Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (29)
Raspunsuri - Pagina 11
Selene_Bunny spune:
Bravo, Alina! Inseamna ca te-ai mai linistit...
Io nu l-am mai simtit pe bebe... :( Partea corpului de sub sani e tare, ce vine apoi, e moale, cum e asta, nici eu nu stiu...
cu un puiut de 18+
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
Alina1976 spune:
...si apropo de stresul meu.....am simtit-o pe printesa!!!
Si ieri si azi...
Alina17+ cude ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
BillyBilly spune:
Super tare! Felicitari Alina! Vazusi ca nu-i Aghiuta chiar asa de negru? Si ma bucur ca vrei sa tii cont si de preferintele copilului...eu ma voi stradui ca in masura in care voi fi constienta sa nu-l sufoc atat de tare cu ceea ce vreau eu, sa-i respect si lui alegerile. Numele este al lui, nu-i al meu...lui trebuie sa-i placa in primul rand.
Nici eu nu mi-am mai simtit bb-ul...
Catalina
18+ Ana-Maria
Bebelusa
rein spune:
Selene, nu vreau sa te sperii, dar nu prea e bine sa se intareasca nici o parte de burtica, nu mai vorbesc sa ramana asa mai mult timp. Astea sunt contractii, chiar daca nedureroase si pentru bb nu sunt bune acum. Vorbeste si cu un medic.
micola spune:
Multumesc, fetele , de ajutor si de primire:)
cred, dar nu stiu sigur sigur, k l-am simtit si eu pe bebe..ieri..nu stiu cum sa zic, a fost asa..ceva , ca niste bule de sapun care se sparg...s-a si auzit ceva...tocmai eram cu mana pe burtica atunci...nu stiu daca o fi fost de la stomac sau de la bebe...
Eu sunt moarta de somn in permanenta, ieri m-am simtit mai cu eregie cand am juns acasa si am facut 2 feluri de mancare+desert, am facut curat, am sters geamurile...eu, de fel, sunt mai activa, asa, dar de cand cu sarcina eram epuizata mereu dupa serviciu si abia ieri, parca nu ma mai opream, imi mai venea cate o idee, sa mai fac cate ceva...Si azi...ghici cine a baut cafea?...deja ma simt vinovata..dar e a doua cafea de cand am ramas...inainte beam zilnic si destul de multe...si, oricum , e mai mult apa si lapte decat cafea...
14+
Anculet spune:
Buna fetelor!
Va citesc zilnic,dar din f multa comoditate nu prea scriu .Totusi am o intrebare: ieri am fost la med de fam,sa-mi scrie reteta compensata cu Utrogestan si Elevit!Nu mi-a compensat decat 50% Utorgestanul(si-am dat inca 300 mii in plus)...iar Elevitul,cica nu se poate compensa (si-am dat 40 mii pe-o cutie).Eu in feb cand am fost insarcinata,imi compensa Utorgestanu,Elevitul,si chiar Acidul folic.
Le-a fost oare lene sa verifice,legat de Elevit,sau chiar nu se mai compenseaza?.
Mi-am facut toate analizele,acum astept rezultatele.Urmatorul control la gineco 15 aug,si azi de dim m-a apucat paranoia,ca nu ma mai dor sanii(asa am patit si la prima sarcina pierduta),si nu mai simt nici greata,,,sunt cu psihicul la pamanat.
11+
pusyketa spune:
Salut toate burticile!
Am fost ieri si am facut o noua ecografie,din pacate medicul de la 3D nu era,asa ca am facut o eco normala,am intrebat cum este,dar acritura care mi-o facea a mormait doar ca "e bine".
M-am chinuit sa citesc pe foaia aceea niste date gen pliul nucal,sau altele,dar n-am reusit,era un scris infect.
Am facut dublul test si astept rezultatele in 10 zile lucratoare...
Urmeaza sa merg sa fac toxoplamoza,chlamidia si toate cele care mai sunt.
In rest,toate bune.
13+
VINE BEBE!
Selene_Bunny spune:
rein, nema medic, pleaca in concediu. Am tratament oricum.
Alina, felicitari pentru printesa miscatoare!
Anculet, si pe mine m-au durut sanii in reprize, acum, deloc... Stari de rau pasagere am si acum...
pusyketa, doctorii astia...
cu un puiut de 18+
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
BillyBilly spune:
anculet nu te speria, pls...sanii dor in reprize, te mai lasa, te mai ia, iar greturile la fel...oricum, deja te apropii de 12 sapt, or sa se mai rareasca starile astea. La mine asa a fost, nu toate avem greturi pana pe la 16 sapt sau si mai mult. Nu te gandi la prostioare. La mine acum sanii nu au decat slabe sensibilitati la sfarcuri, sunt bombati si mariti, si cu venele vizibile, dar nu mai dor constant. Din cand in cand simt niste junghiuri prin ei, dar trec repede.
Catalina
18+ Ana-Maria
Bebelusa
tuchi123 spune:
quote:
citat din mesajul lui Alina1976
...si apropo de stresul meu.....am simtit-o pe printesa!!!
Si ieri si azi...
Alina17+ cude ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Buna dimineata tuturor!!!
Felicitari Alina pt. bb. miscator...cum este, ce ai simtit, sunt tare curioasa
Felicitari noilor mamici, bine a-ti venit
15+Doamne ajuta