bona de la 8 luni, am cautat mult pana am gasit una convenabila. Din pacate bona care a crescut-o si era extraordinara a plecat vara trecuta fiindca a nascut nora ei si s-a dus sa stea cu nepoata si am reluaut cautarile, Doamne ce cosmar! Cred ca am vazut 15 femei pana am gasit-o pe cea de acum care e super OK pentru fata dar cere multi bani si nu prea face nimic pentru ei (adica nu spala, nu calca, nu face mancare - pentru Ioana ca nu as avea pretentia sa-mi faca mie, doar sta cu ea, o scoate afara, ii da sa manance si o culca de dupa masa dupa care pleaca, ca are program de 6 ore).
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
15+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
justme25 spune:
Am 3 vesti bune sa va dau!!!

1. Am primit rezultatele la triplu test si au iesit foarte bine. Deci am scapat de un stres
2. Azi am simtit-o pe bebelina mea super bine...toata dimineata pana la 12 s-a miscat de colo colo...e o senzatie extraordinara. O simteam ca misca si pana acum, dar nu pe un interval asa lung de timp.
3. Am facut rost de aparat doppler pentru ascultat inimioara lui bebe...vorba ceea "diseara trec la aparat"
Abia astept sa aud inimioara..de-acum in fiecare zi voi fi cu aparatul in functiune![]()
Sunt asa de incantata..nu mai pot!

Justme
17+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
mara95 spune:
Salut!
Intru mai rar , dar va citesc mai des!
vad ca vorbiti de fluturasi;eu l-am simtit azi prima data pe bb.exact in sapt 15 am simtit-o si pe Flavi, care, acum,este extrem de vioaie.De fapt ea e motivul pentru care scriu asa de rar.
Tot la 4 luni am aflat sexul copilului, asa ca ...de abia astept![]()
Multa sanatate!
mara, flavi (2 ani si 8 luni) si bebelache( 14+)