Regasiri (22)
Raspunsuri - Pagina 5
Dbunny spune:
Mayaioane multa putere iti doresc...si stai langa mama ta si mangai-o
profitati acum cat puteti
Koko eu am o cutie de Magne b6...ti-o trimit? ca mie mi-a deschis apetitul...
Dolores...trimite poze..asa pot imprima si lua cu mine la coafor. Ce probleme la stomac ai? ca 2 saptamani e mult..
dayanara...urmatoarea la tine e fetita...bruneta...cu oki albastrii..
Eu aseara cu muci, febra, durer in gat, si rauri rauri de transpiratie...
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
mayaione spune:
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine! Mama a fost diagnosticata cu cancer la colon cu metastaze grave la ficat, i-a cuprins cam tot abdomenul...Am adus-o pe Ana acasa, o sa ramana cu soacra mea iar eu ma intorc maine la mama.
kokorina spune:
quote:
citat din mesajul lui mayaione
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine! Mama a fost diagnosticata cu cancer la colon cu metastaze grave la ficat, i-a cuprins cam tot abdomenul...Am adus-o pe Ana acasa, o sa ramana cu soacra mea iar eu ma intorc maine la mama.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
Povestea nasterii
www.smi.ro/ana" target="_blank">poze Ana
e foarte trist prin ce trece mama ta,prin ce treci tu ca si copilul ei....imi pare tare rau si nu e rau sa faci si ce spunea DBUNNY....fiti mereu langa ea,acum are cea mai amre nevoie de voi.aveti grija si de ana saracuta,cat poti sa te imparti si tu!multa sanatate va doresc si putere la toti!
DBUNNY.....da trimite-mi-o ca eu si asa vreau sa ma ingras vreo 3-4,5 kg maxim.dar cu zine c-i?de unde ai cules mucii?fa-te bine,stii ce tre sa iei ca esti fetita mare si mare grija la dani,bine?hai fa-ti un ceai frumos si baga-te in pat ca o fetita cuminte ce esti.sanatate!hai ca te pup cu muci cu tot...
noi intentionam sa iesim,dar ploua....o sa mergem undeva unde e acoperit.si imi mai pusesem si vreo doua bigudiuri in cap,cica sa ma fac faina,ca deh dimineata stralucea soarele....
mai fetelor,care scrie aci o zi din viata copilului,cu ore de masa,joaca,somn(stiu ca nu sant stricte orele ca nu santem la armata)....dar asa informativ.ce mai papa copilutii vostrii,seara ce le mai dati....
pup la toate fetele si haiducii toti!
dolores spune:
trimmit poze dbunny
koko, ce primesc la schimb?:)
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
Daca nu stii in ce port vrei sa ajungi, nici un vant nu este favorabil
dolores spune:
o zi oarecare din viata lui david..ca o fi rea, ca o fi din cea buna..nu stiu, scriu ce-mi vine in minte acum
dim devreme sa zicem 6.30 un bibe cu lapte si cereale
ne trezim, ne giugiulim, il schimb, il spal, il imbrac si il las prin casa sa se joace pana fac putina ordine
iesim afara, stam 2 sau 3 ore, ajungem acasa,il spal, il schimb, pana ii pregatesc masa de pranz se uita la baby einstein. mananca si nani 2 sau 3 ore...sau 1 ora,depinde
revin..s-a trezit
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
Daca nu stii in ce port vrei sa ajungi, nici un vant nu este favorabil
dayanara spune:
mayaione - n.am cuvinte ...e dureros prin ce treceti, o tragedie :((
dbunny - multa sanatate! sper sa nu fie viral, sa nu ajunga la dani
ivan e cu febra 38-40, cum ii dau apiretal scade, dar la cateva ore e la fel, daca o tin asa diseara ma duc la urgenta pt urina si altele
alte simptome nu are
kokorina - te cred ca esti obosita, dar de exemplu daca dormi o noapte cam 7-8 ore , cum te simti? intreb pentru ca eu cu toate ca dormeam eram f f obosita si slabeam intr.una cu toate ca mancam , apoi cand am cerut analizele de hormoni de dupa nastere mi.a iesit hipertiroidism care se manifesta in felul asta
ivan se trezeste la 9-9.30 pana la 10 mananca fructele si un iaurt cateodata, pe urma iesim afara in parc, pe la 12.30 ne intoarcem, se joaca un pic apoi mananca masa de pranz, la juma de ora cel mult se culca in timp ce.si bea laptele, doarme cam 2-3 ore , la 17.30 mananca un iaurt sau ceva desert, pe la 18.30 iesim afara in parc ne intoarcem la 20-21 mananca un piure la borcan de herobaby sau lpate cu cereale, apoi sta cu noi la masa si gusta ce.i convine, pe la 10.30 ii facem baie, se culca si.si bea laptele, pe la 4-5 dimineata bea alt biberon, cu ochii mari deschisi :)) si se culca imediat ce termina
ivan si dayanara
dayanara spune:
quote:
citat din mesajul lui Dbunny
dayanara...urmatoarea la tine e fetita...bruneta...cu oki albastrii..
Dbunny cuDaniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
te pun nasa ! :)ivan si dayanara
kikineata spune:
Mayaione, imi pare atat de rau si stiu ca am suferit si io, si inca mai....dar la mami a durat mult cam un an..a inceput la stomac, am incercat tot, am chinuit-o si cu chestii naturiste si mi-am dat seama tarziu ca era mai bine sa ma rog la Doamne Doamne sa o ia la el, ca asa face EL ii ia pe cei buni sa-l ajute acolo sus. In momentele astea doar injectiile de calmare o ajutau ...si ...stii tu mai bine cred. Ti-au spus doctorii. Pe mine nu m-a ajutat nimic, cele 3 zile finale plangeam continuu nu vedeam de lacrimi nici pe unde mergeam. Dintr-un copil ce eram intr-un an ajunsesem ca mama mea sa ma vada pe mine ca o lumina. Radeam, povesteam, ii spuneam ca-i frumoasa...of mititico ai grija de tine ca tu ai acum pe cineva in plus pe Ana, ea te va ajuta sa treci peste aceasta piatra de incercare.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
danita spune:
mayone: suntem alaturi de tine ! daca ai nevoie de ceva, te putem ajuta , nu uita ca suntem aici !! o imbratisare ptr tine !
danita spune:
P nust daca e bolnavior sau ba dar cert este ca nu e ok . a vomitat laptele de dimineata apoi a halit din breakfast-ul nostru si lucruri interzise si a vomitat iar . plans , urlat chiar si nimika nu ii intra in voie . a baut putin lapte ( 150 ml) si apoi dupa alt circ a adormit in brate la mine . nu are febra , nu se vede nika dubios in gat . am o inima mikaaaa, duminica tre sa plecam acasa ,,,
D