Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micola spune:

veronica75, multumesc mult pentru ajutor. incerc, sa vad daca am reusit. eu credeam k e ceva care se actualizeaza automat :)
Hai sa va zic ce am citit eu ca ar ameliora greturile: bananele si cartofii copti. eu chiar de cand am aflat ca sunt insarcinata mananc o banana pe zi (asta si pentru ca imi plac foarte mult, si acum "profit" si eu un pic... si ma simt chiar foarte bine, nu am avut niciodata greturi, nimic...
despre kilograme, eu m-am cantarit aseara si am pus 2 kg, desi daca te uiti la mine, pare ca mai mult, mai ales k m-am cam rotunjit la fata..
Va pup pe toate fetele si sper sa mai vorbim :)

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna dimineata, burticute!

Nu am dat pe aici citeva zile pentru ca e o vara frumoasa in Olanda si noi profitam de ea... am "trait" mai mult afara zilele acestea, cind in padure, cind in curte BBQ cu prietenii si prunca in minipiscinuta ei gonflabila, cind pe la familie la zile de nastere. A zburat timpul. Burtoiul meu creste creste.... azi-dimineata am ametit un pic, asteptind tramvaiul, dar mi-am revenit repede si am continuat drumul spre servici...am ceva dureri de burtoi insa cred ca sunt celebrele dureri de crestere....saptamina viitoare joi mergem la gine si de-abia astept sa vad mormolocul.
In rest am mai trecut pe la agentia de voiaj zilele astea si mergem la Disneyland cu gaza in septembrie, 4 zile, yeppie... frumos e ca ultima data cind am fost eram cu Francesca in burtica!!!!! Si la parada de seara Minnie Mouse m-a imbratisat si eu am plins .

Incerc sa va citesc printre picaturi, depinde cit de mult ma solicita clientii azi.

Veronica, te simti ceva mai bine?

Billy, eu am si acum ceva dureri de burta...ce e no spa? Nu sunt foarte mari, suportabile.

Miereamara, nici eu nu iau nimic pentru dureri, nici nu am cerut ceva. Cum e si la tine, sunt ca niste sageti, trec repede.

Cris, nu cred ca ti-am spus inca, felicitari pentru fetita. Eu nu i-am pus cercei la fetita, mi-e mila de ea, daca vrea ea cind creste o sa isi puna. (a primit citeva perechi).

Daiopri, lasa kilogramele ca ma faci sa ma gindesc ca eu am acum la 16,5 saptamini am cit aveam cu Francesca la 26 saptamini! Na, ce zici, ca te-am luat...

Porumbita, mai ai greturi? Ce doctor insensibil, cum poate sa vorbeasca asa?

Leditia, cu intarziere, dar din inima LA MULTI ANI! si un bebe frumos si sanatos!

Ela, ce fain ca ai vazut puiul!

Edinutza, cum te mai simti, te-au mai lasat greturile si durerile de cap? Poate sunt si din cauza caldurii.

Patrick, LA MULTI ANI, FLACAUAS! Roxana, sa iti traiasca feciorul, sa creasca mare, sanatos, sa isi gaseasca drumul si fericirea in viata!

DarkBendis, ce frumos ca prietena ta e in aceeasi perioada insarcinata! O sa va reintilniti ca mamici, cu bebei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Iris, ce frumooooos ca mergeti la Disneyland
micola, bine ai venit . Trebuie sa mai scrii niste mesaje, ca sa nu-ti mai fie moderate si sa ne apara in momentul in care le scrii

Jasmi 11+
way to go
BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Miere, ce bine suna hotelul acela! Sper ca ai profitat din plin de piscina.

Micola, bun venit si o sarcina usoara!

Carmen Marieta, ce frumos ca ai vazut fluturasul!

Edinutza, esti o figura cu intrebarile tale! Nu stiu ce sa iti raspund, ca nu mai tin minte cum dormeam la Francesca.... Si nu stiu nici care din doua e mai mare, zau.... Sa-l intreb diseara pe Paul....

Naty, bun venit acasa!

Justme, noi am avut la Francesca, poate luam si acum la bebe mic, un aparat de ascultat bebelusul si ascultam zilnic. L-am inchiriat pentru citeva luni si a fost relativ ieftin, cred ca in jur de 10-15 euro pe luna(parca, dar sa il intreb pe scumpi). E superfain, te si linisteste si e fain pentru tatic, sa asculte zilnic inimioara de bebe. La noi era distractia de fiecare seara, la 20 saptamini parca am inchiriat doppler-ul.

Lisa, bun venit si tie! Si un bebel grasunel si sanatos!

Jasmi, suntem intr-adevar entuziasmati, Francesca e cam micuta, dar nu-i bai, o sa ii placa. Noi am mai fost dar tot ne place. dar mai avem de asteptat vreo luna jumate....

va pupacesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Bun venit, micola si lisa!

La Multi Ani pentru baietelul Roxanei!

Sa vedeti ce nume am scornit eu... Sta matzu'-n coada... Ce sa-i faci, are puiutul o mama nebuna... Tot cu numele de fata l-am alintat pana acum, ala ii place, amu', daca e baiat, asta e... Vad la echografie si va spun pe urma...

Am vrut si sa nu rimeze cu numele de familie... Al tatalui, adica...

cu un puiut de 18+
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna.
La multi ani fericiti si sanatosi lui Patrick!Si sanatate multa.

Porumbita mersi mult de link-uri,mi-au placut enorm,daca mai gasesti mai pune,sunt convinsa ca nu sunt singura careia i-au placut filmuletele.

Selene,nici tu n-ai aflat?Ca vad ca tu deja esti in sapt 19...

POZE
Minunica mea
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Poi nu, tu Ledi, manca-le-ar purecu' de aparate... Nu sunt aparate, nu sunt nici doctori care sa stie interpreta ce vad acolo...

No, nu-i bai, joi, 7 august, e ziua cea maaaarreee...

Eu, pana nu ajung in 19+, zic ca sunt tot in 18...

cu un puiut de 18+
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Iris "no spa" cred ca vine de la no spasm si este pe baza de drotaverina. Uite mai jos prospectul:

http://www.alensa.ro/Product.aspx?CategoryId=3&ProductId=4436&rand=q3uyLx6OQUuaycGingUZ7Q&GroupId=148

roxana sa-ti traiasca copchilu'!

Catalina

18+ Ana-Maria

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Hello la burtici si mai mari si mai mici :-)

Azi sunt HAPPY! Am gasit BONAAAAAAAAAAAA!!!
Si este asa cum imi place mie, haioasa, vesela, dinamica, cu experienta si referinte, tanara....ce mai! E SUPER OK!

Billy, imi pare rau ca sunt asa de scumpi cei de la Academica...noi nu platim acolo pt ca ii cunoastem pe proprietari...deci nu stiam preturi...
Alta clinica mai noua si fara cozi la eco nu stiu...
Imi aduc si eu aminte ca recomanda cineva o clinica de pe B-dul Aviatorilor...dar nici nu mai tin minte cum ii zice si nici cine spunea de ea... sorry....daca imi aduc aminte iti zic.
O sa incerc sa fac cum ai zis tu sa vad ce nume i-ar placea bebelinei mele...si iti zic ce iese :-)

Porumbito, este vorba de clinica Academica Medical. daca dai asa pe google iti gaseste imediat site-ul lor. Billy zicea ca e cam scump...acum vezi si tu. Incearca...oricum sa stiti ca frumos e frumos si aparatura eu stiu ca au super.

Lisa, bine ai venit la cea mai tare Odisee Sarcina usoara si bebe sanatos!

LA MULTI ANI PATRICK!!!!!!!!!! Sa-ti traiasca flacaul Roxana si sa va bucurati de el si de bebe 2. Sa aveti cea mai fericita familie!

Alina17+ cude ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Stiu,am zis ca esti sapt 19, nu ca ai 19 sapt..In fine,ideea este ca se poate vedea la varsta asta si la un eco normal,doar bb sa stea cum trebuie,insa e mare diferenta..Adik cand am facut eu eco 3d/4d..aveam 13 sapt si 4 zile..acum bb era mai mare da io nu prea desluseam mare lucru..Dr mea imi zicea,uite manuta,uite manuta asta si-o tine asa..eu imi chinuiam imaginatia..pe cand la 3 d..se vedea perfect..fiecare degetel la manuta si piciorus..urechiuta mica,ochisorii..tot si atunci era si mai mic..Eu abia in sept la inceput merg la eco 3d/4d..ca mi-a zis sa merg la 22 de sapt implinite..si va fi pe 7 sept..ma rog,cum pica duminica la mine,voi merge ori un pic mai devreme ori mai tarziu cu cateva zile.Dar atunci am sanse sa vad ce este..insa pana atunci mai e destul..si bb ma tine in suspans..Pana nasc as vrea totusi sa stiu ce este..poate i se face mila de maica-sa si taica-su si ne arata la 22 de sapt..ca altfel va avea hainute de toate culorile

POZE
Minunica mea
16+

Mergi la inceput